IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    никой не пише?
    колко ли струва застраховател с 25млн. премиен приход?
    Колко пъти трябва да ти се напише? Бавноразвиващ ли си?!...

Премийният приход не значи нищо. От премийният приход трябва да извадиш платените и все още неплатени щети, както и разходите за оперативна издръжка и лихви по взети кредити. Извади от 25 милиона 50 милиона и ще видиш колко струва.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тони успокой се.
      Тук всичко свърши преди четри години.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        прогнозата ми е 10-12 мил. лв.

- има 55 млн. активи, от които 33 млн. инвестиции (17 млн. ДЦК и 16 млн. депозити) и 17 млн. собствен капитал.
        мале, мале , мале и това всичко в Синтетика, Етропал и Делта кредит ли ще се набуха?

Значи оценяваш цената на 50% от премийния приход?
        как с 10млн придобиваш активи за 55млн? И какво значи да купиш бизнеса, че то освен ЖЗ където договорите са дългогодишни, в ОЗ на края на годината клиентите като отидат да подновят полицата и като видят че няма никой в тоя офис - не се знае при кой застраховател ще отидат?
        Пак лековато разсъждавам ама ДВИ-то няма да отговори(като отчитам политическата обстановка ). Та моля Кимру или Берт да напишат малко повече за ползите?

До редакционното приключване на броя нито продавачът и консултантът му Deloitte, нито купувачът бяха открити за коментар.
        - ама как ще ги откриете бе, то ние акционерите не можем ги откри та вие ли!!!
        Last edited by tony1975; 21.08.2013, 06:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          Аз се надявах на сделка с катарците след преговорите преди два месеца ама са се отказали и интерамерикан нямат собствени сгради
          за какво са ни сгради, пишат че вземаме само портфолиото - т.е оставаме на холандците информационна система, която се води за 3 млн. в баланса, (вероятно само ще се мигрират данни), офиси под наем, да си ги затварят и 135 човека персонал (е жалко за хората, сигурно ще ги обезщетят все пак) и лиценз, ако могат да го пласират някъде другаде.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Аз се надявах на сделка с катарците след преговорите преди два месеца ама са се отказали и интерамерикан нямат собствени сгради

Коментар

никой не пише?
              И на мен ми е интересно каква ще е цената и как ще се финансира сделката. Този сектор е много конкурентен и както се вижда не е печеливш. А щом Холандците продават значи не виждат потенциал в България! Успех на всички нямам акции!

Коментар

никой не пише?
                прогнозата ми е 10-12 мил. лв.

- има 55 млн. активи, от които 33 млн. инвестиции (17 млн. ДЦК и 16 млн. депозити) и 17 млн. собствен капитал.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Оп Оп Оп - поздрави на Кимру - всичко знае!!!
                  "Евроинс" ще придобие бизнеса на "Интерамерикан"

п.с. какво значи да купиш бизнеса, а не акциите?
                  демек няма да придобият сградите, резервите и инвестициите?
                  Е, не бях сигурен, но който ходи на ОСА, може да слуша внимателно и умее да чете между редовете ....
                  Като математическа задача
                  и накрая решението показваше Интерамерикан или Групама.
                  Честно Интерамерикан по не ми се връзваше, че е доста голяма хапка. Да видим цени и пр.

Но днес сутринта едно птиче ми каза......

П.С Ама не съм аз един от трите независими източника на Капитал.

http://insmarket.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%..._i.427277.html
                  Last edited by cymru; 20.08.2013, 21:25.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• никой не пише?
                    Last edited by tony1975; 20.08.2013, 21:06.

Коментар

• Оп Оп Оп - поздрави на Кимру - всичко знае!!!
                      "Евроинс" ще придобие бизнеса на "Интерамерикан"

п.с. какво значи да купиш бизнеса, а не акциите?
                      демек няма да придобият сградите, резервите и инвестициите?
                      Last edited by tony1975; 20.08.2013, 20:53.

Коментар

• Тази "хубава акция" се е кротнала, като немощна бабичка за снимка!

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                          Някой е видял продажбите за юли? Иначе що да пада тая хубава акция.
                          Че тя тази акция не е паднала. За мен пък временния ръст се дължеше на някои батковци, които искат да приобщят със скок и тази акция към "други такива" чрез стимулиране на алчността на по-нови инвеститорчета /като мен/ и изкупувайки аскове.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Някой е видял продажбите за юли? Иначе що да пада тая хубава акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Аз очаквах нови (- 500 к ) поне - така, че за мен е добре. Очевидно месец юни е бил доста добър, защото април и май бяха лоши. Да не забравяме и събитието от 02.07, което ще се отрази в следващия отчет
                              Вече се отразява в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                                И накрая, който спечели е бил прав, но това е прекалено късно за участниците с грешен отговор.
                                това не е отговор!

излиза, че някой тенденциозно се опитва да манипулира и подвежда

Коментар

Working...
                                X