IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Силно съм скептичен, те топлофикация не знаят дали ще има топла вода след 31-ви вие очаквате дори да бил поевтинял газа - според приказките на премиера. Аз си мисля пък че ще има сериозен недостиг на природен газ и цената ще е много по-висока. При недостиг не съм сигурен кое ще е с приоритет - градския транспорт, отоплението и топлата вода на софиянци или производството на торове.
    Я го кажи това в темата на М+С, че те обясняваха преди няма и седмица по БНТ как щели да спрат работа ако нямало газ
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Хехе, акцията е без пари, газ има в момента и ще има в бъдеще..... въпрос на цена е.... очаква се даже в някакъв момент да е по-евтина от руската, където си беше схема отвсякъде. Докато торовете са скъпи, Нео ще е машина за пари. За 2022г. очаквам между 120-140 милиона печалба... смятайте вие натам
      Силно съм скептичен, те топлофикация не знаят дали ще има топла вода след 31-ви вие очаквате дори да бил поевтинял газа - според приказките на премиера. Аз си мисля пък че ще има сериозен недостиг на природен газ и цената ще е много по-висока. При недостиг не съм сигурен кое ще е с приоритет - градския транспорт, отоплението и топлата вода на софиянци или производството на торове.

Коментар

Доста сте смели на тази акция при всичките неясноти около газа и енергоизточниците.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Доста сте смели на тази акция при всичките неясноти около газа и енергоизточниците.
          Хехе, акцията е без пари, газ има в момента и ще има в бъдеще..... въпрос на цена е.... очаква се даже в някакъв момент да е по-евтина от руската, където си беше схема отвсякъде. Докато торовете са скъпи, Нео ще е машина за пари. За 2022г. очаквам между 120-140 милиона печалба... смятайте вие натам

Коментар

• Click image for larger version

Name:	222.jpg
Views:	1
Size:	71.0 КБ
ID:	3919324

Коментар

Защото кеша + вземанията наближава капитализацията

Коментар

• Доста сте смели на тази акция при всичките неясноти около газа и енергоизточниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  Една от мерките, които кабинетът ще задейства през следващата седмица, е да поиска дерогация от ЕС за освобождаване от акциз на електроенергията и природния газ. Съгласно чл.15 от Директива 2003/96/ЕО на Съвета на ЕС от 27 октомври 2003 г. относно преструктурирането на правната рамка на Общността за данъчно облагане на енергийните продукти и електроенергията, държавите-членки могат да прилагат пълно или частично освобождаване от данъци или намалени ставки на данъчно облагане по отношение на електроенергията от възобновяеми енергийни източници; енергийните продукти и електроенергията, използвани за превозването на стоки и пътници чрез железопътен транспорт, метро, трамваи и тролейбуси, както и електроенергията, природният газ, въглищата и твърдите горива за бита. Също така е допустимо освобождаване от акцизи на природния газ за държавите-членки, в които делът на природния газ в крайното енергийно потребление е под 15%, посочват още от МС.
                  не мисля, че това засяга Неохим - не ползва газ нито като моторно гориво, нито като гориво за отопление

Коментар

• Една от мерките, които кабинетът ще задейства през следващата седмица, е да поиска дерогация от ЕС за освобождаване от акциз на електроенергията и природния газ. Съгласно чл.15 от Директива 2003/96/ЕО на Съвета на ЕС от 27 октомври 2003 г. относно преструктурирането на правната рамка на Общността за данъчно облагане на енергийните продукти и електроенергията, държавите-членки могат да прилагат пълно или частично освобождаване от данъци или намалени ставки на данъчно облагане по отношение на електроенергията от възобновяеми енергийни източници; енергийните продукти и електроенергията, използвани за превозването на стоки и пътници чрез железопътен транспорт, метро, трамваи и тролейбуси, както и електроенергията, природният газ, въглищата и твърдите горива за бита. Също така е допустимо освобождаване от акцизи на природния газ за държавите-членки, в които делът на природния газ в крайното енергийно потребление е под 15%, посочват още от МС.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Паднахме си на тренд, но да видим дали прогнозата ми (пъро за август 22г. беше) ще продължи и през 23г.
                      почвам да се оглеждам за някакви торови компании извън европа в случай, че руснаците не мигнат първи. някакви идеи?

Коментар

• Паднахме си на тренд, но да видим дали прогнозата ми (пъро за август 22г. беше) ще продължи и през 23г.

Коментар

• https://farmpolicynews.illinois.edu/...ailway-issues/

Opinion: Global fertilizer shortfall didn’t develop overnight and will take time to solve

Last edited by Black and white cat-foot; 06.05.2022, 14:24.

Коментар

• Меченцата вече две тримесечия пикаят срещу вятъра и още не са си научили урока.
                            А вече и трето.
                            Last edited by Три без коз; 05.05.2022, 19:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Абе ти я излиташ ракетата не от седмица, две или три, а ежедневно
                              В момента акцията е на безценица и само страховете в главите на такива, като теб я държат на тази безумно ниска цена.
                              Както е казал един канцлер, по време на война най-много се лъже.

Коментар

• Поляха гълъба със студен душ и се върна на старта
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X