Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАми да, то с такива ДВИ-та по-добре да чакаме решението на КЗК и да гадаем!Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехим-а с 5 милки тръгна, а тук трябва толкова малко!!!
Булстрад катери от доста време полека и тихичкотогава ще се осъзнаят някои какво става
Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАми да, то с такива ДВИ-та по-добре да чакаме решението на КЗК и да гадаем!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДобро утро Тони!
Сън не те лови а?
Как си - какво купуваш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениекато излезе разрешението от КЗК ще стане по-ясно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКимру, какво стана тук последно?
Инса ли купи или ЕИГ? Ако е Инс-а къде е лиценза за ЖЗ?Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа мен тя не е толкова важна.
На сегашния етап и с оглед възможното постепенно възстановяване на икономиката съм сигурен че мениджмънта е постигнал добра сделка.
За мен просто сигнала е много силен.
Фори и компанията апокалиптици, до вчера го фалирГаха, а то днес придобивания прави!Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕ, въпреки объркващите съобщения, в крайна сметка се оказва, че искането за концентрация е подадено от ЗК "Евроинс" АД.
http://reg.cpc.bg/Dossier.aspx?DossID=300044327а дано!
Бива ли такава дезинформация - е гатти публичните дружества!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеа то днес придобивания прави!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар