Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
AfterDark
-
Ха. Какво намери батко. Очаквах подобна новина да намеря първо в инвестора.
Печалбата на ПИБ скочи четири пъти
Близо 4 пъти, или с 274%, е скочила печалбата на Първа инвестиционна банка за 9-те месеца на годината спрямо същия период на миналата. Резултатът достига 34,3 млн. лева. Раздадените кредити възлизат на 2,686 млрд. лв., спрямо 1,7 млрд. лв. в края на миналата година. Преди два месеца ПИБ осъществи първично публично предлагане на акции, като набра 107 млн. лв. нов капитал.http://www.standartnews.com/bg/artic...article=207946
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ButchПървоначално изпратено от обзървърПИБ нещо е закъсала
ще ми спрат кредитната карта, отмениха преференциалните програми за кредити с група от фирми, не подновяват овърдрафт на служители и много колеги чакат обещано издаване на кредитни карти от 2 месеца
В Райфайзен ми казаха че трябвало да чакам поне месец,защото пластмасата за картите се поръчвала в Унгария и ставало много бавно!?!?!? Представяте ли си що за отговор? Отделно имах надежди за онлайн банкирането на Райфа,но и там са почнали дребни хитринки - да,онлайн банкирането е безплатно,ама не може да ти е вързано с дебитната карта и да си правиш плащания,а трябвало да имаш разплащателна сметка (която вече не е безплатна)..е защо е нужно такива еквалибристики... Както и да е
мисля че към днешна дата са затегнали коланите много яко
Коментар
� -
nevermind
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от nevermindami shtoto za momenta e ULTRA NADCENENA! i po4ti vsi4ki tuka go znaqt! kakto i PFBK!
PS: moite izvinenia za predishnite mneniq! shte gi iztria!
P/E: 25
P/B: 4,4 (но основно заради новите акции)
ROE: 17,4 (сравнително високо, въпреки новите акции)
Кажи ми също така коя от другите банки има по-добри перспективи пред себе си? Или пък коя има най-голям шанс да влезе/излезе в/от SOFIX при следваща актуализация
kato kum vtorata e naso4eno predimno vnimanieto mi!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dobrichka[п.с - Къде е ударението? "Добро момиче" или "момиче от Добрич"? ;-)
Много добро момиченце, което няма нищо общо с Добрич ... :-)
Обаче - добро, добро, ама много изнервено от тия нива
п.с - Аааа, сега вече ми е ясно! Така де, остава и един ник да ме обърква...;-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от индианецТова, което аз не рабирам, е че си мислите, че една акция непремено трябва да се качва при излизането на добри данни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nevermindami shtoto za momenta e ULTRA NADCENENA! i po4ti vsi4ki tuka go znaqt! kakto i PFBK!
P/E: 25
P/B: 4,4 (но основно заради новите акции)
ROE: 17,4 (сравнително високо, въпреки новите акции)
Кажи ми също така коя от другите банки има по-добри перспективи пред себе си? Или пък коя има най-голям шанс да влезе/излезе в/от SOFIX при следваща актуализация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dobrichka...Сега някой ще каже, че мястото й е там, където пазара я е сложил, ама не е баш така пир тия резултати ..., нали?
п.с - Къде е ударението? "Добро момиче" или "момиче от Добрич"? ;-)
Не е препоръка за покупко/продажба![/list][/list]
Коментар
� -
nevermind
Първоначално изпратено от DobrichkaАбе защо разводнявате темата с някакви безсмислени изказвания - кой къде и как го обслужили. Естествено, че по въпроса кой коя банка харесва ще има различни мнения. Мен в една и съща банка ме обслужват веднъж добре, веднъж - зле.
Аз искам някой да ми обясни, защо при тези добри (даже много добри) резултати акцията не се качва. Преди време изразих съмнение, че се готви продажба на банката и умишлено цената се държи в коридора 12.50 - 13, ама никой не ми обърна внимание. Може и да не е вярно, а може и да има нещо друго, което не знаем - но, по дяволите, защо проклетата цена не отива, където й е мястото.
Сега някой ще каже, че мястото й е там, където пазара я е сложил, ама не е баш така пир тия резултати ..., нали?
Коментар
�
Коментар