If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Посочи ми, моля те, точно коя медия аз съм цитирал, че има направено плащане от австрийци, германци или италианци в рубли.
сериозно? буквално днес сутринта писа това и цитира италианците
"4 европейски купувачи ВЕЧЕ са платили в рубли, а други 10 ВЕЧЕ са отворили необходимите две банкови сметки в Газпром - в чужда валута и в рубли, т. е. и те са готови да плащат в рубли!"
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
добро да е! Нали уж австрийците и германците си плащали в рубли? така твърдяха медиите, че даже и италианците го правели. Само ние балами защото Кирчо не разбирал нищо от договора. Ми оказа се, че не е така, нали?
Посочи ми, моля те, точно коя медия аз съм цитирал, че има направено плащане от австрийци, германци или италианци в рубли.
ако ще има дивидент ) защо голям/вътрещар ) продава ???
Дивидент ще има, има покана за ОСА, пише, че ще има дивидент, но не пише колко, ще пише в материалите за ОСА
Гласуването е било 2/1 за дивидент, австриеца е бил против
добро да е! Нали уж австрийците и германците си плащали в рубли? така твърдяха медиите, че даже и италианците го правели. Само ние балами защото Кирчо не разбирал нищо от договора. Ми оказа се, че не е така, нали?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Германия опита да плати за газа, както е по договор - в евро и чрез стандартната процедура през дъщерната Gazprom Marketing & Trading, но руската компания отказа това плащане. На този етап няма информация за спиране на доставките по основния газопровод за Германия - "Северен поток 1".
Bloomberg съобщи още, че плащане към "Газпром" в евро, направено от Австрия, също е отказано в края на миналата седмица.
Коментар