IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от joda
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Michelangelo
    Първоначално изпратено от joda
    Разбирам те приятелю,че си изтървал точния момент за зареждане с монбатки,но не мога да ти помогна!Просто по-ниска цена от вчера няма да има!Не е препоръка!
    Ето това е едно дълбоко-обосновано мнение
    ... което може да се срещне средно между 100 и 1000 пъти в темите за всяка от ликвидните компании
    Ако трябва да се аргументирам,ще ми отнеме много време и писане и ще трябва да повтарям тези които и друг път съм представял,само ще кажа че до навлизането на новите батерии масово ще мине много време,пазарът на ак на основата на Рв ще го има още десетилетия,суровината която ще дават рециклиращите заводи е в пъти по-евтина,фундамента на компанията е добър,мениджмънта също и т.н. и т.н.!!!!!!!!
    joda, така е и въпреки че автомобилната индустрия (GM) не е в блестяща форма, и на старите коли са нужни акумулатори, дори колкото по-малко ги карат, повече се скапват. Поне така си мисля.

Гледам, няма навалица днес, но купих малко акции.

А тези батерии на Sanyo не са ли за коли-играчки?

Коментар

• нещо гледам че тролчетата на които им е кисело гроздето заровиха добрата новина за обратното изкупуване така че ето линк

http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=66593

и не е препоръка

а колко време ще мине докато един милярд коли се сменят на батерии ? А и камионите едвали ще ги направят електирчески .... с ел колата неможе да идеш до морето спираш двапъти за по няколко часа зареждане аман от капацитети....
      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от Michelangelo
        Разбирам те приятелю,че си изтървал точния момент за зареждане с монбатки,но не мога да ти помогна!Просто по-ниска цена от вчера няма да има!Не е препоръка!
        ... което може да се срещне средно между 100 и 1000 пъти в темите за всяка от ликвидните компании
        Ако трябва да се аргументирам,ще ми отнеме много време и писане и ще трябва да повтарям тези които и друг път съм представял,само ще кажа че до навлизането на новите батерии масово ще мине много време,пазарът на ак на основата на Рв ще го има още десетилетия,суровината която ще дават рециклиращите заводи е в пъти по-евтина,фундамента на компанията е добър,мениджмънта също и т.н. и т.н.!!!!!!!!
        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
          Всички тука предполагате нещо и може и да сте прави .

Ето какво предполагам аз .С новите акции ще е възможно да се търгува тогава когато борста ни ще е вече в подем каквото и да означава това .

Не препоръка за нищо
          Новите акции ще се търгуват възможно най-скоро съобразно със законовите срокове. Д. Пеева това ясно го каза. Най-прозрачното дружество на БФБ не може да си позволи протакане. А дали борсата ще е в подем - колкото толкова!

Коментар

• Всички тука предполагате нещо и може и да сте прави .

Ето какво предполагам аз .С новите акции ще е възможно да се търгува тогава когато борста ни ще е вече в подем каквото и да означава това .

Не препоръка за нищо

Коментар

• Аз предполагам че ще обявят началото на изкупуването след като новите акции влязат в търговията с цел да стопират цената от евентуално по-ниско ниво.А ако не стигне количеството ще добавят още пари за целта с цел стабилизия на цената на акцията.Така мисля само,притежавам акции,не е препоръка!
              Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                Ако не се лъжа бяха определили обр. изкупуване до 3% от акциите - и ако е така, сега правят 10% от това количество. По-важно е на каква цена ще го направят /оттам ще разберем от "кухнята", как прогнозират бъдещите си резултати/.Предполагам тези дни ще разберем.
                3% е максимално допустимото от закона и всички гласувата на ОС него. Озадачи ме "къдравото" число като брой на акциите и затова направих долното предположение - от две кръгли числа се получава въпросното - 115 380.
                Иначе изкупуването най-вероятно ще започне в първия ден от търговията с новите акции.

Не препоръчвам никому нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                  Някой може ли да изкаже предположение по какъв начин е определен броя акции за обратно изкупуване? Дали се има в предвид конкретни пакети или нещо друго?

Моето мнение е следното ще се похарчат около 1.5 млн. лв. при средна цена 13.00 лв. ~ 115 385 бр. акции.

Не препоръчвам никому нищо.
                  Ако не се лъжа бяха определили обр. изкупуване до 3% от акциите - и ако е така, сега правят 10% от това количество. По-важно е на каква цена ще го направят /оттам ще разберем от "кухнята", как прогнозират бъдещите си резултати/.Предполагам тези дни ще разберем.

Коментар

• Някой може ли да изкаже предположение по какъв начин е определен броя акции за обратно изкупуване? Дали се има в предвид конкретни пакети или нещо друго?

Моето мнение е следното ще се похарчат около 1.5 млн. лв. при средна цена 13.00 лв. ~ 115 385 бр. акции.

Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                        Първоначално изпратено от пробата
                        Първоначално изпратено от milenkk
                        с тези хибриди изобщо не се открива топлата вода, но петролната мафия ще си действа още десетки години защото там се въртят големите пари, а когато цената на петрола падне до нормални граници, ще забравят хибридите и масовата психоза около тях. Сега всичко е спекула и поле за изява на борсови играчи и все някоя стока трябва да се бута нагоре за да се печели. От имоти като не става, акциите също са зле, остава петрола и златото. Изобщо не чакайте търсенето на акумулатори да намалее. Това е необходимост, а не прищявка
                        1-во хибридите са и на петрол, така че петролната мафия не губи
                        2-ро проблема е не в петрола, а в това дали оловен или литиев/никелов акумулатор

Коментар

• Ми по скоро си "позиционирам" средната цена по позицията И ти за каква ликвидация говориш за KREM или ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                            Аз и без новина и с новина си понапазарувах още малко днес на 11 и съм супер доволен Утре ще видим как ще да е пазарлъка.Айде ей и силата да е с вас и Joda
                            uvelichavash si likvidacionia dql znachi

Коментар

• Аз и без новина и с новина си понапазарувах още малко днес на 11 и съм супер доволен Утре ще видим как ще да е пазарлъка.Айде ей и силата да е с вас и Joda

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                                Първоначално изпратено от Каммен
                                Споко бе хора утре пак ще се продават акции, няма страшно, били по-скъпи с лев или два какво толкова.
                                Разбира се, няма страшно. Скоро ще пуснат още толкова, колкото сега се въртят на пазара!
                                Кефиш ме фори!И ти си от тези дето изтървахте влака!Стискай си влога!Там е истината!
                                自由西藏

Коментар

X