HarveyDent от кога е тази графика?Според нея цената в БГ е Е215/хкм,което беше в началото на годината.В дневник е писано по-ясно,че от 01.09 ще свалят цената за ЕС,а нашата според договора на Р.Овч. пак 2009,но по-късно:-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
"Газпром" ще намали с 35-40 % цената на природния газ за България
В рамките на следващата година "Газпром" ще намали цената на природния газ за България с около 35-40% според моментните разчети.
Това заяви говорителят на руската газова компания Сергей Куприянов. Делегация на дружеството е на неофициално посещение в страната ни.
"Както знаете, цената на газа е свързана с цената на петролните продукти. В течение на тази година, цената на петролните продукти падаше и естествено, че всичко това ще се отрази и на цените на едро на "Газпром" за България през следващата година.
Към този момент как ще се променят цените през цялата година е невъзможно да се каже, тъй като ситуацията продължава да се развива и ние не знаем как ще се променят цените на петрола догодина. По наша оценка цената на газа през следващата година ще падне с 30-40%," посочи Куприянов.
БНР
новината е от тук: http://www.bnr.bg/Horizont/News/Busi...12+Gazprom.htm
Коментар
� -
Re: 40 % спад на газта !
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от PeterLDДогодина Газпром сваля цената на газта за България с 40% !?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedПървоначално изпратено от БанкрутЪПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от exclusive_nedей Люк Скайсмот, да не дойде Дaрт Вейдър,че не казваш нищо
или нещо започна да се притесняваш от предстоящите събития свързани с кризата.
междузвездния портфейл как е? изтънява ли или по-скоро се е пооизпразнил. Или има хакции,които скоро може да струват само жълти стотинки
или халюцинации получаваш?
Няма да се плашите,както казва чичо ви Бакшишо,най-лошото може би тепърва следва. стига толкова шеги
чакам включване от планетата Татун
Недорасляк, това, че си продал десетте си акции, не означава че трябва да осираш темата през 2 минути.
Ебахти и нещастната мишка.
преди беше първа клакьорка, сега с тъжни усмивкии глуповатите си мнения си мислиш, че ще влияеш ли? Баси спекуланта жалък....
АМЕРИКАНСКИТЕ АКЦИИ,ПОСЛЕДВАНИ ВЕЧЕ И ОТ АЗИАТСКИТЕ СЕ СРИНАХА, ПОЗНАЙТЕ ДНЕС КАКВО СЛЕДВА ПРИ НАС
И ДВАМАТА СКОРО ЩЕ ВИ ВИДЯ НА ЖИВО АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА, ПУСКАМ ЕДНА ЖАЛБА И ОТ ИНВЕСТОРА ЩЕ СЪДЕЙСТВАТ НА ПРОКОРАТУРАТА ДА ВИ ОТКРИЯТ!!! ("ДРИСНЯ,ТЪПА ОВЦА,КУРВА,ЕБАХТИ И НЕЩАСТНАТА МИШКА")
ПРЕДОСТАТЪЧНО Е ДА ФАЛИРАТЕ ОЩЕ
И НЕ СЪМ ПРОДАЛ САМО 10 АКЦИИВИЕ СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЙ СЪМ И КАКВО МОГА
А АКО СТЕ НЕЩАСТНИ И ИЗНЕРВЕНИ МОГА ДА ВИ ПРЕПОРЪЧАМ ДА ПИЕТЕ ПОВЕЧЕ СТУДЕНА ВОДА ЗА ОБОДРЕНИЕ И ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО,МНОГО. ВСЕ ПАК БОРСАТА НЕ Е МЯСТО САМО ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ,НАЛИ?!
ИМА И ПСИХОЛОЗИ, НА ВСЕКИ НА КОЙТО НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ Е ХУБАВО ДА ГО ПОСЕТИ, НАЛИ ТАКА ЛЮК СКАЙФЕНТЪЗИ И "БАНКРУТ".
ХОРАТА СА КАЗАЛИ "АЛЧЕН Г...З ТРИ ПЪТИ "ДРИЦКА" "
СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИМ
ЗАВЪРШЕН ПАЛЯЧО.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedПървоначално изпратено от psycoholicИ тука ли осра, бе говедо!?
пък и не ми пука за борсата честно казано,ама на вас май че да.
а щом тази новина няма нищо общо,кво се впрягате?
