IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
    Трейс груп холд АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 21-02-2017 16:29
    "Трейс Груп Холд" АД подписа договор за строителство на участък от софийското метро на стойност 95 135 577 лева
    Бай Хой харесва това!!
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Добра новина ,но сантимента в момента към акцията е нулев и да получат поръчка за магистрала до Марс ,все толкова.....
      даже и обратното не може да спре спада....
      +1

А и не се знае с какъв % участват в консорциума...

Коментар

• Добра новина ,но сантимента в момента към акцията е нулев и да получат поръчка за магистрала до Марс ,все толкова.....
        даже и обратното не може да спре спада....

Коментар

• Трейс груп холд АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 21-02-2017 16:29
          "Трейс Груп Холд" АД подписа договор за строителство на участък от софийското метро на стойност 95 135 577 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

То това,че има процедура с нищо не ги задължава ,тази процедура могат да си я удължават колкото си искат, да не са луди да си купуват потъващите от години артии
            Предполагам че мислиш че е необходимо да изчакат да паднат на 1-2 лв и тогава се засилят да изкупуват обратно......даже сегашното изкупуване да го отменят....защо да се охарчват като така и така потъват....трябва да са по-пестеливи!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

След 7-ми ще видим,но до тогава на обратно изкупуване подлежат до 100000 броя мисля беше цифрата!
              То това,че има процедура с нищо не ги задължава ,тази процедура могат да си я удължават колкото си искат, да не са луди да си купуват потъващите от години артии

Коментар

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii-234167/

Добре ,че има обратно изкупуване, ами след 7 април...
                След 7-ми ще видим,но до тогава на обратно изкупуване подлежат до 100000 броя мисля беше цифрата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Накрая ще вземеш да познаеш , тамън си накупя малко и тя цената пада , купя още малко - а тя отново пада .
                  Както е тръгнало не знам до къде ще я докарам
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii-234167/

Добре ,че има обратно изкупуване, ами след 7 април...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ами спри да купуваш....... белким се закрепи..
                    Прав си ама пуста алчност , все ми се струва изгодна.

Лесно се купува, и мооооого трудно се продава , особено на загуба !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Накрая ще вземеш да познаеш , тамън си накупя малко и тя цената пада , купя още малко - а тя отново пада .
                      Ами спри да купуваш....... белким се закрепи..

Коментар

За мен лефче е цена немислима тази година....?
                        не ми е ясно защо е това бесно продаване в тази позиция...
                        Нямам акции но вчера служих поръчка около 4 лв..
                        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                          Тук е мъка безподобна. Вече съм загубил всякакво желание за търговия с акциите на Трейс. Падне ли под 4,90 лв разчиствам всичко и му тегля една м...
                          Отказа ли се колега или вярваш в обръщане на тренда? Трудно е за акционерите тук.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

То ако падне до левче, не знам дали ще е за купуване
                            За мен лефче е цена немислима тази година....?
                            не ми е ясно защо е това бесно продаване в тази позиция...
                            Нямам акции но вчера служих поръчка около 4 лв..
                            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

На мен ми трябват само десетина бройки,та да ги сложа в колекцията,при тези на Мостстрой и Холдинг пътища
                              В момента имам по 10 акции от ПЧБ , Лекс , Хранков , Елитбанк , Славяни, Корп , Кремиковци така че си назад...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

То ако падне до левче, не знам дали ще е за купуване
                                На мен ми трябват само десетина бройки,та да ги сложа в колекцията,при тези на Мостстрой и Холдинг пътища

Коментар

Working...
                                X