If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази акция ,ми навява толкова спомени ,как се редих цял ден в Карол и срещу 25К записах акция и полОвина ,че даваха повече гарантирана стойност........
И аз имам добри спомени, но в по близко време от ИПО, играл съм си с нея, но последно се опарих. Смятате ли, че ще дойде време което ще почнат отново да "показват" по прилични печалби?
Тука вече се опарих, купих недалновидно малко след върха с убеждението, че пак ще върне, да ама не гризнах дръвцето и ги махнах с кървящи ръце на 5 и нещо, не помня вече.
Може би ще вляза отново, но на много по-ниска цена от днешната и при различни обстоятелства.
Нещо куца в Трейс, много поръчки, ниски печалби, лошо строителство.....
Лично мнение, без препоръки!
Тази акция ,ми навява толкова спомени ,как се редих цял ден в Карол и срещу 25К записах акция и полОвина ,че даваха повече гарантирана стойност........
Тука вече се опарих, купих недалновидно малко след върха с убеждението, че пак ще върне, да ама не гризнах дръвцето и ги махнах с кървящи ръце на 5 и нещо, не помня вече.
Може би ще вляза отново, но на много по-ниска цена от днешната и при различни обстоятелства.
Нещо куца в Трейс, много поръчки, ниски печалби, лошо строителство.....
Лично мнение, без препоръки!
Добра новина ,но сантимента в момента към акцията е нулев и да получат поръчка за магистрала до Марс ,все толкова.....
даже и обратното не може да спре спада....
Нормално е да няма интерес. Все пак търговете бяха преди 2 месеца и още тогава обявиха, че са дали най-ниската цена. Проблема три Трейс е, че не е ясно дали като печелят поръчка е добре или просто ще си увеличат загубата. Особено ако сключваш големи сделки с компания, която е еднолична собственост на мажоритаря.
Коментар