Първоначално изпратено от maki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Малко оптимизъм ...
“Софарма“ АД уведомява, че на 22.10.2018 година Дружеството ще започне да изплаща дивидента гласуван на ОСА на 14.09.2018 година в размер на 5 стотинки на акция.
Право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистъра на „Централен депозитар” АД като акционери на 14-я ден след деня на Общото събрание, а именно 28.09.2018 година.
http://www.x3news.com/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Без дивидент е от 26 Септември по памет. Най-вероятно продават, защото целият пазар като цяло иска да ходи надолу. Или поне на мен така ми изглежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеТука без дивидент ли е от днес, че така продават?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Дай повече информация за събитието, и защо се прави в Армеец ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Има ли създадена някаква организация за това - от къде и кога ще тръгнат, и къде ще минат пилигримите??
Коментар
-
Ахахаха! Пастора ще изнесе проповед пред хилядите поклонници
! То май и аз трябва да присъствам, че както съм се нагърмял със Софарми и Трейдинги !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Как защо? Къде иначе ще се поберат хилядите фенове и поклонници????! Пастора ще изнесе проповед пред хилядите поклонници
! То май и аз трябва да присъствам, че както съм се нагърмял със Софарми и Трейдинги !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дай повече информация за събитието, и защо се прави в Армеец ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Бренекето пак в целта....
E 5.30 много им се видя и не рачиха, рекох да не бързам - ама не би,- ша бъркам в пояса ... за кесията не за пищоля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова ачи - няма озъптане ,- рипа па после се сгромолясва кът мечок целнат с бренеке по топките!
https://www.nasdaq.com/symbol/achv/interactive-chart
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
Може ли да ми потвърдите кой ще присъства на рожденния ден на Софарма АД - 13.10.2018г?
Необходимо е, за да се прецени каква ще е натовареността на зала Армеец.
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеТук само мажоритарите купуват, другите яко снасят ... интересно кой ще познае посоката
- 1 like
Коментар
Коментар