IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ..като резултат от следваната през настоящата година политика за диверсификация на
    портфолиото си, през месец септември Евроинс България отчита ръст по всички
    застрахователни линии с изключение на Гражданска отговорност на автомобилистите.

Септември

(хил.евро) Промяна (%)
    09'2013 09'2012
    Евроинс България 2 260
    2 553 -11.5%
    Каско на МПС 743 666 +11.6%
    ГО на автомобилистите 1 133 1 611 -29.7%
    Имущество 170 97 +76.1%
    Други 213 179 +18.8%

Коментар

• хм и какво сега стоят си едни 5 000 на 0,90лева и никой не ги иска?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        А дай го къс като си много ербап - ще ти заема евроинс-ки.
        А съм с дълъг ..........хоризонт
        Къс мога да бъда с финансов инструмент , а не с някаква глупост .

Не съм проверявал дали артиата отговаря на изискванията за къси продажби между другото

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Каква е логиката на сентенцията " малкото е тенденция " ?

Или е аксиома !?

Според мен малкото си е малко и късия си е къс !
          А дай го къс като си много ербап - ще ти заема евроинс-ки.
          А съм с дълъг ..........хоризонт
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Мажоритара ЕИГ, продължава да си купува акции тук. Според протокола от последното ОСА, са ги увеличили с още над 6 000 бр. Малко, но е тенденция
            Каква е логиката на сентенцията " малкото е тенденция " ?

Или е аксиома !?

Според мен малкото си е малко и късия си е къс !

Коментар

Мажоритара ЕИГ, продължава да си купува акции тук. Според протокола от последното ОСА, са ги увеличили с още над 6 000 бр. Малко, но е тенденция
              така е 9, 177млн - 9, 183млн

Коментар

• Мажоритара ЕИГ, продължава да си купува акции тук. Според протокола от последното ОСА, са ги увеличили с още над 6 000 бр. Малко, но е тенденция

Коментар

нека видим, отчет иначе трябва да го играя ясновидец - откъде да знам каква част от портфолиото е обект на сделката и с какви пари е купено
                  Пет години четеш отчети и правиш анализи.

В резултат - завлекохте добри орица като тони.
                  Не ви е срам...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Кимру не е ли време да обновиш твоя анализ човече? Имаме нови обстоятелства и може би лиценз за ЖЗ?
                    нека видим, отчет иначе трябва да го играя ясновидец - откъде да знам каква част от портфолиото е обект на сделката и с какви пари е купено
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

За мен сметките изглеждат така - в компания с 10 мил. капитализация влизат - 34 мил кеш (резерви + собств. капитал vs. инвестиции) има и 11 мил. вземания и 6 мил. задължения.
                      14 мил. приходи и 7 мил. щети + 5 мил. разходи

Всичко към 30.06.2013.

е?
                      +1

Коментар

Според мен ЕИГ е платил - но не е е невъзможно да има и последващо плащане на Евроинс към ЕИГ. Схеми всякакви.
                        Кимру не е ли време да обновиш твоя анализ човече? Имаме нови обстоятелства и може би лиценз за ЖЗ?

Коментар

Не е подарък. Евроинс е платил нещо за този портфейл. Отделно че мажо държи близо 80% от акциите. Така че ... Все едно да се каже че Мустака е подарил по 10 лв./акция при БТХ, като е раздал дивидент... Че той държи 98% ..
                          Според мен ЕИГ е платил - но не е е невъзможно да има и последващо плащане на Евроинс към ЕИГ. Схеми всякакви.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Не е подарък. Евроинс е платил нещо за този портфейл. Отделно че мажо държи близо 80% от акциите. Така че ... Все едно да се каже че Мустака е подарил по 10 лв./акция при БТХ, като е раздал дивидент... Че той държи 98% ..

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Те с това са известни - с коректността и с подаръците
                              Ами не съм съгласен - не помните май вече онова увеличение на 4 лв. при текуща цена 2,50 - записано изцяло от ЕИГ.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                                Странно е ЕИГ да са направили такъв подарък на останалите акционери. По стара българска максима - прекалено хубаво .......
                                Те с това са известни - с коректността и с подаръците

Коментар

Working...
                                X