То става като Хамлетов въпрос:Да има ли увеличение или да няма!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма ли кеш , има компанния,няма ли кеш няма компания....
Аз пък това разбрах.....
А и увеличение от 5 кинта..което някой ще даде ...скоро...и купува милиони на 4,5...
А сега е пак 4,07 лв цената.....
Хубаво е да си спекулант....
Иначе, доколкото страшно мразя разводняванията, в предния период, колчем цената паднеше под 4, допълвах до момента, в който ефектът от потенциално разводняване беше елиминиран.
При хипотеза на липса на увеличение, политиката ми е била спорна.
За кешът си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеМонти,
Информацията от Ганчев я възприех субективно така:
"Дори и да е имало някаква приказка за подреждане на къщичката и бърза препродажба на "голем", туй вече не е актуално.
Предстои дълго делнично бачкане, без гаранции, тъй че правете си сметката!",няма ли кеш няма компания....
Аз пък това разбрах.....
А и увеличение от 5 кинта..което някой ще даде ...скоро...и купува милиони на 4,5...
А сега е пак 4,07 лв цената.....
Хубаво е да си спекулант....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОсвен да звъннем да ги питаме.
Очаквах изсипване.....с пакет , а те за сега нищо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека ,каква е играта на капман...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно четиво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпокойно бе човек, ще си докараш някой инфаркт.
За твое успокоение - моите хартийки (на БФБ) също са надолу.
Ама като знам, че съм ги купувал на промоция и ,........че зад тях има стойност - не ми дреме.
А перспективата им е отрицателна....заради политическата обстановка....а дали ще станат положителна..не искам да зная....кога или дали ....щом не е днес....:
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСамо ще добавя - за мен всички акции на БФБ са спекулативни.
Кофти стават нещата, когато се набиеш някъде и ликвидността се изпари.
Не казвам, че хартийката не струва - просто на мен ми е скъпа.
Ликвидността е ясна, навсякъде е мор на родното БФБ, тук съща съм бил заклещен.
Дали е скъпа...купувал съм и на 11.163, купувал съм и на 2 лв. Времето ще отсече скъпа ли е, евтина ли е.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми щом на Ганчев и Василев 5 лева не са скъпи а на теб са ,тогава какво правиш в тази тема ....
Намери по еФтини и по качествени..в моментга такава треска я тресе борсата ,че бол еФтиниики....
само ,че тук се купува а там се продава..
Знаеш ли ако маркета беше бичи ,сега 5 и нещо щяхме да гоним....а не кьораво и сакато да продава качваща се акция и да търси да влезе в някой падащи шитове...
Както изненадаха онзи дн на 4,47 ,скоро до края на месеца ще видим и повече от това..идва преоценка......
а и друго си е да плащат увеличение вместо на 5 на 4,5...
толкова за сега върви.....чака се следващия голям да пусне пакета на тези цени ....ама ако не го направи....
Не е препоръка...
За твое успокоение - моите хартийки (на БФБ) също са надолу.
Ама като знам, че съм ги купувал на промоция и ,........че зад тях има стойност - не ми дреме.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОК, казал си най-важното.
Само ще добавя - за мен всички акции на БФБ са спекулативни. т.е. не можеш да предвидиш нищо в дългосрочен хоризонт...
Не казвам, че хартийката не струва - просто на мен ми е скъпа. Ако се случи някаква драма или дават на промоция мога и да вляза в клуба.
Намери по еФтини и по качествени..в моментга такава треска я тресе борсата ,че бол еФтиниики....
само ,че тук се купува а там се продава..
Знаеш ли ако маркета беше бичи ,сега 5 и нещо щяхме да гоним....а не кьораво и сакато да продава качваща се акция и да търси да влезе в някой падащи шитове...
Както изненадаха онзи дн на 4,47 ,скоро до края на месеца ще видим и повече от това..идва преоценка......
а и друго си е да плащат увеличение вместо на 5 на 4,5...
толкова за сега върви.....чака се следващия голям да пусне пакета на тези цени ....ама ако не го направи....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз също съм аматьор и не гледам много фундамента.
В случая обаче ща не ща ми се налага да прегледам някой и друг отчет. Та там нещата за мен поне стават по-добре, може и да бъркам. Погледни сега собствения капитал, който по НГ беше -85 млн. лв., виж го днес, по-долу го бях писал. Дълга също рЕзко намалЕва, както го е уточнил и Ганчев. Относно управлението - спрямо миналото мисля няма как да е по-лошо, да не говорим за точно тези хора - меко казано хора от бизнеса, показали и доказали работата си. Относно перспективите - времето ще покаже, казал ти е човека, че ще гони и оптимизацията, маржа им скача яко, пазарния дял мисля леко се качи. За ниска конкуренция в сектора може би само естествен монопол ще е в полезрението ти. Бензиностанции са, щеш не щеш - отиваш и наливаш. Един от едрите играчи. Не мисля, че утре ще затрият/купят ЛукОйл или ОМВ да речем, нито обратното, макар да не съм сигурен за едната опция. Та кервана си върви, парата си влиза, да видим докъде ще я докараме.
Нямам препоръки, имам акции!
Само ще добавя - за мен всички акции на БФБ са спекулативни. т.е. не можеш да предвидиш нищо в дългосрочен хоризонт...
Не казвам, че хартийката не струва - просто на мен ми е скъпа. Ако се случи някаква драма или дават на промоция мога и да вляза в клуба.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз също съм аматьор и не гледам много фундамента.
В случая обаче ща не ща ми се налага да прегледам някой и друг отчет. Та там нещата за мен поне стават по-добре, може и да бъркам. Погледни сега собствения капитал, който по НГ беше -85 млн. лв., виж го днес, по-долу го бях писал. Дълга също рЕзко намалЕва, както го е уточнил и Ганчев. Относно управлението - спрямо миналото мисля няма как да е по-лошо, да не говорим за точно тези хора - меко казано хора от бизнеса, показали и доказали работата си. Относно перспективите - времето ще покаже, казал ти е човека, че ще гони и оптимизацията, маржа им скача яко, пазарния дял мисля леко се качи. За ниска конкуренция в сектора може би само естествен монопол ще е в полезрението ти. Бензиностанции са, щеш не щеш - отиваш и наливаш. Един от едрите играчи. Не мисля, че утре ще затрият/купят ЛукОйл или ОМВ да речем, нито обратното, макар да не съм сигурен за едната опция. Та кервана си върви, парата си влиза, да видим докъде ще я докараме.
силно предлагане на 4,50 ...трява голяма риба да ги разпръсне....при тези облаци над борсата..
тука им единствената пчелифша на некой другарЕ......навсякъде настава мор...
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз съм аматьор и не търгувам очаквания или ... тенденции
Когато оглеждам нещо за покупка гледам най-вече собствения капитал, да има малко дълг и добро управление.
Не са за пренебрегване и : ниска конкуренция в сектора и добра перспектива.
Ти очевидно залагаш само на последното
Коментар
Коментар