IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз ще честитя завръщането на нива от преди 7 месеца......
    Време е !!! За UPа !!!

Коментар

• Снощи се завьртях на БГ наградите за уебсайт. ПИБ-а гушна
      първа награда за сайт в категория банки и финанси. Ха честито!

Коментар

• Е, да ви чиститя освен! http://www.bgsite.org/?page=win

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          Първоначално изпратено от Barky
          Това, че наричаш една продуктова кампания - имиджова, показва колко не си наясно с рекламата. Така, че shut up! На мен ми харесва ,всъщност мисля, че е най-добрата и модерна до момента. Инвеститор съм...
          за коя реклама спорите
          тази с БГ кредита ли?
          ТАЗИ С БГ КРЕДИТА МНОГО МЕ КЕФИ!!!!!! - ЗА МЕН ТЯ Е НАЙ ДОБРАТА!

Коментар

• Кирето и Сийка рекламираха депозити, новата кампания е за карти - двете кампании имат различни таргет групи: при депозитите трябва да слезеш до масовия клиент, дето си държи кинтите под дюшека. Докато картите са за по-интелигентната публика.
            Ето го клипа: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7339&r=7273[/url]

Коментар

• Mухаха: сънът ми, който е на 5 години и се залепя на телевизора като тръгнат рекламите като я видя позна банката – верно, че не може да каже „инвестиционна” правилно, но каза "първа банка"

Мен пък супер яко ме кефи рекламата! Много е стайлиш!

Коментар

• Тази с Кирето и Сиика беше меко казано просташка и се чудех как слязоха до нивото на Райфата (рекламите им с онова малоумното семейство) ...
                Сега може да се сменили курса.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                  Едно момченце си сменя вратовръзките,накрая гледаме FIbank и с микроскопичен шрифт Първа ............. Когато правиш имиджова реклама наблягай на разпознаваемоста,пак ще повторя тъпо,тъпо,тъпо-кое му е продуковото вратовръзки ли рекламират.
                  Не я знам рекламата, но така като те чета, ми идва наум, че доста интелигентно са подходили. Щото имиджа на ПИБ се клати основно тук, където се предполага, че пишат и четат ентелегентни люде.
                  Макар, че за светнатите това говори друго, ама карай..

Коментар

• Едно момченце си сменя вратовръзките,накрая гледаме FIbank и с микроскопичен шрифт Първа ............. Когато правиш имиджова реклама наблягай на разпознаваемоста,пак ще повторя тъпо,тъпо,тъпо-кое му е продуковото вратовръзки ли рекламират.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky
                      Това, че наричаш една продуктова кампания - имиджова, показва колко не си наясно с рекламата. Така, че shut up! На мен ми харесва ,всъщност мисля, че е най-добрата и модерна до момента. Инвеститор съм...
                      за коя реклама спорите
                      тази с БГ кредита ли?
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това, че наричаш една продуктова кампания - имиджова, показва колко не си наясно с рекламата. Така, че shut up! На мен ми харесва ,всъщност мисля, че е най-добрата и модерна до момента. Инвеститор съм...

Коментар

• Преди малко гледах една тъпа реклама на банката-тези ,които сме инвеститори в банката знаем ,че е FIB,обаче ако ще правите имиджова реклама с това име, не знам колко потенциални клиенти ще привлечете.Все пак в България,гледат телевизия предимно българи,а и мисля,че българи искате да привлечете.Като правите един рекламен продукт основният въпрос е към кого е насочена-така ,че без срам с големи букви напишете на български името на банката.Със здраве.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Общинска, ЦКБ, ПИБ, ИАБ и КТБ с най-малко лоши кредити сред банкитеБанките с български капитали се оказват най-добрите банки за деветмесечието на 2009 г. по показателя дял на лошите кредити (провизии и обезценки на кредити) за съответния период спрямо общите активи, показва анализ на Investor.bg на база обявените от БНБ деветмесечни резултати на банките.

Коментар

• Нали ви казах, че скоро видях Бойко със яке на ПИБ:
                              http://www.youtube.com/watch?v=-HYLL6Xl6rA

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                                Има индикации, че новото правителство създава проблеми на основни акционери на банката, примерно ревизията на сделката с правителствените самолети и ситуацията около "Витоша ски". Като малък акционер с нетърпение очаквам различията да бъдат изгладени.
                                Не е препоръка, просто постове тип розови очила не помагат на никого.
                                Първоначално изпратено от fant0mas
                                Първоначално изпратено от Protokol
                                Няма спор,че са им дигнали мерника на ПИБ за сметка на банката на "Капитал" чиито лиценз ще бъде даден до 6 месеца.Не питай от къде знам - просто знам.

Имам едно въпросче - що не вземеш да отвориш една тема за новия лиценз на новата банка вместо да препикаваш определени позиции? или ти се струва, че така PR-а няма да е успешен и ще ти отрежат хонорара. Не ме питай откъде знам - просто знам. :-)
                                Аре моля ви кажете защо мислите, че новото правителство е дигнало мерника на ПИБ. Защо им е да създават проблеми на която и да е банка????? Или си мислите, че те са недосегаеми?
                                Hah, да не бъркаме ПР-изявите на новото правителство с реалността. Новото правителство няма интерес да вдига мерника на никоя банка. Щото ПИБ е частна, но не е само тя....

Коментар

Working...
                                X