IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като сравнявам резултатите от анкетата с резултата за май, си мисля че негативизма, който ни е налегнал е пресилен, както и еуфорията преди няколко месеца. Аз също гласувах за около 1 милион повлиян от обстановката, но сега съм доволен че сгреших

Коментар

• ок игноре....

Между другото може да обсъдим защо толкова много хора не уцелиха в анкетата и защо такъв процент са с много негативна пробноза (под 1 млн) за отчета .....
      Business as Usual

Коментар

• Ignore

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
          добри резултати ? - УБИЙСТВЕНИ Е ПО-ТОЧНАТА ДУМА
          Еееххххх, сега да имаше и кой да я купи тая акция?!... :lol:
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Качествена компания с далновиден мениджмънт криза трудно я лови
            Да не говорим и че когато западняците почнат да купуват по-малко нови коли ще трябва да поддържат и стягат старите, а това си е пазара на Монбат.

п.с. а относно троловете да ви напомня че най-доброто оръжие срещу тях е пълното им игнориране

Коментар

• Първоначално изпратено от newuser
              някой знае ли къде могат да ми изкупят стария акумулатор Монбат? има ли такива пунктове в София?
              Във всеки един пунк на вторични суровини ще ти го изкупят.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                Ха сега деца кажете где са ви умовете Но продължавайте на депозитчета Там работата е сигурна няма хър мър Които го е страх не ходи в гората за бикове Поздравления за мениджмънта на MONBAT.Много добри резултати, въпреки че май вече не е зимен период.
                добри резултати ? - УБИЙСТВЕНИ Е ПО-ТОЧНАТА ДУМА

Коментар

някой знае ли къде могат да ми изкупят стария акумулатор Монбат? има ли такива пунктове в София?
                  Няма, защото монбатките са вечни.

Коментар

Продай го на КЦМ-то ехахаехаах

Коментар

• някой знае ли къде могат да ми изкупят стария акумулатор Монбат? има ли такива пунктове в София?

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от DAN_
                        Предадените стоки на дистрибутори или на консигнация или на път, не се отчитат като продажби.
                        Така трябва да бъде по принцип, но за съжаление в конкретния случай с предадените стоки на дистрибуторите това не е така.

При анализ на паричните потоци това си проличава. Разбира се, финансовият отчет трябва да е одитиран от солидна счетоводна фирма за да се използва за такива анализи.
                        Да приемем, че си прав /в което се съмнявам/. Това води до нарушаване на приетата счетоводна политика, на МСС и при такъв подход на отчитане на приходите в доклада на ДЕС ще се отразят тези нарушения. Паричните потоци ще са на отрицателни стойности/ в частта за вземанията от клиенти/, защото не можеш да отчетеш, и че си получил парите.
                        При отчитане на продажби /предадените стоки на дистрибуторите/ трябва да внесеш веднага и ДДС-то. При отчитане на такава печалба, трябва да си направил много по големи обороти от продажба на продукция...и ако върху тези обороти си представим, че са внесли и ДДС....!!!

При този сценарий батаците ще са по големи от краткотрайния ефект да покажеш голям положителен финансов резултат.
                        просто гроздето е кисело когао някои друг го яде .... форекса каквли не си ги мисли само и само тази акция да НЕ е на ъп че даже и +1 му дават за НЕвярното твърдение (предполагам някои от неуцелите в анкетата 60%)
                        Business as Usual

Коментар

• Браво на всички бачкатори в Монбата,
                          браво на шефчетата,
                          браво на всички, които си вършат работата повече от отлично!

Вече се чудех и маех кой е тоя дето прави 21% номинален ръст на БВП.

Евала още веднъж и Даниела, да предадеш комплиментите ми моля

Коментар

• 2.15. Maлко хора познаха

Отново приятни изненади

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                              По скоро в мен остават приятните усещания, че мениджмънта се стреми да подражава на големите западни публични предприятия, където е задължително едно предприятие да реализира печалба, да раздава дивиденти и да има прозрачност в работата му, за да поддържа интерес към акцията си.
                              Като се има в предвид и как намалиха амортизацията в началото на годината определено се опитват всячески да показват печалба . Няма нищо лошо с това, стига да не се прекалява със стъкмистиката.

Иначе чакам с интерес отчета за полугодието.

Допълнение:
                              Забравих да добавя и отложеното плащане на данък печалба към използваната счетоводна политика...

Коментар

• По скоро в мен остават приятните усещания, че мениджмънта се стреми да подражава на големите западни публични предприятия, където е задължително едно предприятие да реализира печалба, да раздава дивиденти и да има прозрачност в работата му, за да поддържа интерес към акцията си.

Коментар

X