Първоначално изпратено от ravnovesie
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пипаами и преди сме го виждали само че тогава знаехме кой купува и продава. Иначе схемата е същата - с леки продажби свалят цената заради отънялото търсене и след подреждане на нови продава бройките се обират. Днес 3000 броя обрани до ниво с 25 ст. по-ниско от вчера срещу единици продадени. И това продължава вече цяла седмица.....
Коментар
� -
Уважаеми Дами и Господа,
С настоящото бихме желали да оповестим следната информация относно дъщерно дружество на МОНБАТ АД - Монбат ДОО, гр. Инджия:
В сръбското издание Blic – www.blic.co.yu e публикувана статия със заглавие „Монбат не застрашава Инджия”. В нея авторът се позовава на заключенията на съветничката на областния секретариат Оливера Вучинич, която заявява по категоричен начин, че съгласно общия урбанистичен план и плана за регулация на промишлената зона Североизток в Сърбия в близост до бъдещата фабрика „Монбат” няма вододайна зона, която да бъде замърсена.
Г-жа Вучинич посочва също, че съгласно проекта няма да има опасност от замърсяване с вредни отпадъци. Според думите и, проектът за изграждане на фабриката е бил публичен и въпреки това никой от Съюза на екологичните организации на Сърбия не е заявил пред Секретариата за екологична среда интерес предварително да се запознае с него и да се информира. Със проекта се е запознал единствено представител на сомборската фабрика за акумулатори – „Blek Hors”, който е внесъл жалба до окръжния съд в Нови Сад с мотив, че трябва да се дава предимство на местните фирми за производство на акумулатори и рециклиране.
Коментар
� -
ами и преди сме го виждали само че тогава знаехме кой купува и продава. Иначе схемата е същата - с леки продажби свалят цената заради отънялото търсене и след подреждане на нови продава бройките се обират. Днес 3000 броя обрани до ниво с 25 ст. по-ниско от вчера срещу единици продадени. И това продължава вече цяла седмица.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от КамменДобре хайде замислете се сега - представете си че позицията Ви интересува и Ви трябва голям пакет как ще реагирате
- ЩЕ ИСКАТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ ЗА НЕГО ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО - И ПАК СЕ ЗАГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА - В НАЧАЛОТО НА СЕСИЯТА МАЛКИТЕ СЕ НАРЕЖДАТ ДА ПРОДАВАТ НАТИСКАТ НАДОЛУ И В МОМЕНТА В КОЙТО СЕ СЪБЕРЕ ПРИЛИЧНО КОЛИЧЕСТВО АКЦИИ СЕ ИЗКУПУВА ВСИЧКО ДО ГОРНО НИВО, БЕЗ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКВА АКЦИОН - ТАКА ВСЕКИ ДЕН/и не мога да разбера, не го ли виждат/.КОГА ЩЕ СВЪРШИ - ПО ОБЕМИТЕ ЩЕ ПОЗНАЕТЕ.
това е новата по честна търговия ....Business as Usual
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ПораАз съм преуспял финансист. Работя от много години на Wall Street. Имам мезонет в Манхатън.
Лихвите за депозита идват от кредита. Ако монбат са върнали кредита, значи ще се разваля депозита, че за него лихви няма да има. Банката променила едностранно договора. Ама, който не чете условията ...
И да не забравя да добавя, че това не е препоръка за търговия с акции, че ще вземе да ме глоби КаФеНе-то със сума равна на цената на ботушите ми от крокодилска кожа.
Айде със здраве.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ПораАз съм преуспял финансист. Работя от много години на Wall Street. Имам мезонет в Манхатън.
Лихвите за депозита идват от кредита. Ако монбат са върнали кредита, значи ще се разваля депозита, че за него лихви няма да има. Банката променила едностранно договора. Ама, който не чете условията ...
И да не забравя да добавя, че това не е препоръка за търговия с акции, че ще вземе да ме глоби КаФеНе-то със сума равна на цената на ботушите ми от крокодилска кожа.
Айде със здраве.自由西藏
Коментар
� -
Браво!!! Ето това е прозрачен мениджмънт!
В х3news е постъпила следната информация от Монбат АД-София /5MB/:
Във връзка с публикувана информация на 11.07.2008 г. в сръбското издание В92, оповестена и в българския интернет сайт Инвестор БГ, ръководството на МОНБАТ АД уведомява всички инвеститори и обществеността, че статията в сръбското издание е тенденциозна, не отговаря на истината и представлява опит за дискредитиране на Монбат ДОО, гр. Инджия от нелоялни местни конкуренти.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
�
Коментар