If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано си прав.
Ама от пет години все греша, ацената все около номинал.
Абе цялата им структура се финансира само с увеличения на капитала. Ако имаше как, щяха да го правят по два пъти годишно.
Отчетът за Ку2 няма да е цвете, и това е ясно отдавна - не знам продавачът сега ли го разбра, като го набара предварително. Само че има едни други новини тук - да не стане после да си хапе гъза.
Kакви други новини - тук е като блато, всичко е замряло. Най-много блатен газ да разреди водата та и тези близо до повърхността да допотънат
А бре пепел ти на езика бре! Само с шест докъде я докарахте, ами че то с 30к и до реалната стойност от двайсе стинки ще иде!
Отчетът за Ку2 няма да е цвете, и това е ясно отдавна - не знам продавачът сега ли го разбра, като го набара предварително. Само че има едни други новини тук - да не стане после да си хапе гъза.
майтапя се!
ами като гледам Софикс, който не се впечатлява от полит. сътресения и стачки май е време!!! Щото при тия свързани пазари ще почнат да падат САЩ още преди да сме стигнали 1 000 и ще ни завлекат и нас.
За вашето състояние мъдрия народ е казал: "Гладна кокошка просо сънува"
А пък си мисля, че и единовогодишен поздрав много ви приляга - "За много години"
10% са си статистическа грешка при толкова смачкана цена.
Тук ще чакаме покачване в пъти, не в проценти... но като му дойде времето.
До тогава търпение и здрав сън
майтапя се!
ами като гледам Софикс, който не се впечатлява от полит. сътресения и стачки май е време!!! Щото при тия свързани пазари ще почнат да падат САЩ още преди да сме стигнали 1 000 и ще ни завлекат и нас.
10% са си статистическа грешка при толкова смачкана цена.
Тук ще чакаме покачване в пъти, не в проценти... но като му дойде времето.
До тогава търпение и здрав сън
Коментар