Тези 26к на ЕТФ-а ли бяха?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddddprecakanoto, на пазара му трябва фонд с пасивно управление. Ние и сега имаме активно управлявани колективни схеми за стотици милиони активи. Ценното на експат под тази си форма е двойното листване, защото така ще се облекчи достъпа на чужденци до местният пазар. Ще отпаднат проблеми с клиринга за чужденеца и няма да има нужда от рисърч защото ще купува готов портфейл.)) Като първа стъпка да сме доволни и на този фонд, бил той пасивен или не съвсем (според обстоятелствата в които е поставен) )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
precakanoto, на пазара му трябва фонд с пасивно управление. Ние и сега имаме активно управлявани колективни схеми за стотици милиони активи. Ценното на експат под тази си форма е двойното листване, защото така ще се облекчи достъпа на чужденци до местният пазар. Ще отпаднат проблеми с клиринга за чужденеца и няма да има нужда от рисърч защото ще купува готов портфейл.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd... Трябва да се отбележи, че днес активното управление на Експат дава много добри резултати. ...Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
ЕТФ-а имаше 32к акции, а днес минаха 34к... много вероятно
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля че ЕТФ-а е продавач днес. Нищо че е пасивен.. Никито Василев го сърбят ръцете да играе активен спекулант и не може да трае
Вероятно си имат алгоритъм който им смята кои компании покриват критериите за Софикс. И понеже засичането бе до вчера, днес вече им е светнало...
Аз не купувам тук.. обикновено се изкушавам при такива резки спадове, но ако ще излиза от индекса, ще има още доста кандидат продавачи.. Не искам да се боря с лавинаА и фундамента много лабавичък напоследък...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БатяМисля че ЕТФ-а е продавач днес. Нищо че е пасивен.. Никито Василев го сърбят ръцете да играе активен спекулант и не може да трае Вероятно си имат алгоритъм който им смята кои компании покриват критериите за Софикс. И понеже засичането бе до вчера, днес вече им е светнало... Аз не купувам тук.. обикновено се изкушавам при такива резки спадове, но ако ще излиза от индекса, ще има още доста кандидат продавачи.. Не искам да се боря с лавина А и фундамента много лабавичък напоследък...))) Отдавна съм изразило мнение, че това не става за индекс, но пак ще повторя, че е лично мнение и да не се тълкува като препоръка)))))
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Мисля че ЕТФ-а е продавач днес. Нищо че е пасивен.. Никито Василев го сърбят ръцете да играе активен спекулант и не може да трае
Вероятно си имат алгоритъм който им смята кои компании покриват критериите за Софикс. И понеже засичането бе до вчера, днес вече им е светнало...
Аз не купувам тук.. обикновено се изкушавам при такива резки спадове, но ако ще излиза от индекса, ще има още доста кандидат продавачи.. Не искам да се боря с лавинаА и фундамента много лабавичък напоследък...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тази акция ,ми навява толкова спомени ,как се редих цял ден в Карол и срещу 25К записах акция и полОвина ,че даваха повече гарантирана стойност........
Презаписването беше 1 480 пъти, общото търсене за 32 милиарда лв.
Аз се добрах до едва 3 акции с 500К , а цялата тази лудост подсказа как е оценен пазара, обаче пуста алчност бяхме си доста слепи или алчни - не знам ? Но пък после махалото заби в обратната посока, така че не можем да се оплачем от възможности, а както казва Класика - "трябва да правим смени, а не разбори".
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Ако Василев продава предварително, това ще е официално "най-пасивния" фонд на всички времена.А ЕТФ-а са си доволни и днес, щото там са с доста по-малко акции отколкото трябва и сега индекса пада повече отколкото техния фонд
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Ако Василев продава предварително, това ще е официално "най-пасивния" фонд на всички времена.Last edited by Innocent; 01.03.2017, 13:27.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
32 хил. имат към 28.02 ...днес са минали 30 281
Коментар
�
Коментар