големи разбирачи сте, няма що. по-скоро се правите на такива и заблуждавате много наивници. Моята цел е да им предложа и по-различно мнение от това " хайде излитаме" .."цената ше скочи..." и тем подобни глупости.Хубаво е да СЕ преосмислят нещата от другия ъгъл,че има негативни новини в световен мащаб и че трябва да се мисли предварително,а не да се мисли като ИЗГУБЯТ АДСКИ МНОГО КАТО МЕН!!!
ЕТО ПРИЗНАВАМ СИ ГО!!!
ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ!!!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
� -
Първоначално изпратено от psycoholicИ тука ли осра, бе говедо!?
пък и не ми пука за борсата честно казано,ама на вас май че да.
а щом тази новина няма нищо общо,кво се впрягате?
големи разбирачи сте, няма що. по-скоро се правите на такива и заблуждавате много наивници. Моята цел е да им предложа и по-различно мнение от това " хайде излитаме" .."цената ше скочи..." и тем подобни глупости.Хубаво е да СЕ преосмислят нещата от другия ъгъл,че има негативни новини в световен мащаб и че трябва да се мисли предварително,а не да се мисли като ИЗГУБЯТ АДСКИ МНОГО КАТО МЕН!!!
ЕТО ПРИЗНАВАМ СИ ГО!!!
ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
� -
БанкрутЪ
ае Нед, я по-спокойно.
Първо аз акциите си ги продадох на 80, второ оплачи се на който искаш - твоите хамелионски постове все още си стоят.
Плюс това не виждам защо слагаш всяка новина за САЩ в тази тема? Още повече за автомобилната индустрия????
Мирясай или си признай, че те е яд че пропусна движение от 50% на NEOH
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedСенатът отхвърлил спасителния план за автомобилната индустрия в САЩ, поредната гадна НОВИНА! какво ли ще стане, без паника само!!!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БанкрутЪПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от exclusive_nedей Люк Скайсмот, да не дойде Дaрт Вейдър,че не казваш нищо
или нещо започна да се притесняваш от предстоящите събития свързани с кризата.
междузвездния портфейл как е? изтънява ли или по-скоро се е пооизпразнил. Или има хакции,които скоро може да струват само жълти стотинки
или халюцинации получаваш?
Няма да се плашите,както казва чичо ви Бакшишо,най-лошото може би тепърва следва. стига толкова шеги
чакам включване от планетата Татун
Недорасляк, това, че си продал десетте си акции, не означава че трябва да осираш темата през 2 минути.
Ебахти и нещастната мишка.
преди беше първа клакьорка, сега с тъжни усмивкии глуповатите си мнения си мислиш, че ще влияеш ли? Баси спекуланта жалък....
АМЕРИКАНСКИТЕ АКЦИИ,ПОСЛЕДВАНИ ВЕЧЕ И ОТ АЗИАТСКИТЕ СЕ СРИНАХА, ПОЗНАЙТЕ ДНЕС КАКВО СЛЕДВА ПРИ НАС
И ДВАМАТА СКОРО ЩЕ ВИ ВИДЯ НА ЖИВО АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА, ПУСКАМ ЕДНА ЖАЛБА И ОТ ИНВЕСТОРА ЩЕ СЪДЕЙСТВАТ НА ПРОКОРАТУРАТА ДА ВИ ОТКРИЯТ!!! ("ДРИСНЯ,ТЪПА ОВЦА,КУРВА,ЕБАХТИ И НЕЩАСТНАТА МИШКА")
ПРЕДОСТАТЪЧНО Е ДА ФАЛИРАТЕ ОЩЕ
И НЕ СЪМ ПРОДАЛ САМО 10 АКЦИИВИЕ СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЙ СЪМ И КАКВО МОГА
А АКО СТЕ НЕЩАСТНИ И ИЗНЕРВЕНИ МОГА ДА ВИ ПРЕПОРЪЧАМ ДА ПИЕТЕ ПОВЕЧЕ СТУДЕНА ВОДА ЗА ОБОДРЕНИЕ И ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО,МНОГО. ВСЕ ПАК БОРСАТА НЕ Е МЯСТО САМО ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ,НАЛИ?!
ИМА И ПСИХОЛОЗИ, НА ВСЕКИ НА КОЙТО НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ Е ХУБАВО ДА ГО ПОСЕТИ, НАЛИ ТАКА ЛЮК СКАЙФЕНТЪЗИ И "БАНКРУТ".
ХОРАТА СА КАЗАЛИ "АЛЧЕН Г...З ТРИ ПЪТИ "ДРИЦКА" "
СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИМЦитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
�
Коментар