IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Мисля, че много зациклихме с тези 140К бройки, та чак до нападки стигнахме. Може и да разберем страна по сделката, ако участват свързани лица, преминаване на определени % граници или е ЕXPAT, но това за мен няма кой знае какво значение. Интересното в случая е, че минаха на 3,33 лв., а не надолу, въпреки скорошния подскок. Това ми дава известна доза оптимизъм по позицията
    +1

Коментар

• Мисля, че много зациклихме с тези 140К бройки, та чак до нападки стигнахме. Може и да разберем страна по сделката, ако участват свързани лица, преминаване на определени % граници или е ЕXPAT, но това за мен няма кой знае какво значение. Интересното в случая е, че минаха на 3,33 лв., а не надолу, въпреки скорошния подскок. Това ми дава известна доза оптимизъм по позицията
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent
        Колега в крайна сметка да чакаме ли съобщение в x3news
        Може да има, може и да няма - зависи кой е продавач/купувач. До колкото си спомням в някои случаи декларирането на определени действия са задължителни съгласно Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови средства.
        Last edited by kc_3011; 21.01.2017, 18:51. Причина: неуместен коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Защо не сметнете бройките които минаха вчера на какъв процент от общия брой акции се равняват.
          Около 0,1% или както биха казали химиците 1 промил

Коментар

• Вие тук вицове ли си разказвате?! Защо не сметнете бройките които минаха вчера на какъв процент от общия брой акции се равняват. И какво точно инфо очаквате да излезе??? Тоя форум верно се напълни с всякакви серсеми!
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Forti, кои са тези кандидати според теб!? Ако имаш предвид експатката - там имаше да се купува около 300хил акциЙ, (по спомен) а тези нямаха и половината !!?!??
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• еми това беше пакета и той свърши
                имаше кандидати да го купят

Коментар

Той ти отговори много изчерпателно, но ти продължи да дълбаеш. Така остави впечатлението, че знаеш нещо повече.
                  Във вторник най вероятно ще се разбере
                  Last edited by Bivol; 21.01.2017, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

не знам нищо, колегата каза ,че някой е откъснал от пакета! Попитах от кой пакет, надявах се той да каже :-)
                    Той ти отговори много изчерпателно, но ти продължи да дълбаеш. Така остави впечатлението, че знаеш нещо повече.

Коментар

Кажи каквото имаш предвид.
                      не знам нищо, колегата каза ,че някой е откъснал от пакета! Попитах от кой пакет, надявах се той да каже :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                        Здравейте! Днес е минал голям брой акции: 145 125бр, средна цена 3.331лв. Някой има ли информация ?
                        Едва ли който го е направил ще си признае точно тук Евентуално другата седмица може да се получи съобщение в x3news

Коментар

• Здравейте! Днес е минал голям брой акции: 145 125бр, средна цена 3.331лв. Някой има ли информация ?
                          Last edited by Innocent; 20.01.2017, 20:38.

Коментар

Пакета на кой ?
                            Кажи каквото имаш предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

131900 акции минаха на 3,33 и много сделки по 500 на 3,34
                              Пакета на кой ?

Коментар

Кой пакет ?
                                131900 акции минаха на 3,33 и много сделки по 500 на 3,34

Коментар

Working...
                                X