IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Да не го цъкнат към 10лв ?
    Ти и пишман спекуланта отдавна сте фалирали, така че все ви е скъпо.

Коментар

• Нормално е, когато си гладен, да сънуваш нещо за ядене.

Коментар

• Чак пък 10лв ?????,но виж ако видим 16лв ще е интересен вход .

Коментар

• Да не го цъкнат към 10лв ?

Коментар

• Играят на плажа на без коз и някои може да останат капо

Коментар

• Умниците тук нямат свършване.
              Някой пак се наигра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Добро предложение. Фен съм на центъра. Планинарите са друга бира.
                И добре, каква му е ползата на Гаргов да продава на безценица!?
                Той тука няма полезен ход и понеже свикна с як дивидент, логично е да стиска. Но секне ли дивидента като количество, може да му цъфне пак идеята да си прибере милионите. Особено ако цената слезе на такова ниво, че неговия дял се капитализира на милион.Според мен не е толкова прозорлив за да избере най оптималния вариант

Коментар

• Основен проблем на Неохим е, че купуват на регулиран пазар, а продават на пазарни цени и нищо не могат да направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                    Газа вече е на абсолютно дъно на борсата в Холандия. Това няма ли да се отрази благоприятно върху компании като Неохим?
                    Това с газа сме го коментирали много преди. Ще се отрази благоприятно единствено ако газа в Бг е с 15-20% по-евтин от ТТФ, както беше през 2021-2022. В момента е с 20% по скъп тук.....

Коментар

• Газа вече е на абсолютно дъно на борсата в Холандия. Това няма ли да се отрази благоприятно върху компании като Неохим?

Коментар

• Мдааа, определено обърка посоката

Last edited by Спекулант79; 10.02.2024, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Не се притеснявай бе човек. Свой съм. И съм ясновидец.
                          Плаж, лятото, ако отворят плажа срещу градинката в пирогов, и се случа да съм в района поне за седмица, те каня да те черпя един як плаж, да видиш че съм готин. Ама може и на витоша, ако не те кефи из центъра. Ще смучем коктейли и ще гледаме надутите джукондеси как кифлеят и се излагат като кифладжийки, ще се пълцикаме на слънце и ще се радваме на борсовите плодове, без да ги коментираме. Е ако искаш може и да обсъдим перспекитивите на бфб, Само на гаргов може да теглим по нещо .... но без лоши чувства естествено
                          Добро предложение. Фен съм на центъра. Планинарите са друга бира.
                          И добре, каква му е ползата на Гаргов да продава на безценица!?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не е нужно ти да казваш.
                            Анонимен форум?Ни най-малко,всичко се знае за теб.
                            Перушане, къде беше изчезнал?

Коментар

Ти, откъде знаеш, къде съм, се пита в задачата!?
                              Не съм казвал нищо по въпроса, а форумът бил анонимен според модераторите.
                              Не е нужно ти да казваш.
                              Анонимен форум?Ни най-малко,всичко се знае за теб.

Коментар

Ти, откъде знаеш, къде съм, се пита в задачата!?
                                Не съм казвал нищо по въпроса, а форумът бил анонимен според модераторите.
                                Не се притеснявай бе човек. Свой съм. И съм ясновидец.
                                Плаж, лятото, ако отворят плажа срещу градинката в пирогов, и се случа да съм в района поне за седмица, те каня да те черпя един як плаж, да видиш че съм готин. Ама може и на витоша, ако не те кефи из центъра. Ще смучем коктейли и ще гледаме надутите джукондеси как кифлеят и се излагат като кифладжийки, ще се пълцикаме на слънце и ще се радваме на борсовите плодове, без да ги коментираме. Е ако искаш може и да обсъдим перспекитивите на бфб, Само на гаргов може да теглим по нещо .... но без лоши чувства естествено

Коментар

Working...
                                X