IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз да допълня...
    Цитизин се извлича от Златен дъжд - отровно растение (храст/дърво)
    Златен дъжд - Laburnum anagyroides
    Жълта акация - Caragana arborescens
    Хората често ги бъркат, пчелите - рядко

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение

Попита ли чичото, защо не чака и не се пазари за по-ниска цена, след като изглежда, че той няма конкуренция при тази цена?
      Цялата борса е в стагнация заради ината на чичи,можеше да реши проблема още декември месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Разбирам, че сте фенове на чичо, но чак пък такъв култ към личността , дори при бай Тошо нямаше.

Тук има много акционери, на които обожествяването на чичо ВИ им идва много съмнително, а на мен ми говори, че нещо не е наред и поради това продадох 90% от позиция.... все още имам доста бройки.

Аз силно критикувах, тази сделка на 4.27, тук и в разговори на живо. Това, което ми направи впечатление ( в разговори), че култ към личност работи масово- и всички ми обясняваха как тази сделка на 4.27 е добра, но.без смислени аргумети !!!

Та така продължавайте с култа - историята показва, че това никога не е водело до нещо добро.

Успех на всички акционери
        Попита ли чичото, защо не чака и не се пазари за по-ниска цена, след като изглежда, че той няма конкуренция при тази цена?
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• НАЙ сме !!!!

Коментар

• "Софарма" може да раздава дивидент два пъти годишно

Бордът на директорите ще предложи да бъдат раздавани акции на служителите като бонус
            Last edited by tony1975; 25.02.2018, 12:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              http://svilengrad24.info/archives/3938

съдружници в Софарма !!!!
              Сериозен съдружник! Благодаря за линка към интрвюто - припомни ми и хубавите и лошите моменти на БФБ, от 2002 г. насам... Тия дето останахме си направихме нужните изводи и вече не ни привличат боклучави компании.

Коментар

• Хареса ми интервюто, успех на всички колеги!

Коментар

Не го познавам лично, но се радвам за него. "Старите" ''кучета'' трябва да се подкрепяме.

Коментар

Браво и успех!

Коментар

• http://svilengrad24.info/archives/3938

Коментар

• очаква се цените на Табекс да се повишават и в "нашия" регион от света, където и сега можем да продаваме

Коментар

да допълня само, че площите с акация се подготвят ударно - обособяват се масивите и се сее ударно

И за кошарите кога ще се очертават паркоместата - най скъпия мед
                          ... да не се окаже по рентабилно перо от табекса?
                          Last edited by inta53; 24.02.2018, 16:29.

Коментар

• да допълня само, че площите с акация се подготвят ударно - обособяват се масивите и се сее ударно

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Или някой от големите да купи Ачийф. Не е задължително сегашният екип в САЩ да се занимава с комерсиализацията.
                              да, като вървят успешно нещата вариантите са много
                              няма нужда сега цената на тази компания да е висока, то и после може да не е
                              Софарма търси производство на Табекс, не високи цени на Ачийф, но няма нищо напротив и това да се случи

Коментар

какво пречи ако всичко премине успешно и Табикс излезе на американския пазар, тази компания да го продава???
                                Или някой от големите да купи Ачийф. Не е задължително сегашният екип в САЩ да се занимава с комерсиализацията.

Коментар

Working...
                                X