Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Мисля, че много зациклихме с тези 140К бройки, та чак до нападки стигнахме. Може и да разберем страна по сделката, ако участват свързани лица, преминаване на определени % граници или е ЕXPAT, но това за мен няма кой знае какво значение. Интересното в случая е, че минаха на 3,33 лв., а не надолу, въпреки скорошния подскок. Това ми дава известна доза оптимизъм по позициятаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от InnocentКолега в крайна сметка да чакаме ли съобщение в x3news
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЗащо не сметнете бройките които минаха вчера на какъв процент от общия брой акции се равняват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Той ти отговори много изчерпателно, но ти продължи да дълбаеш. Така остави впечатлението, че знаеш нещо повече.Last edited by Bivol; 21.01.2017, 00:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
не знам нищо, колегата каза ,че някой е откъснал от пакета! Попитах от кой пакет, надявах се той да каже :-)Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Кажи каквото имаш предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте! Днес е минал голям брой акции: 145 125бр, средна цена 3.331лв. Някой има ли информация ?Евентуално другата седмица може да се получи съобщение в x3news
Коментар
-
Пакета на кой ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
131900 акции минаха на 3,33 и много сделки по 500 на 3,34
Коментар
-
Кой пакет ?
Коментар
Коментар