Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСтрува ми се ,че акцията пътува към едноцифрен резултат
Същия успех ще иматНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПлаж,всъщност поста ми бе тест дали си продал вече.
Защото това ще е събитие, което с голяма познаваемост може да определи дъното и съотвентно момента да бъде подходящ да купуване на акции и преструктуриране на инвестиционното портфолио.Last edited by Плажът; 20.03.2024, 00:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеТи отдавна не си добре.
Първи нокдаун ти пиша,5-6 дена отсъстваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеПлажа да не е рухнал психически, защо го няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Да си чувал за фючърси и хеджиране?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеСпособен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеСпособен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.
Ти купуваш ли си месо за 1 година наведнъж че да спестиш 10%.
Ще затвори 100млн за суровини, че и още 100млн да има къде да ги съхранява (може и МИЛИАРД да трябват).
Такива НЕЕФЕКТИВНИ ГЛУПОСТИ може само държава да прави уж за национална сигурностНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Способен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не знам дали е за радост, но се "шмугнах" аукционно ... прилично;- За последно съм излизал над 42+ пост дивидентно 22г.
тук промоцията е забележителна. С пожелания да излизаш пак на подобни нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеТова, че са ги изхвърлили от индекса няма лошо. Тъкмо сега някои, ката цитираните по-долу, които следват индексите, ще им се наложи да разпродадат.
Не е препоръка!
Не знам дали е за радост, но се "шмугнах" аукционно ... прилично;- За последно съм излизал над 42+ пост дивидентно 22г.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар