Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да имат ората много мангизи да купуват тор.
Бруталното рали тепърва предстои!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Геополитическият елемент продължава да е основен фактор, подкрепящ рекордно високите котировки на основните зърнени култури на международните пазари. Климатичният фактор засега остава на втори план, но също в значителна степен допринася за напрежението и паническите настроения в търговските среди от двете страни на Атлантика. Според водещите експерти военните действия в Украйна ще доведат до рязко […]
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеТези аванси възможно ли е да са за друго... мисля че в интервюто спомена друго но не съм сигурен...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Повече е..... като осребрят платените аванси + възстановеното ддс към 31.03 е около 130 милиона. През Април вече трябва да с изларали между 20-25 милиона чиста печалба, което към днешна дата е над 150 милиона кеш..... около 60 лв./акция + 20-30 милиона продукция на склад
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
И с този темп не печалбата, кешът трябва да е вече повече от капитализацията
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
И с този темп не печалбата, кешът трябва да е вече повече от капитализацията
Коментар
� -
Изглежда и 2023 ще е супер година
Top Fertilizer Maker Nutrien Sees Market Chaos Beyond 2022
Sanctions on Belarus, Russia to cause long-term supply snags
Nutrien weighs whether to boost output to fill supply gaps
https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=ZVajCYcVdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение7 дни без руски газ и Неохим продължава да работи (не съм виждал новина да са спрели). Значи газ имаНевероятно и за мен, но факт!
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
�
Коментар