Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
… Бих купил няколко тона между 7-9 лв.
Живи и здрави!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4184943[/ATTACH]
Така е. Точно преди година на косъм ми се размина влизането тук. По принцип съм впечатлен как 100млн. кеш се ъъъ ъъъъ ми не виждам инвестиция
ако я виждате къде е инвестицията, молим да споделите.
2021 г. цена в диапазон 25-40 лв. (дивидент 5 лв)
2021- 2022 г. цената пада до 20 лв.
2022 г. пак се вдига до 55 лв (дивидент 5 лв)
Ако си влязъл 2019 и 2020 и допълвал 2010-2020 г. и отделно си взел 10 лв дивидент, без да коментирам дали си продавал, когато цената се е покачвала, колко ще ти е цената на акцията?
А има ли шанс пак да се реализира печалба?
А каква е оценката ни за бизнеса, при положение, че към първото тримесечие кеша вече е 40 мил. а разходите падат драстично?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Така е. Точно преди година на косъм ми се размина влизането тук. По принцип съм впечатлен как 100млн. кеш се ъъъ ъъъъ ми не виждам инвестиция
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Прояви търпение. Много си напрегнат.
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение.. но реалностите са други.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеИ най-големия балък няма да повярва, че се налага през 2-3 месеца да спират за капитален ремонт, особено при положение, че според отчета такъв на практика няма... 2023 - 1,5 млн лв за ремонт на ДМА, което е нищо. Освен това до средата на март май пак бяха в "ремонт"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
В момента цикъла е на увеличение цената на газа без промяна на цените на торовете...Април и половината от май би трябвало да са били добри за компанията и да са заличили цялата или голяма част от загубата от 1 тримесечие. Обаче ако се задържи висока цената на газа нищо чудно да има пак 2-3 месеца спиране на производството (до октомври)
https://www.ice.com/products/2799666...5786631&span=1
ЪП!!!
Коментар
� -
Въпросът е дали въобще ще има следващ цикъл с увеличение цените на торовете и тогава може да има някакъв ЪП. Иначе има още път надолу....
https://www.ice.com/products/2799666...5786631&span=1
- 1 like
Коментар
� -
Въпросът е дали въобще ще има следващ цикъл с увеличение цените на торовете и тогава може да има някакъв ЪП. Иначе има още път надолу....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеЪП!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПлажа заглади косъма и си пече мъ**** някъде.
Коментар
�
Коментар