За да се спази изискването за тр.договор на ДВИ -то с компанията има елегантен начин за да се отговори на изискването.Ми просто 4 трудови договора на по 2 часа в деня и на по 10 часа в седмицата за всяко едно дружество.А пък тя с фирмата си може да наема колкото си иска хора за да и помагат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)аха, и аз много искам))...ама нека Софикса стане около 1500
)
Тандем, пак повтарям, по спомен абсолютно съм сигурен, че беше така
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от tandemВъпрос към колегите с по голям опит които са написали последните постове сещате ли се таргета на мажоритаря който беше обявил дали се е отнасял за след увеличението че не мога да му намеря изказването
Няма препоръки !
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от wannarockпак е на смяна лошото модикакво ли пие, че да го почерпим
това с лъжичката наистина една рускиня не ми го прости, но това е друга тема
п.с. гледах клипа с лице към компаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от wannarock
терминът "сборище" е много на място
Даже може и да видиш на живо самият ИМПЕРАТОРи масовите мероприятия не са ми много присърце
но личното ми мнение е, че срещите са нещо положително и те трябва да се насърчават - всички ние имаме интерес да се развива капиталовия пазар и инвестиционната култура. това, което ме притеснява е, че на тези срещи част от презентиращите не са в час, а и час от присъстващите не разбират за какво става въпрос - например срещата с представители на Доверие или тази с г-н Пламен Пътев - отзивите бяха меко казано трагични. успех в начинанието!
...за другите събирания...щом идеята е само кръчма, ма то и аз вече съм навита....ще си пием и плюем по български))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockмен обикновено ме е стах да се напъвами масовите мероприятия не са ми присърце
но личното ми мнение е, че срещите са нещо положително и те трябва да се насърчават - всички ние имаме интерес да се развива капиталовия пазар и инвестиционната култура. това, което ме притеснява е, че на тези срещи част от презентиращите не са в час, а и час от присъстващите не разбират за какво става въпрос - например срещата с представители на Доверие или тази с г-н Пламен Пътев - отзивите бяха меко казано трагични. успех в начинанието!
Ти за тия срещи ли си мислиш бе!
Аз ти говоря дето се събираме по вечерно време в някоя готина кръчма да смучем спирт и бира и да се направим на кучета, а ти си мислиш за срещите с представители на .... BULSHIT .....
Баси, наистина ме развесели..... Айде, канен си официално на следващата среща, когато и дойде времето.... и ги зае.и тия официалните ....
Ей за тия срещи ти говоря: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10355He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от wannarock
терминът "сборище" е много на място
Даже може и да видиш на живо самият ИМПЕРАТОРи масовите мероприятия не са ми много присърце
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MichelangeloПодозирам, че wannarock не е присъствал на форумните срещи и затова говорите за различни нещаподозирам, че може би си прав
има ли защо да присъствам? освен, че една млада дама се беше заела активно да ги промотира, но не разбрах точно какви са мотивите й
Стига да си намериш места
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MichelangeloПодозирам, че wannarock не е присъствал на форумните срещи и затова говорите за различни нещаподозирам, че може би си прав
има ли защо да присъствам? освен, че една млада дама се беше заела активно да ги промотира, но не разбрах точно какви са мотивите й
Стига да си намериш места
Коментар
Коментар