Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениепочисти си малко личните съобщения, че не мога да ти пишаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАз очаквах нови (- 500 к ) поне - така, че за мен е добре. Очевидно месец юни е бил доста добър, защото април и май бяха лоши. Да не забравяме и събитието от 02.07, което ще се отрази в следващия отчет
Коментар
-
какво си навивате на масрафа вие, а какво поднася Инвестор-с като информация.!!???
http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,155259/
та последно: отчета ли е сбъркан или всеки интерпретира официалните данни по своему?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАз очаквах нови (- 500 к ) поне - така, че за мен е добре. Очевидно месец юни е бил доста добър, защото април и май бяха лоши. Да не забравяме и събитието от 02.07, което ще се отрази в следващия отчет
Колкото до загубата знам от какво идва,но ще е вътрешно инфо все пак бачкам в инса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа какво ти е реална оценка? За да имаш официално фалирала компания ли?Няма ли едно рамо да удариш на БФБ
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
сериозно, ще има период на "преболедуване" заради новата бонус-малус система, но съм сигурен че ще се отплати подобаващо в бъдеще
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетогава вече ще получим реална оценка... другото е спекулацияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
тука далавера ще има ако някой започне да обикаля ЕИГ (целлият застрахователен бизнес на холда) и започен да се ослушва за придобиване на дял/всичко.
тогава вече ще получим реална оценка... другото е спекулация
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНякой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърчатрябва още едно тримесечие да мине поне, за да набере инерция БФБ.
иначе последните повишения с покачване на обемите са добър знак.
дано само не е моментна еуфория
и аз съм доста положително настроен тук.
надявам се че може отново и дивидент да видим догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНякой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърча
Ма помогнахме му де, нали сме самаряни
Коментар
Коментар