IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    ами тогава не виждам с какво може да сме ти полезни тук???
    Прав си. Мотивът ми да споделя е, че може и други колеги да са имали падеж днес.
    Успешното закриване, предоговаряне или друга операция, биха ми говорили за нещо.

Неуспехът и аргументите за това също биха подсказали нещо.

Неприятно ми е, че този ръководещ служител или органа на банката, който е разпоредил на редовите служители да се аргументират по подобен начин, показва сериозно подценяване на клиентите.
    Това не ми харесва.

Коментар

• ами тогава не виждам с какво може да сме ти полезни тук???
      обади се в централата и поискай обяснение, а след това драсни тук 1 ред какво е развититето. по приницип инфо и решение за такива проблеми в никой форум няма да получиш. тука само локуми се теглят.

може да е станала някаква операторска грешка. преди 10-та дни си теглих една лихва от ПИБ-а и беше ок, но не да деня на падежа а 2-3 седмици след падежа.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        системата им е централизирана. къде се е получил фала. може да е имако някякъв комуникационен пробелм в съответния колн.
        Случаят е в София. Проблемът не е в клона, за съжаление.
        Обадих се по телефона за да ми разяснят ситуацията, но не получих никакво смислено обяснение.
        Любезни и нищо неказващи ?!
        Подготовката на служителката от другата страна стигаше само до там, че да опита да разговаря с някой пенсионер, който е влязъл в банка за пръв път в живота си след пенсиониране.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff
          По странен начин днес на мой роднина са отказали да обработят депозит на падеж, при положение, че дори не е искано теглене в брой или превод на пари.
          След разправия е посочен мотив, че системата не е начислила лихви?! Не е казано, че компютърната система се е сринала, бъгната или подобно.

Начисляване на лихви (си мисля аз) е процедура, която се извършва автоматично към някакъв час (редно е да е поне към началото на работното време на офисите, (а би трябвало всъщност дори да е в 00.00 часа).
          На обяд това още не е факт.
          Какви са възможните обяснения ?

Има ли някой, който да е срещал проблеми при обслужването в последните дни?
          системата им е централизирана. къде се е получил фала. може да е имако някякъв комуникационен пробелм в съответния колн.

Коментар

• По странен начин днес на мой роднина са отказали да обработят депозит на падеж, при положение, че дори не е искано теглене в брой или превод на пари.
            След разправия е посочен мотив, че системата не е начислила лихви?! Не е казано, че компютърната система се е сринала, бъгната или подобно.

Начисляване на лихви (си мисля аз) е процедура, която се извършва автоматично към някакъв час (редно е да е поне към началото на работното време на офисите, (а би трябвало всъщност дори да е в 00.00 часа).
            На обяд това още не е факт.
            Какви са възможните обяснения ?

Има ли някой, който да е срещал проблеми при обслужването в последните дни?

Коментар

• И само на принципа на търсенето и предлагането на 1-2 играчи ли зависят нещата? :O
              Последните няколко дни имаше силно търсене т.е. големи обороти за нашите ширини се завъртяха, поне на ликвидните позиции...и пак сме надолу?

Коментар

• Първоначално изпратено от Август
                Първоначално изпратено от Хосе
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                Кой е толкова на зор тук?
                Клиент на ОББ. Мисля същия който продава и по други ликвидни позиции и пакетите на който докато не свършат няма да видим зеленинка на БФБ-то.
                Айде бе... ти верно ли си мислиш че един играч влияе на целия индекс. Вярно, че сме в България, ама чак пък толкоз.
                В момента поне половината форум може да повлияе на индексите ни
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                  Клиент на ОББ. Мисля същия който продава и по други ликвидни позиции и пакетите на който докато не свършат няма да видим зеленинка на БФБ-то.
                  Айде бе... ти верно ли си мислиш че един играч влияе на целия индекс. Вярно, че сме в България, ама чак пък толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Гот ми беше, като видях тази листовка в Тирана :-)

Коментар

• Кой е толкова на зор тук?
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първа инвестиционна банка, телекомуникационните оператори Vivacom и М-Тел, както и телевизия BTV са сред отличените за най-големи корпоративни дарители в България за изминалата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                            Ехххх, ще ме уморят от смях родните "спекуланти" :lol:

Този тук се опитва да спести 0.29 лв. Успех
                            Защо си сигурен, че е спекулант, може да е и мастит брокер ))
                            Вярно е, казва се Форекс Мастер.

Коментар

• hakinen
                              това може да са кукички пред определени нива, за да може някой да преслуша кои са продавачите.

тука по-голяма паника от ЦКБ , а не знаем да има някой голям чужд,който да иска да се спаси скоропостижно...

лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Ехххх, ще ме уморят от смях родните "спекуланти" :lol:

Този тук се опитва да спести 0.29 лв. Успех
                                Защо си сигурен, че е спекулант, може да е и мастит брокер ))

Коментар

X