IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Пълни глупости, гледай като почнат да се затварят депозити
    и да се разпродават на половин цена златни и сребърни тенекета

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Няма как, Батка... На бфб-то свежи пари няма и няма откъде да дойдат. За да се купят едни акции трябва да се продадат други.
      Пълни глупости, гледай като почнат да се затварят депозити
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Няма как, Батка... На бфб-то свежи пари няма и няма откъде да дойдат. За да се купят едни акции трябва да се продадат други.
        Глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Някой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърча
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Някой пикае срещу вятъра тук, но мисля че после жално ще подсмърча

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              Грешиш
              Дано си прав.
              Ама от пет години все греша, ацената все около номинал.
              Абе цялата им структура се финансира само с увеличения на капитала. Ако имаше как, щяха да го правят по два пъти годишно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Kакви други новини - тук е като блато, всичко е замряло. Най-много блатен газ да разреди водата та и тези близо до повърхността да допотънат
                Грешиш
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Отчетът за Ку2 няма да е цвете, и това е ясно отдавна - не знам продавачът сега ли го разбра, като го набара предварително. Само че има едни други новини тук - да не стане после да си хапе гъза.
                  Kакви други новини - тук е като блато, всичко е замряло. Най-много блатен газ да разреди водата та и тези близо до повърхността да допотънат

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    А бре пепел ти на езика бре! Само с шест докъде я докарахте, ами че то с 30к и до реалната стойност от двайсе стинки ще иде!
                    Отчетът за Ку2 няма да е цвете, и това е ясно отдавна - не знам продавачът сега ли го разбра, като го набара предварително. Само че има едни други новини тук - да не стане после да си хапе гъза.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

С 3 к лева какви работи ставали, а с 30 к къде ли ще иде? А бе, какво стана със скелетите в гардероба ?
                      А бре пепел ти на езика бре! Само с шест докъде я докарахте, ами че то с 30к и до реалната стойност от двайсе стинки ще иде!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        майтапя се!
                        ами като гледам Софикс, който не се впечатлява от полит. сътресения и стачки май е време!!! Щото при тия свързани пазари ще почнат да падат САЩ още преди да сме стигнали 1 000 и ще ни завлекат и нас.
                        За вашето състояние мъдрия народ е казал: "Гладна кокошка просо сънува"
                        А пък си мисля, че и единовогодишен поздрав много ви приляга - "За много години"

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          10% са си статистическа грешка при толкова смачкана цена.
                          Тук ще чакаме покачване в пъти, не в проценти... но като му дойде времето.
                          До тогава търпение и здрав сън
                          майтапя се!
                          ами като гледам Софикс, който не се впечатлява от полит. сътресения и стачки май е време!!! Щото при тия свързани пазари ще почнат да падат САЩ още преди да сме стигнали 1 000 и ще ни завлекат и нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            е още ли аз съм вече на +10%
                            10% са си статистическа грешка при толкова смачкана цена.
                            Тук ще чакаме покачване в пъти, не в проценти... но като му дойде времето.
                            До тогава търпение и здрав сън

Коментар

• Сентинел АМ, вече се казва ЕФ АМ и за съжаление вече не показва инвестициите си!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Време е вече за подскок
                                е още ли аз съм вече на +10%

Коментар

Working...
                                X