Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАми никак - правят се на политици и ми пишат алибали. Абе кажете кратко и ясно, кой какво е придобил, за колко пари и какво ще го прави! Какво ни баламосвате да ви четем под лупа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТова е валидно ако е валидна презумцията, че Интерамерикан няма да се влее в Евроинс, а ще продължи да съществува в тази си форма в групата ЕИГ.
"Изпълнителният директор на Евроинс Кирил Бошов коментира: „Доволни сме, че постигнахме съгласие с Ахмеа по покупката на Интерамерикан България. С тази сделка Евроинс Иншурънс Груп ще придобие всички застрахователни лицензи – за общо и животозастраховане и здравно осигуряване. Дружеството ще може да предложи на настоящите и бъдещите си клиенти пълна гама комбинирани застрахователни продукти. Радваме се, че с тази сделка застрахователната група продължава стратегията си за развитие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеПо-скоро се има предвид, че продават изцяло Интерамерикан и се надяват Евройнс Ин. Груп да го развива.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
малко е неясно написано, но на мен ми се струва, че скоро и Ахмеа ще придобие дял в ЕИГ - как мислите
https://www.achmea.com/press/Paginas...-bulgaria.aspx
We are confident that with the support of the Euroins Insurance Group, Interamerican can grow further within the expanding Bulgarian insurance market through brokers and continue to support its clients and other stakeholders.Last edited by cymru; 21.08.2013, 12:03.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеза мен това е журналистическа трактовка, според мен ще са дружестватаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/biznes/finansi...interamerikan/
По всяка вероятност ще купуват бизнеса а не дружествата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАз лично не виждам как евро инс ще придобие интерамерикан. по-вероятно ми се струва иншуърънс груп да е купувача, а след време да се слеят дружествата с евро инс. Как ви се струва такава възможност?
По всяка вероятност ще купуват бизнеса а не дружествата.Life won't wait for you.
Коментар
-
Ех мастърче, мастърче, с какви очи се появяваш да пишеш тук!?
До оня ден го фалирГаше Инса, а той пък взел придобивания на сочни дялове от пазара да прави...
Направо ме шашкаш какъв си спец във кривите прогнози!
Усещам че скоро и този ми "избушеняк" ще направи дабъл - трипъл. И пак ти и последователите ти ще гледате така -
Коментар
Коментар