IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    какво си навивате на масрафа вие, а какво поднася Инвестор-с като информация.!!???
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,155259/

та последно: отчета ли е сбъркан или всеки интерпретира официалните данни по своему?
    И накрая, който спечели е бил прав, но това е прекалено късно за участниците с грешен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      почисти си малко личните съобщения, че не мога да ти пиша
      done
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Аз очаквах нови (- 500 к ) поне - така, че за мен е добре. Очевидно месец юни е бил доста добър, защото април и май бяха лоши. Да не забравяме и събитието от 02.07, което ще се отрази в следващия отчет
        почисти си малко личните съобщения, че не мога да ти пиша

Коментар

• какво си навивате на масрафа вие, а какво поднася Инвестор-с като информация.!!???
          http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,155259/

та последно: отчета ли е сбъркан или всеки интерпретира официалните данни по своему?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Аз очаквах нови (- 500 к ) поне - така, че за мен е добре. Очевидно месец юни е бил доста добър, защото април и май бяха лоши. Да не забравяме и събитието от 02.07, което ще се отрази в следващия отчет
            Какво е станало на 02.07 ,че съм изпуснал?
            Колкото до загубата знам от какво идва,но ще е вътрешно инфо все пак бачкам в инса

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              За какво ти е реална оценка? За да имаш официално фалирала компания ли?
              Ти още ли стискаш депозитите и само хейтърстваш из форума? Няма ли едно рамо да удариш на БФБ
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  що бе, нулев резултат за кю2, при 800К загуба за кю1... добре вървим

сериозно, ще има период на "преболедуване" заради новата бонус-малус система, но съм сигурен че ще се отплати подобаващо в бъдеще

Коментар

• Коментар

• отчет?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        тогава вече ще получим реална оценка... другото е спекулация
                        За какво ти е реална оценка? За да имаш официално фалирала компания ли?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Пичове,

тука далавера ще има ако някой започне да обикаля ЕИГ (целлият застрахователен бизнес на холда) и започен да се ослушва за придобиване на дял/всичко.

поздрави
                          Бертрам, радвам се, че си ме разбрал и сме на едно мнение. уважавам становищата ти. Успех! и тук ще има добро развитие, както споменаваш по-горе

Коментар

• Пичове,

тука далавера ще има ако някой започне да обикаля ЕИГ (целлият застрахователен бизнес на холда) и започен да се ослушва за придобиване на дял/всичко.

поздрави
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Някой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърча
                              трябва още едно тримесечие да мине поне, за да набере инерция БФБ.
                              иначе последните повишения с покачване на обемите са добър знак.
                              дано само не е моментна еуфория

и аз съм доста положително настроен тук.
                              надявам се че може отново и дивидент да видим догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Някой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърча
                                Бе той си знае. Алтернативи да искаш.
                                Ма помогнахме му де, нали сме самаряни

Коментар

Working...
                                X