Първоначално изпратено от AllTheWayAway
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от futМисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нулаНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Anton Chigurh
OTZK trqbvashe...
Коментар
-
Първоначално изпратено от futМисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нула
Коментар
-
Мисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нулаToo many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от AleeНе знам за оценките ма Муудис, но акцията си пада и ще пада.
mi kak nqma da pada!???
po-golqma naduvka ot tazi banka nqma.
i sigurno tolkova sa zdravo sa go vtasali, 6tom sa stignali do vzimane na mnogomilionen zaem!!! pone da beshe qsno definirano ZASHTO i ZA KAKVO imenno sa go vzeli!?
no nishto, hak da im e sega!
Коментар
-
днес един приятел ми каза, че чул че банката си търси купувач, защото се задъхва
а друг чул в маршрутката gsm разговор, в който говорещият казал "пиб няма лимити за кредити до края на годината и не отпуска"
ето защо на колегите им бавеха 2 месеца (не знам дали вече са им дали) предоговаряне на овърдрафта
значи може би съм бил прав че ми спряха кредитната карта заради липсата на ресурса не заради супер много ми ипотечни кредити
но това не е лоша новина
може би сега ще раздават само супер добри кредити при високи лихви и ще печелят по голям марж
Явно много бързо са раздали парите от IPO-то, а те всъщност са си само 107 млн. лв.
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от радииначе и при пиб можеше да се правят предварително сметки - та цената на записване не излезе от оповестения ценови диапазон
все пак водещ фактор при набирането на капитал от борсата следва да е привличане на максимално възможен ресурс, а не максимизиране на премията на записалите акциите.
С второто ти твърдение съм съгласен, да. Но друго е отношението на акционерите, когато им се спечели доверието
Абе както казах, аз съм заложил на ПИБ, но и при CORP с този номинал от 10 лв има потенциал за сплитче, така че не е за подценяване.
Лека нощ и успехи ти желая
Коментар
Коментар