IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Ами никак - правят се на политици и ми пишат алибали. Абе кажете кратко и ясно, кой какво е придобил, за колко пари и какво ще го прави! Какво ни баламосвате да ви четем под лупа.
    Е, поне е ясно,че придобитото,кавото и да е то, отива в Евроинс Иншурънс Груп,а не в Евроинс-а,т. е.,новината трябва да се коментира в темата за Еврохолд-а...

Коментар

Ами никак - правят се на политици и ми пишат алибали. Абе кажете кратко и ясно, кой какво е придобил, за колко пари и какво ще го прави! Какво ни баламосвате да ви четем под лупа.
      Съгласен съм с теб напълно, дано да получим точна информация скоро.

Коментар

• Ами никак - правят се на политици и ми пишат алибали. Абе кажете кратко и ясно, кой какво е придобил, за колко пари и какво ще го прави! Какво ни баламосвате да ви четем под лупа.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

Това е валидно ако е валидна презумцията, че Интерамерикан няма да се влее в Евроинс, а ще продължи да съществува в тази си форма в групата ЕИГ.
          Прав си, но как тълкуваш следното:

"Изпълнителният директор на Евроинс Кирил Бошов коментира: „Доволни сме, че постигнахме съгласие с Ахмеа по покупката на Интерамерикан България. С тази сделка Евроинс Иншурънс Груп ще придобие всички застрахователни лицензи – за общо и животозастраховане и здравно осигуряване. Дружеството ще може да предложи на настоящите и бъдещите си клиенти пълна гама комбинирани застрахователни продукти. Радваме се, че с тази сделка застрахователната група продължава стратегията си за развитие."

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
            По-скоро се има предвид, че продават изцяло Интерамерикан и се надяват Евройнс Ин. Груп да го развива.
            Това е валидно ако е валидна презумцията, че Интерамерикан няма да се влее в Евроинс, а ще продължи да съществува в тази си форма в групата ЕИГ.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• По-скоро се има предвид, че продават изцяло Интерамерикан и се надяват Евройнс Ин. Груп да го развива.

Коментар

• малко е неясно написано, но на мен ми се струва, че скоро и Ахмеа ще придобие дял в ЕИГ - как мислите

https://www.achmea.com/press/Paginas...-bulgaria.aspx

We are confident that with the support of the Euroins Insurance Group, Interamerican can grow further within the expanding Bulgarian insurance market through brokers and continue to support its clients and other stakeholders.
                Last edited by cymru; 21.08.2013, 12:03.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• малко информационен хаос, но ми се струва, че става ясно, че съм прав, че ЕИГруп купува дружествата на Интерамерикан

Коментар

• Ето го и официално:

http://www.investor.bg/files/bulleti...ebc40d54fa.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      за мен това е журналистическа трактовка, според мен ще са дружествата
                      Ако са дружествата, "твоя" вариянт би бил по-вероятен.Може би.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        http://www.capital.bg/biznes/finansi...interamerikan/
                        По всяка вероятност ще купуват бизнеса а не дружествата.
                        за мен това е журналистическа трактовка, според мен ще са дружествата

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Аз лично не виждам как евро инс ще придобие интерамерикан. по-вероятно ми се струва иншуърънс груп да е купувача, а след време да се слеят дружествата с евро инс. Как ви се струва такава възможност?
                          http://www.capital.bg/biznes/finansi...interamerikan/
                          По всяка вероятност ще купуват бизнеса а не дружествата.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Аз лично не виждам как евро инс ще придобие интерамерикан. по-вероятно ми се струва иншуърънс груп да е купувача, а след време да се слеят дружествата с евро инс. Как ви се струва такава възможност?

Коментар

• Ех мастърче, мастърче, с какви очи се появяваш да пишеш тук!?
                              До оня ден го фалирГаше Инса, а той пък взел придобивания на сочни дялове от пазара да прави...
                              Направо ме шашкаш какъв си спец във кривите прогнози!

Усещам че скоро и този ми "избушеняк" ще направи дабъл - трипъл. И пак ти и последователите ти ще гледате така -

Коментар

• Абе много скромно и постно - наизкачахте в темата, но поне вземете да обясните защо е лоша сделката и ние да научим нещо
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X