Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Добро предложение. Фен съм на центъра. Планинарите са друга бира.
И добре, каква му е ползата на Гаргов да продава на безценица!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеГаза вече е на абсолютно дъно на борсата в Холандия. Това няма ли да се отрази благоприятно върху компании като Неохим?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Не се притеснявай бе човек. Свой съм. И съм ясновидец.
Плаж, лятото, ако отворят плажа срещу градинката в пирогов, и се случа да съм в района поне за седмица, те каня да те черпя един як плаж, да видиш че съм готин. Ама може и на витоша, ако не те кефи из центъра. Ще смучем коктейли и ще гледаме надутите джукондеси как кифлеят и се излагат като кифладжийки, ще се пълцикаме на слънце и ще се радваме на борсовите плодове, без да ги коментираме. Е ако искаш може и да обсъдим перспекитивите на бфб, Само на гаргов може да теглим по нещо .... но без лоши чувства естествено
И добре, каква му е ползата на Гаргов да продава на безценица!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не е нужно ти да казваш.
Анонимен форум?Ни най-малко,всичко се знае за теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеТи, откъде знаеш, къде съм, се пита в задачата!?
Не съм казвал нищо по въпроса, а форумът бил анонимен според модераторите.
Анонимен форум?Ни най-малко,всичко се знае за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Ти, откъде знаеш, къде съм, се пита в задачата!?
Не съм казвал нищо по въпроса, а форумът бил анонимен според модераторите.
Плаж, лятото, ако отворят плажа срещу градинката в пирогов, и се случа да съм в района поне за седмица, те каня да те черпя един як плаж, да видиш че съм готин. Ама може и на витоша, ако не те кефи из центъра. Ще смучем коктейли и ще гледаме надутите джукондеси как кифлеят и се излагат като кифладжийки, ще се пълцикаме на слънце и ще се радваме на борсовите плодове, без да ги коментираме. Е ако искаш може и да обсъдим перспекитивите на бфб, Само на гаргов може да теглим по нещо .... но без лоши чувства естествено
Коментар
Коментар