IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За да се спази изискването за тр.договор на ДВИ -то с компанията има елегантен начин за да се отговори на изискването.Ми просто 4 трудови договора на по 2 часа в деня и на по 10 часа в седмицата за всяко едно дружество.А пък тя с фирмата си може да наема колкото си иска хора за да и помагат.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      аха, и аз много искам))...ама нека Софикса стане около 1500 )
      Изразявам това което си спомням, а именно че беше декларирано намерение за сплит на нива около 40 лв. Няма никаква препоръка както съм казал.
      Тандем, пак повтарям, по спомен абсолютно съм сигурен, че беше така

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
        Първоначално изпратено от tandem
        Въпрос към колегите с по голям опит които са написали последните постове сещате ли се таргета на мажоритаря който беше обявил дали се е отнасял за след увеличението че не мога да му намеря изказването
        40 лева преди сплита
        Няма препоръки !
        Колега сигурен ли си че е преди сплита я виж да не е след

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от wannarock
          пак е на смяна лошото моди какво ли пие, че да го почерпим
          Виж в "Бисери и вицове", има нещо за теб
          мерси това с лъжичката наистина една рускиня не ми го прости, но това е друга тема

п.с. гледах клипа с лице към компа
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            Също като на брега на морето - пишеш , рисуваш- дойде вълна - и пак отново

Коментар

Виж в "Бисери и вицове", има нещо за теб
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata

40 лева преди сплита
                Няма препоръки !
                аха, и аз много искам))...ама нека Софикса стане около 1500 )

Коментар

• пак е на смяна лошото моди какво ли пие, че да го почерпим

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Въпрос към колегите с по голям опит които са написали последните постове сещате ли се таргета на мажоритаря който беше обявил дали се е отнасял за след увеличението че не мога да му намеря изказването
                    40 лева преди сплита
                    Няма препоръки !

Коментар

Първоначално изпратено от netware5

терминът "сборище" е много на място
                      Какво искаш да кажеш за клубните срещи????!!!!!
                      не съм запознат с клубните срещи и нищо не мога да кажа. имам едно наум по отношение на т.нар. бг експерти. не разбирам защо се отъждествяваш с т.нар. дви? например това на као беше ясно от самото начало, че е "парашутист" - резултатите са налице. надявам се, че не го приемаш лично. всеки има право на лично мнение. нали?
                      Май наистина говорим за различни неща.... Нямам нищо общо с ДВИ-тата. Говоря за срещите на форумците от Инвестора. Там често идват и ДВИ-та, за да общуват с инвеститорите и между другото това го считам за добра практика. Следващия път, като почнем да се наговаряме тук във форума за поредното сборище, напъни се и ела - няма да сбъркаш, все на готини места се събираме

Даже може и да видиш на живо самият ИМПЕРАТОР
                      мен обикновено ме е страх да се напъвам и масовите мероприятия не са ми много присърце но личното ми мнение е, че срещите са нещо положително и те трябва да се насърчават - всички ние имаме интерес да се развива капиталовия пазар и инвестиционната култура. това, което ме притеснява е, че на тези срещи част от презентиращите не са в час, а и час от присъстващите не разбират за какво става въпрос - например срещата с представители на Доверие или тази с г-н Пламен Пътев - отзивите бяха меко казано трагични. успех в начинанието!
                      ауууу. как с лека ръка ги..."метнахте" в кошчето...тия "официалните"...Добре де, ако сте били там....колко сериозни въпроси задодахте лично, че после....коментирате...цялото

...за другите събирания...щом идеята е само кръчма, ма то и аз вече съм навита....ще си пием и плюем по български))))))

Коментар

• сори ама наистина понякога съм отвратително сериозен не е от английското възпитание
                        спирт още не съм пил, но заради теб ще се прежаля
                        респект

Коментар

мен обикновено ме е стах да се напъвам и масовите мероприятия не са ми присърце но личното ми мнение е, че срещите са нещо положително и те трябва да се насърчават - всички ние имаме интерес да се развива капиталовия пазар и инвестиционната култура. това, което ме притеснява е, че на тези срещи част от презентиращите не са в час, а и час от присъстващите не разбират за какво става въпрос - например срещата с представители на Доверие или тази с г-н Пламен Пътев - отзивите бяха меко казано трагични. успех в начинанието!
                          Абе човек, не те имах за толкова ужасяващо сериозен.... Ти за тия срещи ли си мислиш бе! Аз ти говоря дето се събираме по вечерно време в някоя готина кръчма да смучем спирт и бира и да се направим на кучета, а ти си мислиш за срещите с представители на .... BULSHIT .....

Баси, наистина ме развесели..... Айде, канен си официално на следващата среща, когато и дойде времето.... и ги зае.и тия официалните ....

Ей за тия срещи ти говоря: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10355
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

терминът "сборище" е много на място
                            Какво искаш да кажеш за клубните срещи????!!!!!
                            не съм запознат с клубните срещи и нищо не мога да кажа. имам едно наум по отношение на т.нар. бг експерти. не разбирам защо се отъждествяваш с т.нар. дви? например това на као беше ясно от самото начало, че е "парашутист" - резултатите са налице. надявам се, че не го приемаш лично. всеки има право на лично мнение. нали?
                            Май наистина говорим за различни неща.... Нямам нищо общо с ДВИ-тата. Говоря за срещите на форумците от Инвестора. Там често идват и ДВИ-та, за да общуват с инвеститорите и между другото това го считам за добра практика. Следващия път, като почнем да се наговаряме тук във форума за поредното сборище, напъни се и ела - няма да сбъркаш, все на готини места се събираме

Даже може и да видиш на живо самият ИМПЕРАТОР
                            мен обикновено ме е страх да се напъвам и масовите мероприятия не са ми много присърце но личното ми мнение е, че срещите са нещо положително и те трябва да се насърчават - всички ние имаме интерес да се развива капиталовия пазар и инвестиционната култура. това, което ме притеснява е, че на тези срещи част от презентиращите не са в час, а и час от присъстващите не разбират за какво става въпрос - например срещата с представители на Доверие или тази с г-н Пламен Пътев - отзивите бяха меко казано трагични. успех в начинанието!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                              Първоначално изпратено от Michelangelo
                              Подозирам, че wannarock не е присъствал на форумните срещи и затова говорите за различни неща
                              не съм подозирам, че може би си прав има ли защо да присъствам? освен, че една млада дама се беше заела активно да ги промотира, но не разбрах точно какви са мотивите й
                              wannarock, ела бе, няма да съжаляваш Стига да си намериш места
                              отпред ли? не - мерси - скромен съм

Коментар

Първоначално изпратено от Michelangelo
                                Подозирам, че wannarock не е присъствал на форумните срещи и затова говорите за различни неща
                                не съм подозирам, че може би си прав има ли защо да присъствам? освен, че една млада дама се беше заела активно да ги промотира, но не разбрах точно какви са мотивите й
                                wannarock, ела бе, няма да съжаляваш Стига да си намериш места

Коментар

Working...
                                X