IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Идея нямам,само предположение,че скоро ще купувам Трейс на левче
    То ако падне до левче, не знам дали ще е за купуване

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Някой с идея тук има ли и колко участие в това?
      Нямам препоръки!
      Идея нямам,само предположение,че скоро ще купувам Трейс на левче

Коментар

• Разпоредил съм прекратяване на рамковото споразумение на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ за ремонт и рехабилитация на железопътна инфраструктура“, заяви Алексиев. По думите му процедурите трябва да се възлагат с обществена поръчка за да има равнопоставеност между всички фирми и повече конкуренция при избора, което би довело до по-добра цена и качество. В случай на необходимост от спешни ремонти ще се следват разпоредбите на Закона за обществените поръчки.
        Някой с идея тук има ли и колко участие в това?
        Нямам препоръки!

Коментар

• Трудно се хваща следата на обществените поръчки в строителството и порочните практики в този бизнес. Печели една фирма, която дава на подизпълнител и този подизпълнител изцяло делегира на друг и т.н., получава се често верига с много "изпълнители", слаби резултати и никакво качество.

Редно е като възникне проблем, да бъдат изнесена официално информация от тръжна документация до приемане на обекта, за да няма догадки и безпочвени обвинения или оправдания, от която и да е било страна, чрез които да се манипулира общественото мнение.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• https://offnews.bg/news/Obshtestvo_4...-p_645026.html

Коментар

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Треис работиха там миналата година по друг участък , но за по - миналата - не знам.
                ​​​​​​http://www.mediapool.bg/vidimite-rez...ews259136.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                  "Цариградско Шосе" творение на Т-с ли е ?
                  Треис работиха там миналата година по друг участък , но за по - миналата - не знам.

Коментар

• "Цариградско Шосе" творение на Т-с ли е ?

Коментар

Питах, понеже не ми се рови, а за Трасето ми се наби пред очите и си викам този академик дали е онзи академик.
                      Гледам и не вярвам на ушите си!
                      само цъкнах софарма, понеже нали там е върха на корпоративното управление и като направих проверка на съвета на директорите, там веднага се вижда един застраховател, който си стои повече от 10 години и също ме накара да се запитам, той с какво точно помага? Представям си по останалите дружества колко са независими независимите членове!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

бисерите са пак точно така наречените независими членове.
                        иж кои са в останалите дружества и пак задай въпроса какво им е ролята и изпълняват ли реално функцията си на независим член?
                        Питах, понеже не ми се рови, а за Трасето ми се наби пред очите и си викам този академик дали е онзи академик.
                        Гледам и не вярвам на ушите си!

Коментар

Майтапа настрана, но наистина не проумявам фундамента на това назначение.
                          Реве се от калинки къде ли не, а в случая мисля, че казуса е точно такъв. Пак с парите на данъкоплатеца/миноритаря.
                          Нищо против личността, освен всъщност, че зорлем няма да седиш, т.е. си се съгласил да заемеш поста, но с какво можеш да допринесеш за развитието ако не, поне за постоянството на компанията?
                          Все едно Михайлов да го тропнат във финалните надписи на филм, понеже...вие предложете нещо. Щото ако е дал да се снима в централата на Трасето има някакъв предлог, но тук не виждам приноса и съм меко казано ошашавен?

Кои са бисерите в други дружества?
                          бисерите са пак точно така наречените независими членове.
                          иж кои са в останалите дружества и пак задай въпроса какво им е ролята и изпълняват ли реално функцията си на независим член?

Коментар

• Майтапа настрана, но наистина не проумявам фундамента на това назначение.
                            Реве се от калинки къде ли не, а в случая мисля, че казуса е точно такъв. Пак с парите на данъкоплатеца/миноритаря.
                            Нищо против личността, освен всъщност, че зорлем няма да седиш, т.е. си се съгласил да заемеш поста, но с какво можеш да допринесеш за развитието ако не, поне за постоянството на компанията?
                            Все едно Михайлов да го тропнат във финалните надписи на филм, понеже...вие предложете нещо. Щото ако е дал да се снима в централата на Трасето има някакъв предлог, но тук не виждам приноса и съм меко казано ошашавен?

Кои са бисерите в други дружества?

Коментар

Извинявам се за лаишкия въпрос, но с какво присъствието на акад. Антон Дончев в управата допринася за развитието на компанията?
                              важен въпрос и той не касае само трейс, а примерно и други сини чипове като софарма и монбат, където също има синекурни членове на бордовете

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Със същото, с което Антон Дончев допринасяше и преди това в борда на директорите, както и присъствието на Мария Кавърджикова в борда - с НИЩО, освен с финансова подкрепа на тези две лица. Предполагам, че Николай Михайлов си пада по тяхното творчество или смята, че е добре за имиджа на компанията да има такива независими лица в надзорния си орган.
                                Да, допуснах, че е заел творческата квота на мястото на Каварджикова, но не е ли това строителна компания? Поне оперативната й дейност.
                                Не, че на една друга строителна не искаха оперативно да й зашият чартърни полети.

Коментар

Working...
                                X