IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AllTheWayAway
    Добра идея има ПИБ - гледа да вземе колкото може повече от пазара на картите - другите още май не са се усетили много. Иначе пускат ДФ от понеделник, не е най-доброто време, но пак е нещо.
    kade go pishe tova za DF?

Коментар

• Che kakvo po-dobro vreme da startirash fund ot segashnoto???

Kupuvash pak sushtata stoka, ama po evtina...

Коментар

• Добра идея има ПИБ - гледа да вземе колкото може повече от пазара на картите - другите още май не са се усетили много. Иначе пускат ДФ от понеделник, не е най-доброто време, но пак е нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
          Първоначално изпратено от fut
          Мисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нула
          разбира се,че така е по-нормално!е,какво 20-30 % ръст да не е лошо?
          на 2 мил добре, ама на 20 хил - зле
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• OTZK trqbvashe...

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=57193

Следваща стъпка SOFIX

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
                Мисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нула
                разбира се,че така е по-нормално!е,какво 20-30 % ръст да не е лошо?

Коментар

• Мисля си като чета темата и не само нея че доста хора трябва да ги коригират очакванията ръст доста надолу, всички чакат от всяка акция да прави 200 или 500% на година ама ми се струва че по скоро да трябва да се махне по една нула
                  Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• AC/DC Имаха една песен- It's a long way to the top....
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                      Не знам за оценките ма Муудис, но акцията си пада и ще пада.

mi kak nqma da pada!???
                      po-golqma naduvka ot tazi banka nqma.

i sigurno tolkova sa zdravo sa go vtasali, 6tom sa stignali do vzimane na mnogomilionen zaem!!! pone da beshe qsno definirano ZASHTO i ZA KAKVO imenno sa go vzeli!?

no nishto, hak da im e sega!

Коментар

• Не знам за оценките ма Муудис, но акцията си пада и ще пада.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Мудис вдигна рейтинга ... но не и котировките
                          Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Обзървър,

мисля че си прав, именно затова увеличиха лихвите по депозитите толкова много. Има голям глад на междубанковия пазар, лихвите на ОN са 4.35% за вчера.
                            ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• днес един приятел ми каза, че чул че банката си търси купувач, защото се задъхва
                              а друг чул в маршрутката gsm разговор, в който говорещият казал "пиб няма лимити за кредити до края на годината и не отпуска"
                              ето защо на колегите им бавеха 2 месеца (не знам дали вече са им дали) предоговаряне на овърдрафта
                              значи може би съм бил прав че ми спряха кредитната карта заради липсата на ресурс а не заради супер много ми ипотечни кредити

но това не е лоша новина
                              може би сега ще раздават само супер добри кредити при високи лихви и ще печелят по голям марж

Явно много бързо са раздали парите от IPO-то, а те всъщност са си само 107 млн. лв.

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                                иначе и при пиб можеше да се правят предварително сметки - та цената на записване не излезе от оповестения ценови диапазон

все пак водещ фактор при набирането на капитал от борсата следва да е привличане на максимално възможен ресурс, а не максимизиране на премията на записалите акциите.
                                Хех, едно е да имаш ценови диапазон, който не си убеден дали ще се случи, друго е да имаш точно определени параметри. Плюс това при CORP можеше да си сметнеш и forward multiples, защото бяха дали прогноза за няколко години напред. Не мога да се сетя, но мисля, че в проспекта на ПИБ никъде не срещнах прогнозна печалба.

С второто ти твърдение съм съгласен, да. Но друго е отношението на акционерите, когато им се спечели доверието

Абе както казах, аз съм заложил на ПИБ, но и при CORP с този номинал от 10 лв има потенциал за сплитче, така че не е за подценяване.

Лека нощ и успехи ти желая

Коментар

Working...
                                X