IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Това се каза многократно. Въпросът е да е дългосрочно, а не само за май под политически натиск.
    Ако може да се постигне за Май, защо да не може за Юни, Юли ........ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Това се каза многократно. Въпросът е да е дългосрочно, а не само за май под политически натиск.

Коментар

• https://www.bgonair.bg/a/4-world/264...azi-na-gazprom

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Да имат ората много мангизи да купуват тор.
          Бруталното рали тепърва предстои!
          Мисля, че вече е напълно реалистично между 120-130 милиона печалба за 2022г. и около 200 милиона кеш по сметки към 31.12.2022г.

Коментар

• Да имат ората много мангизи да купуват тор.
            Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Геополитическият елемент продължава да е основен фактор, подкрепящ рекордно високите котировки на основните зърнени култури на международните пазари. Климатичният фактор засега остава на втори план, но също в значителна степен допринася за напрежението и паническите настроения в търговските среди от двете страни на Атлантика. Според водещите експерти военните действия в Украйна ще доведат до рязко […]

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                Тези аванси възможно ли е да са за друго... мисля че в интервюто спомена друго но не съм сигурен...
                Кое интервю?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Повече е..... като осребрят платените аванси + възстановеното ддс към 31.03 е около 130 милиона. През Април вече трябва да с изларали между 20-25 милиона чиста печалба, което към днешна дата е над 150 милиона кеш..... около 60 лв./акция + 20-30 милиона продукция на склад
                  Тези аванси възможно ли е да са за друго... мисля че в интервюто спомена друго но не съм сигурен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

И с този темп не печалбата, кешът трябва да е вече повече от капитализацията
                    Повече е..... като осребрят платените аванси + възстановеното ддс към 31.03 е около 130 милиона. През Април вече трябва да с изларали между 20-25 милиона чиста печалба, което към днешна дата е над 150 милиона кеш..... около 60 лв./акция + 20-30 милиона продукция на склад

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Натам вървят работите, но мечетата - апокалиптоси пикаят срещу вятъра и това им харесва.

Коментар

• Краси Космонавта. Току що по ОнАир каза
                        - вече 10 страни работят по схемата на газпром, Но не, ние сме барабар петко с мъжете.
                        "глупостта се вижда, не може да я скриеш" - Крaси Космонавта, човекът на правото
                        "високите цени пълнят хазната" .... и много други бисери

Коментар

• Изглежда и 2023 ще е супер година

Top Fertilizer Maker Nutrien Sees Market Chaos Beyond 2022
                          Sanctions on Belarus, Russia to cause long-term supply snags
                          Nutrien weighs whether to boost output to fill supply gaps

https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=ZVajCYcV
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            7 дни без руски газ и Неохим продължава да работи (не съм виждал новина да са спрели). Значи газ има Невероятно и за мен, но факт!
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• 7 дни без руски газ и Неохим продължава да работи (не съм виждал новина да са спрели). Значи газ има Невероятно и за мен, но факт!

Коментар

• Ако Сърбия беше приета своевременно в ЕС, олигофрените по върховете нямаше да се наложат така.
                                Last edited by Кисимов; 03.05.2022, 20:16.

Коментар

Working...
                                X