IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    На някои хора май им изпускат нервите. Но не аз произвеждам новините ... не аз правя тайни съглашения,нито пък аз ги публикувам. Аз само правя анализ. По новини и факти !
    За разлика от тебе,аз имам акции и държа да отбележа,че не се дразня от твоите анализи.По-скоро се забавлявам от реакциите на съфорумците.Но след като споменаваш FIB,защо примерно на CCB ще им се размине.Както казвала една баба за внучките си след някаква случка:"И едното бабино,и другото бабино".Що се отнася до утре,очаквам спад и в двете посочени акции.Инвеститорите в тези 2 позиции са лесно податливи на паника.
    Гаки - сигурно си прав.Винаги е така,когато подпукат даден сектор всички компании от сектора са по течението.Но не коментирах другите банки,защото намека на Дянков бе за ПИБ. Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

А че изразните средства и поведението на Дянков са меко казано Малоуни е съвсем отделен въпрос.

В момента започва една една игра между нов и стар кабинет която е много опасна. Едно мерене,едно репчене. Предишните че крадоха като с гъза си е ясно за всеки, но страшното е че новите от една страна също се изкушават, а от друга страна незнаят как да използват и прилагат власта, която очевидно им дойде в повече.А хората питат - какво става с обещанията,вие нали обещахте,така и така казахте......но изход за сега няма. Няма светлина в тунела....безпътица и това е страшно,много страшно...
    Пеко що не вземеш да ни разясниш какво значи вдигнали мерника на ПИБ.Толкова ли си прост та не разбираш че ако фалират ПИБ ще срутят Борда.Не вярвам Бойко да е толкова глупав.За теб е ясно че или си някакв изперкал или просто си голям глупак.И за каква банка на Прокопиев говориш за какъв лиценз става дума.Или казваш или си откровен мошеник.Аз лично при крадеца Прокопиев няма да насоча и една стотинка.

Коментар

• Има индикации, че новото правителство създава проблеми на основни акционери на банката, примерно ревизията на сделката с правителствените самолети и ситуацията около "Витоша ски". Като малък акционер с нетърпение очаквам различията да бъдат изгладени.
      Не е препоръка, просто постове тип розови очила не помагат на никого.
      Първоначално изпратено от fant0mas
      Първоначално изпратено от Protokol
      Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

Имам едно въпросче - що не вземеш да отвориш една тема за новия лиценз на новата банка вместо да препикаваш определени позиции? или ти се струва, че така PR-а няма да е успешен и ще ти отрежат хонорара. Не ме питай откъде знам - просто знам. :-)
      Аре моля ви кажете защо мислите, че новото правителство е дигнало мерника на ПИБ. Защо им е да създават проблеми на която и да е банка????? Или си мислите, че те са недосегаеми?
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от маминото
        Без изменения в челото остава подреждането на най-големите български банки по размер на активите, сочи справка на ..

Данни на Българска народна банка сочат, че в края на септември начело продължава да е Уникредит Булбанк, следвана от ДСК Банк и ОББ. В челото са още Райфайзенбанк и Юробанк И Еф Джи България.

Най-голямата публична банка в страната е Първа инвестиционна банка, като активите й са малко над 4 млрд. лв. Следват Банка Пиреос, SG Експресбанк, Алфа Банк и Корпоративна търговска банка.

С активи от над 1 млрд. лв. са още пет трезора - СИБАНК, ЦКБ, Алианц Банк, МКБ Юнионбанк и Инвестбанк.

Най-бързо за последните 12 месеца нараснаха активите на Българска банка за развитие, изпреварила по ръст МКБ Юнионбанк, КТБ и ЦКБ.

На обратния полюс са Общинска банка, Те-Дже Зираат Банкасъ и Банка Пиреос.

В края на септември активите на банковата система у нас са 69.9 млрд. лв., като показват ръст от 0.80% спрямо година по-рано. Спрямо юни е отчетен растеж с 0.6% (432 млн. лв.), а от началото на годината - с 0.5% (341 млн. лв.).

