IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро движение наблюдаваме тука, до колко мислите може да стигне ))

Коментар

• imash 109 stranici tema za FIB.
      ot tqh v okolo 80 sus sigurnost shte namerish za sebe si pravilniat izvod.

az priznavam, 4e se ponabutah malko, no ne e bolka!
      ima edna druga banka, koqto zaslujava vse oshte seriozno vnimanie!

Коментар

• ако ПИБ е надценена, не знам какво да кажем за останалите дружества на борсата...Колега, сподели моля те по-подробно защо мислиш така?

Коментар

• ami shtoto tazi banka e ultra nadcenena i s nishto ne prevuzhojda dosega predstavenite banki na BFB.

keleshite ot FIB si pribraha parite i ni gledat seira sega.

osven tova, priblijava kraqt na perioda do koito PFBK ili managerite na FIB ne mojeha da prodavat drugi akcii.

mnogo mi e interesno, kakvo shte stane s cenata, kogato tozi period svurshi.

NO FIB e nadcenena na tozi etap!

PS: imam akcii, ne e preporuka!

Коментар

• pichove,gledali ste kakav % zaemata fib v portfeilite na golemiti investicionni posrednic, za da tulkuvame zashto ne raste cenata a?
            Zashto po slaba banka s ambicii i kakvo li ne kato corp raste a fib ne , maj zad neia ne stoi nikoj , sled izlizane na asset management na fib moje i da e drugo dori i da gi niama tezi otcheti !
            Uspeh na vsichki

Коментар

• Досега са минали точно 11111акции, има и такава оферта..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                Първоначално изпратено от fut
                Първоначално изпратено от Пепи Кънчев
                Нямам акции в тази банка, но съм стар нейн клиент. Това е банка с много голям потенциал. Не разбирам защо пазара не реагира на това. Все надолу, а притежателите на нейни акции не могат да си обяснят защо все пада. Качи се два дни и пак надолу. Онзи ден бях в Банско. Един естен през целия ден обясняваше този хотел е на Цеко, оня парцел също. По едно време ми омръзна само това да слушам. Има си всичко, а пък гледай какво става.
                idva Super Borovets moje bi za tova koi shte ti hodi v Bansko kato borovets e na 30 minuti
                Боровец е кенеф, ще го направят супер кенеф.
                Лично мнение като скиор, Банско е на световно ниво, само още един
                лифт да направят до пистите и ще е супер.
                Абсолютно съм съгласен с теб, въпреки че съм софиянец и Боровец ми е на 30 мин - пълен кенеф.
                Банско за момента е номер 1

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
                  Първоначално изпратено от Пепи Кънчев
                  Нямам акции в тази банка, но съм стар нейн клиент. Това е банка с много голям потенциал. Не разбирам защо пазара не реагира на това. Все надолу, а притежателите на нейни акции не могат да си обяснят защо все пада. Качи се два дни и пак надолу. Онзи ден бях в Банско. Един естен през целия ден обясняваше този хотел е на Цеко, оня парцел също. По едно време ми омръзна само това да слушам. Има си всичко, а пък гледай какво става.
                  idva Super Borovets moje bi za tova koi shte ti hodi v Bansko kato borovets e na 30 minuti
                  Боровец е кенеф, ще го направят супер кенеф.
                  Лично мнение като скиор, Банско е на световно ниво, само още един
                  лифт да направят до пистите и ще е супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Кънчев
                    Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• цената на IPOто не ми хареса и там бях скромен, но при дъното преди отчета и вчера и днес за мен акцията е атрактивна. проблема тук е конюнктурата. банките винаги са били огледало на икономиката, и въпреки инфлацията, тези цени от 12 лева ще ги помним като fazera и hesa едно време.

Коментар

• Нали - докъм 9.50, колкото трябваше да струва и на ИПО-то

Първоначално изпратено от pnk
                        Аз предпочитам да пада ... имам си своите основания

Коментар

• Нямам акции в тази банка, но съм стар нейн клиент. Това е банка с много голям потенциал. Не разбирам защо пазара не реагира на това. Все надолу, а притежателите на нейни акции не могат да си обяснят защо все пада. Качи се два дни и пак надолу. Онзи ден бях в Банско. Един естен през целия ден обясняваше този хотел е на Цеко, оня парцел също. По едно време ми омръзна само това да слушам. Има си всичко, а пък гледай какво става.
                          FREEDOM IS NOT FREE!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                            ще добавя че утре ако продалжи да пада, то нашият пазар е безумен щом при ръст на печалбата от 200 процента за 3 месеца, акция на банка с потенциал, пада.
                            Аз предпочитам да пада ... имам си своите основания

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                              ще добавя че утре ако продалжи да пада, то нашият пазар е безумен щом при ръст на печалбата от 200 процента за 3 месеца, акция на банка с потенциал, пада.
                              Най-хубавото нещо на дъното е това, че след него има само един път - нагоре...

Коментар

• Отчета си е бомба. Ама едва ли утре ще стане чудото, но не защото резултатите са лоши, а защото момента е куц. Все пък съм убеден, че до края на годината ще имаме нов "исторически" връх.

Коментар

Working...
                                X