Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми чакам си цената.....която купи Василев...
После ще го мисля....
Не е препоръка..
Аз нищо не правя, средната ми в момента е около 3,6 и мисля така да си остане
Писна ми вече да гледам червеното, лошото е, че е по всичките ми позиции и невиждам кога ще позеленее отново ама трайно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМонти, Жека какво ще правим с Петрола?която купи Василев...
После ще го мисля....
Не е препоръка..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПетрол е като птицата Феникс.Поне досега е било така...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМонти, Жека какво ще правим с Петрола?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПетрол има или няма пари в КТБ?
С новата ситуация при КТБ - депозитите на свързани с мустака - горят, а кредитите си се дължат.. за фирми които са на светло като Петрол де.. на стотиците офшорки ще им гонят сянката само...
Коментар
� -
Е, не, тоя вече ще ме умори...
По повод на заявление вх. № 20140630164014 / 30.06.2014г. от Георги Георгиев Стойчев
на основание чл. 22, ал. 5 от Закона за търговския регистър давам указания за допускане на
обявяване на следните актове:
в търговския регистър по партидата на НАФТЕКС ПЕТРОЛ ЕООД , ЕИК 121904244
Представените за обявяване годишен финансов отчет, документ за платена държавна такса,
протокол за решения на едноличния собственик, пълномощно и декларация не се отнасят до
дружеството, по чиято партида са постъпили - "НАФТЕКС ПЕТРОЛ" ЕООД с ЕИК 121904244, а
до "НАФТЕКС ПЕТРОЛ ТРЕЙД" ЕООД с ЕИК 201380924, което е пречка да бъде извършено
вписване по заявлението.
О Т К А З
№ 20140703120457/07.07.2014г.
По повод на заявление вх. № 20140703120457 / 03.07.2014г. от Георги Георгиев Стойчев
на основание чл. 24 от Закона за търговски регистър отказвам вписване на следните
обстоятелства:
в търговския регистър по партидата на НАФТЕКС ПЕТРОЛ ЕООД , ЕИК 121904244
Мотиви:
С рег.№ 20140703120457 от 03.07.2014 г. е постъпило заявление в електронна форма за вписване в
търговския регистър на промяна на седалището и адреса на управление, заличаване на
управителите и вписване на нов управител на "НАФТЕКС ПЕТРОЛ" ЕООД, с ЕИК 121904244.
При извършената проверка на основание чл.21 от Закона за търговския регистър се установи
следната фактическа и правна обстановка. Заявлението е подадено от оправомощено лице и по
образец отговаря на исканите вписвания. Представени са документи. Платена е дължимата
държавна такса.
Съгласно представените протоколи за решения на едноличния собственик "ПЕТРОЛ" АД
новоизбрания управител управлява и представлява дружеството заедно с прокуриста.
Представеният, актуализиран относно седалището и адреса на управление, учредителен акт
посочва начин на представляване на "НАФТЕКС ПЕТРОЛ" ЕООД, който се различава от приетия
в решенията на едноличния собственик.
Вписването на заявената промяна относно лицата представляващи търговеца е свързано с
вписване на начин на представляване, но това обстоятелство не е заявено за вписване със
заявлението. По аргумент от чл.21, т.1, чл.13, ал.2, т.3 от Закона за търговския регистър, доколкото
не е заявен, поради което няма да бъде вписан, начин на представляване, не следва да бъде
София 1111, ул. Елисавета Багряна №20
www.registryagency.bg
тел.: 9486 181, факс: 9486 194
office@registryagency.bg
5. Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ
гр. Ловеч 5500, област Ловеч;
община Ловеч
ул. Търговска, No 12, хотел Ловеч
7. Управители: ХРИСТО АТАНАСОВ ТОНЧЕВ, , държава: БЪЛГАРИЯ
ГЕОРГИ ИВАНОВ ТАТАРСКИ, , държава: БЪЛГАРИЯ
ЙОРДАН ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ, , държава: БЪЛГАРИЯ
11. Начин на представляване: Заедно
не е заявен, поради което няма да бъде вписан, начин на представляване, не следва да бъде
вписана и заявената промяна относно представляващите лица.
Съгласно решението на едноличния собственик е заявен за вписване като управител ХРИСТО
АТАНАСОВ ТОНЧЕВ. Съгласно нотариалното удостоверяване в представения документ за
съгласие и образец от подпис на управителя, името на лицето е ХРИСТО АТАНАСОВ ТАНЧЕВ.
Пречките за вписване по заявлението в настоящото регистърно производство не се изразяват в
неплатена дължима държавна такса или непредставяне на всички документи, поради което не са
налице предпоставките по чл.22, ал.5 от ЗТР и трябва да бъде постановен отказ за вписване по
заявлението.
При така изложените мотиви, на основание чл.24, ал.1 от Закона за търговския регистър, отказвам
вписване в търговския регистър на промяна на седалището и адреса на управление, заличаване на
управителите и вписване на нов управител на "НАФТЕКС ПЕТРОЛ" ЕООД, с ЕИК 121904244, по
заявление с рег.№ 20140703120457 от 03.07.2014 г.
Отказът може да се обжалва в 7 (седем) дневен срок от връчването му пред Окръжен съд - Варна
чрез Агенция по вписванията.
Длъжностно лице:
/Име и фамилия
Подпис и печат/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеСтотинките са важни
Интересна статия от Капитал, а никой още не я е коментирал тук
Твърдят, че най-големите печалби се правят от търговията на дребно, а не от преработка и продажба на горива на едро.
Като оставим настрана, че звучи леко тенденциозно, все пак може и да има логика компанията да се стреми да увеличи пазарния си дял на дребно и да остави встрани дейността на Нафтекс. От време на време засичам рекламата на тази карта Грифон, маркетинговият отдел се е раздвижил най-накрая. Очаквам следващият отчет, да видя дали това ще даде някакъв ефект.
Не може да се отрече, че активизира Петрол маркетинговия си отдел. Нещо, като цяло забравено в последните години. Даже и по Световното се рекламираха.
Протокол - цели 1.5 ли???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного активна търговията ....да не пропуснете срещата
Нали не сте забравили - Петрол - ЦКБ ....на 1.5
Имам и от двете, а ако някой си мисли, че знае какво ще е след година да се върне в миналото лято и пак да се огледа.
Коментар
� -
Стотинките са важни
Интересна статия от Капитал, а никой още не я е коментирал тук
Твърдят, че най-големите печалби се правят от търговията на дребно, а не от преработка и продажба на горива на едро.
Като оставим настрана, че звучи леко тенденциозно, все пак може и да има логика компанията да се стреми да увеличи пазарния си дял на дребно и да остави встрани дейността на Нафтекс. От време на време засичам рекламата на тази карта Грифон, маркетинговият отдел се е раздвижил най-накрая. Очаквам следващият отчет, да видя дали това ще даде някакъв ефект.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПредполагам ,че хотел Ловеч в гр. Ловеч е на Г.Г.
Съдейки, че не една и две фирми там, май и самия Литекс беше на Търговска 12, май да - има известни основания.
Но пък и защо е нужна промяната?
Новия шеф е в момента в Петрол транс, не е външен.
Коментар
�
Коментар