Кристиян Костов
        Да! Пиб-а се задържаха на 6 -та позиция. Изплатиха си падежите и синдикираните кредити от чужбина и наваксаха от българския пазар. Стратегията им се оказа доста добра. Докато другите банки разчитаха на финансиране от майките си ПИБ-а се концентрира в добри депозитни продукти, лесни за разбиране от публиката. 3 месечни за да могат да са по гъвкави. Както виждате последната промоция е с 50 пункта надолу пък и хората харесват повече тримесечните депозити. Годишните, макар и с увеличаваща се лихва не ги привличат. Намалиха кредитирането още при първата поява на кризата в чужбина - края на 2007 - като с това се предпазиха от лоши кредити. Сега гледам са свили кредитирането за граждани, естествено много по рисково в момента, но си кредитират активно фирмите и с това ги държат в добро здраве, което се отразява на здравето и на банката!

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal
          Здравей NoLand и благодаря, че се включи! Бях се хванал на бас с един приятел, че ще се появиш до 24ч. след включването на Barky, fant0mas и ssss.

Иначе моите съчувствия, че трябва да се занимавате с елементарни провокации тука.
          Здравей Даскал,
          да тъкмо се върнах от Щатите и гледам някакви безмислици от любимия ми анализатор - как да не се включа?! Всички знаят, че обичам българското отроче, но е много тъпо, когато виждам, че българските анализатори ги няма никакви. Политическите игри са едно на ръка, но финасовите показатели - говорят съвсем друго. Виж одита на ПИБ.
          И знаеш ли какво е лошото, че тия анализи ги четат в цял свят - верни или не. На базата на тях взимат решения дали да вкарат малко пари в БГ - естествено решението е негативно, а това се отразява на акциите ми и на всичко останало тук. Как да им обясниш кой е Петър Караиванов?
          Crash&Burn

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol
            Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

Имам едно въпросче - що не вземеш да отвориш една тема за новия лиценз на новата банка вместо да препикаваш определени позиции? или ти се струва, че така PR-а няма да е успешен и ще ти отрежат хонорара. Не ме питай откъде знам - просто знам. :-)
            Аре моля ви кажете защо мислите, че новото правителство е дигнало мерника на ПИБ. Защо им е да създават проблеми на която и да е банка????? Или си мислите, че те са недосегаеми?

Коментар

• Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Здравей NoLand и благодаря, че се включи! Бях се хванал на бас с един приятел, че ще се появиш до 24ч. след включването на Barky, fant0mas и ssss.

Иначе моите съчувствия, че трябва да се занимавате с елементарни провокации тука.

Коментар

• В момента започва една една игра между нов и стар кабинет която е много опасна. Едно мерене,едно репчене. Предишните че крадоха като с гъза си е ясно за всеки, но страшното е че новите от една страна също се изкушават, а от друга страна незнаят как да използват и прилагат власта, която очевидно им дойде в повече.А хората питат - какво става с обещанията,вие нали обещахте,така и така казахте......но изход за сега няма. Няма светлина в тунела....безпътица и това е страшно,много страшно...
                  Петре, ако имаше и капка здрав разум щеше да ти е ясно, че нито едно правителство не желае да има проблемни банки и независимо от решенията на партията правителството ще подкрепи с каквото може тези банки иначе си отива....
                  В случая с ПИБ дори и Фитч ги обяви за банка от системно значение, мислиш ли че Дянков не разбира?
                  Да не забравяме, че бе официално казано, че БЮДЖЕТНИ пари са държани в 17 банки, но всичките тази пари са обезпечени с ДЦК или парични средства.
                  Crash&Burn

Коментар

• Без изменения в челото остава подреждането на най-големите български банки по размер на активите, сочи справка на Profit.bg.

Данни на Българска народна банка сочат, че в края на септември начело продължава да е Уникредит Булбанк, следвана от ДСК Банк и ОББ. В челото са още Райфайзенбанк и Юробанк И Еф Джи България.

Най-голямата публична банка в страната е Първа инвестиционна банка, като активите й са малко над 4 млрд. лв. Следват Банка Пиреос, SG Експресбанк, Алфа Банк и Корпоративна търговска банка.

С активи от над 1 млрд. лв. са още пет трезора - СИБАНК, ЦКБ, Алианц Банк, МКБ Юнионбанк и Инвестбанк.

Най-бързо за последните 12 месеца нараснаха активите на Българска банка за развитие, изпреварила по ръст МКБ Юнионбанк, КТБ и ЦКБ.

На обратния полюс са Общинска банка, Те-Дже Зираат Банкасъ и Банка Пиреос.

