Утре ще пада ли пак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеПотната гугутка, която бута цената с по една акция и прецаква купувачите трябва да бъде уволнена от посредника, в който работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
компанията излежда мноого зле финансово. за една година изгориха 100 милиона кеш по сметки. как успяха така и неразбрах.
тука нищо хубаво не очаквам. Единствено ако Русия нападне Полша ще има раздвижване
Да почват да работят, че много работа ги чака. Сега и цената на газа ще пада допълнително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеТия, които продадоха тук, за да купят другаде, добре ще се напечелят.
тука нищо хубаво не очаквам. Единствено ако Русия нападне Полша ще има раздвижванеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеТия, които продадоха тук, за да купят другаде, добре ще се напечелят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Тръмп ако се върне, американците ще наводнят света с нефт и газ
Байдън току що наложи мораториум върху строежа на нови терминали за износ на втечнен газ
дай боже да им дойде акъла в главата на хамериканците и да си изберат Ники Хейли
онези двамата дъртаци ще опропастят света
Въпреки китайската мъдрост - да не ти се налага да живееш в интересни времена
Аз не съм 6 ако тръмп се върне на бял кон, но имам хедж така да се каже. Добре е за всеки борсов играч да се движи колкото може напред пред носа си
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
То е ясно но интересното е, че споменава някои факти. Незнам споменатите от теб детайли, защото не му следя медийните изяви, особено след като беше низвергнат. Обаче, За който го интересува, може да има смисъл казаното Според мен има логика в някои аспекти, най-вече, че догодина очаквам американските партньори да се поприберат към себе си, особено ако Тръмп се върне с оглушителни фaнфари и фойерверкова музика. Да беше жив Хендел, да му напише за него лично нова фойерверкова музика
Байдън току що наложи мораториум върху строежа на нови терминали за износ на втечнен газ
дай боже да им дойде акъла в главата на хамериканците и да си изберат Ники Хейли
онези двамата дъртаци ще опропастят светаLast edited by Yori; 13.02.2024, 18:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Виктор Папазов от 22-ра пише, че ще умрем без руския газ
той е икономист намбър уан на късото коцеLast edited by precakanoto; 13.02.2024, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗимата мина, бяха натъпкани хранилищата, сега всички са "газифицирани" на макс
Борсата гледа бъдещето поне 9 месеца напред (тука на бфб е много, гледат колкото 3 месеца пред носа си)
Т.е. Перспективата за газа обаче не е "розова", въпреки текущите нива. Виж сравнително скорошно мнение на Виктор Папазов, някъде из тубата май го имаше (предишния шеф на борсата)
Виктор Папазов от 22-ра пише, че ще умрем без руския газ
той е икономист намбър уан на късото коце
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеГаза вече е на абсолютно дъно на борсата в Холандия. Това няма ли да се отрази благоприятно върху компании като Неохим?
Борсата гледа бъдещето поне 9 месеца напред (тука на бфб е много, гледат колкото 3 месеца пред носа си)
Т.е. Перспективата за газа обаче не е "розова", въпреки текущите нива. Виж сравнително скорошно мнение на Виктор Папазов, някъде из тубата май го имаше (предишния шеф на борсата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЧак пък 10лв ?????,но виж ако видим 16лв ще е интересен вход .
Коментар
Коментар