IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 7 дни без руски газ и Неохим продължава да работи (не съм виждал новина да са спрели). Значи газ има Невероятно и за мен, но факт!

Коментар

• Ако Сърбия беше приета своевременно в ЕС, олигофрените по върховете нямаше да се наложат така.
      Last edited by Кисимов; 03.05.2022, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Посочи ми, моля те, точно коя медия аз съм цитирал, че има направено плащане от австрийци, германци или италианци в рубли.
        По всички опозиционни и антуражни медии, ти от небето ли падна??
        Включително подмятания и лаладжийски изпълнения в национален ефир даже

Коментар

Посочи ми, моля те, точно коя медия аз съм цитирал, че има направено плащане от австрийци, германци или италианци в рубли.
          сериозно? буквално днес сутринта писа това и цитира италианците

"4 европейски купувачи ВЕЧЕ са платили в рубли, а други 10 ВЕЧЕ са отворили необходимите две банкови сметки в Газпром - в чужда валута и в рубли, т. е. и те са готови да плащат в рубли!"
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Накрая гладните бърборковци пак ще гледат ето така:

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
              ако ще има дивидент ) защо голям/вътрещар ) продава ???
              А кой казва че голям/вътрещар продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

добро да е! Нали уж австрийците и германците си плащали в рубли? така твърдяха медиите, че даже и италианците го правели. Само ние балами защото Кирчо не разбирал нищо от договора. Ми оказа се, че не е така, нали?

Коментар

Дивидент ще има, има покана за ОСА, пише, че ще има дивидент, но не пише колко, ще пише в материалите за ОСА
                  Гласуването е било 2/1 за дивидент, австриеца е бил против

Коментар

• ми що тогаз вдигате цената ) да дебнем в ниското )

ПП ако няма дивидент ) печалбата бързо потъва тук инвестиции йок ) базата е ) на ниво ) филма сме го гледали вече )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Най вероятно защото има много за продаване

Коментар

Добрутро!
                        добро да е! Нали уж австрийците и германците си плащали в рубли? така твърдяха медиите, че даже и италианците го правели. Само ние балами защото Кирчо не разбирал нищо от договора. Ми оказа се, че не е така, нали?
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• ако ще има дивидент ) защо голям/вътрещар ) продава ???
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Излиза, че не само на нас връщат валута
                            Добрутро!

Коментар

• Модераторите да вземат мерки!
                              Политическите тролчета налазиха темата и продължават да се превъзбуждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Относно договора- не съм юрист, но знам, че по един договор има две страни и се променя ако и двете страни се съгласят

Имам тук
                                Излиза, че не само на нас връщат валута

https://www.investor.bg/evropa/334/a...v-evro-351335/

Германия опита да плати за газа, както е по договор - в евро и чрез стандартната процедура през дъщерната Gazprom Marketing & Trading, но руската компания отказа това плащане. На този етап няма информация за спиране на доставките по основния газопровод за Германия - "Северен поток 1".

Bloomberg съобщи още, че плащане към "Газпром" в евро, направено от Австрия, също е отказано в края на миналата седмица.

Коментар

Working...
                                X