В края на септември активите на банковата система у нас са 69.9 млрд. лв., като показват ръст от 0.80% спрямо година по-рано. Спрямо юни е отчетен растеж с 0.6% (432 млн. лв.), а от началото на годината - с 0.5% (341 млн. лв.).

Кристиян Костов

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик
                      Петре, аз не мога да разбера каква е тази злоба у част от българския народ срещу ПИБ. То не бяха слухове, то не бяха глупости. Мине, не мине половин година - и айде нова информацийка. Ако имаше и капка истина, досега 5 пъти да се е гътнала. Аз лично съм дълбоко убеден, че това е една от НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНО и ДАЛНОВИДНО управляваните банки, а вярвай ми трудно се сещам за банка в БГ, с която да не съм имал вземане-даване.
                      ПИБ са една от най-гъвкавите, първи се обръщат по вятъра и точно тази им способност ужасно много дразни някои хора. Затова вярвам в банката. Всички имат проблеми в момента. Най-вероятно проблемите им ще се увеличат в близките месеци - е и? Убеден съм, че ПИБ в крайна сметка ще излезе с печалба от цялата патаклама.
                      +11111111111111111

Коментар

• Недей да лъжеш бе Петре- ти самия изсипа толкова помия по тях - не ме карай да търся стари постове - тук и навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик
                          Петре, аз не мога да разбера каква е тази злоба у част от българския народ срещу ПИБ. То не бяха слухове, то не бяха глупости. Мине, не мине половин година - и айде нова информацийка. Ако имаше и капка истина, досега 5 пъти да се е гътнала. Аз лично съм дълбоко убеден, че това е една от НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНО и ДАЛНОВИДНО управляваните банки, а вярвай ми трудно се сещам за банка в БГ, с която да не съм имал вземане-даване.
                          ПИБ са една от най-гъвкавите, първи се обръщат по вятъра и точно тази им способност ужасно много дразни някои хора. Затова вярвам в банката. Всички имат проблеми в момента. Най-вероятно проблемите им ще се увеличат в близките месеци - е и? Убеден съм, че ПИБ в крайна сметка ще излезе с печалба от цялата патаклама.
                          Аз също харесвам ПИБ и се надявам , че ще преодолеят поредното препятствие.

Коментар

• Петре, аз не мога да разбера каква е тази злоба у част от българския народ срещу ПИБ. То не бяха слухове, то не бяха глупости. Мине, не мине половин година - и айде нова информацийка. Ако имаше и капка истина, досега 5 пъти да се е гътнала. Аз лично съм дълбоко убеден, че това е една от НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНО и ДАЛНОВИДНО управляваните банки, а вярвай ми трудно се сещам за банка в БГ, с която да не съм имал вземане-даване.

Коментар

• Пешоооооооооооо,

Плюят те,плюят, ама ти и верват, да му се невиди.

Това, кото не направи бг-мама ще го направи новата звезда на политическата сцена.
                              Мани, мани, избиват ми чевиите и на мен вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                На някои хора май им изпускат нервите. Но не аз произвеждам новините ... не аз правя тайни съглашения,нито пък аз ги публикувам. Аз само правя анализ. По новини и факти !
                                За разлика от тебе,аз имам акции и държа да отбележа,че не се дразня от твоите анализи.По-скоро се забавлявам от реакциите на съфорумците.Но след като споменаваш FIB,защо примерно на CCB ще им се размине.Както казвала една баба за внучките си след някаква случка:"И едното бабино,и другото бабино".Що се отнася до утре,очаквам спад и в двете посочени акции.Инвеститорите в тези 2 позиции са лесно податливи на паника.
                                Гаки - сигурно си прав.Винаги е така,когато подпукат даден сектор всички компании от сектора са по течението.Но не коментирах другите банки,защото намека на Дянков бе за ПИБ. Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

А че изразните средства и поведението на Дянков са меко казано Малоуни е съвсем отделен въпрос.

В момента започва една една игра между нов и стар кабинет която е много опасна. Едно мерене,едно репчене. Предишните че крадоха като с гъза си е ясно за всеки, но страшното е че новите от една страна също се изкушават, а от друга страна незнаят как да използват и прилагат власта, която очевидно им дойде в повече.А хората питат - какво става с обещанията,вие нали обещахте,така и така казахте......но изход за сега няма. Няма светлина в тунела....безпътица и това е страшно,много страшно...

Коментар

Working...
                                X