IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И след 3 дена къде е....запътило се е към 1.25 на първо време

Някой беше питал наскоро що е това, ми шит си е и туйто.
    Ма щом чичо е рекъл че е велико - така да е.
    какво пречи ако всичко премине успешно и Табекс излезе на американския пазар, тази компания да го продава???
    Last edited by fortiss; 24.02.2018, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Едно време помня заклети комуняги казваха - хората грешат, ама Партията - никога. И тука така, няма нийде такъв фен клуб....
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Разбирам, че сте фенове на чичо, но чак пък такъв култ към личността , дори при бай Тошо нямаше.

Тук има много акционери, на които обожествяването на чичо ВИ им идва много съмнително, а на мен ми говори, че нещо не е наред и поради това продадох 90% от позиция.... все още имам доста бройки.

Аз силно критикувах, тази сделка на 4.27, тук и в разговори на живо. Това, което ми направи впечатление ( в разговори), че култ към личност работи масово- и всички ми обясняваха как тази сделка на 4.27 е добра, но.без смислени аргумети !!!

Та така продължавайте с култа - историята показва, че това никога не е водело до нещо добро.

Успех на всички акционери
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

А нима Ромфарм са по-малко акционери от вас/нас? Че те имаха до скоро колкото всички малки заедно!!!
          Преди има няма 5 години доста хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв.

Хубав уикенд!
          Разбирам, че сте фенове на чичо, но чак пък такъв култ към личността , дори при бай Тошо нямаше.

Тук има много акционери, на които обожествяването на чичо ВИ им идва много съмнително, а на мен ми говори, че нещо не е наред и поради това продадох 90% от позиция.... все още имам доста бройки.

Аз силно критикувах, тази сделка на 4.27, тук и в разговори на живо. Това, което ми направи впечатление ( в разговори), че култ към личност работи масово- и всички ми обясняваха как тази сделка на 4.27 е добра, но.без смислени аргумети !!!

Та така продължавайте с култа - историята показва, че това никога не е водело до нещо добро.

Успех на всички акционери

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            Благодаря Тони за инфото !
            Тони и от мен благодарско!

Коментар

• Благодаря Тони за инфото !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Не спите за да му адвокатствате ей )))))

Едно време помня заклети комуняги казваха - хората грешат, ама Партията - никога. И тука така, няма нийде такъв фен клуб....

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                  Achieve Life Sciences Inc
                  NASDAQ: ACHV - Feb 20, 9:09 AM EST

1.42USD0.00 (0.00%)
                  Pre-market: 2.05 44.37%
                  И след 3 дена къде е....запътило се е към 1.25 на първо време

Някой беше питал наскоро що е това, ми шит си е и туйто.
                  Ма щом чичо е рекъл че е велико - така да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Благодаря! Всичко премина успешно с пътуването въпреки многото мъгла и в двете посоки. Колата се представи отлично - ксеноните много помогнаха !
                    С дивидента през 2018 - нов Авенсис 1,8 !!!!
                    Точно заради лошото време не можах да дойда
                    Все пак 300 км.в едната посока. Аз също карам Авенсис и не бих го сменил скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тони
                      ...хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв.,,,,
                      Ми евала на чичо!!! Който може го рави, който не може - учи другите на ум и разум ))) Но да беше чичо по-постоянен, да беше направил и сега като тогва , ти щеше ли да имаш против !?!? Не спите за да му адвокатствате ей )))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Да .... г-н Донев вежливо, достъпно и непринудено направи договрка с Ромите на 4.27 в "интерес" на акционерите на Софарма, нали?
                        Заради такъв сарказъм предпочитам комуникацията на лични, напоследък. Готин коментар - заядлив, хапещ , типично по нашенски. "Благодаря за инфото" - щеше да ми е достатъчно

А нима Ромфарм са по-малко акционери от вас/нас? Че те имаха до скоро колкото всички малки заедно!!!
                        Преди има няма 5 години доста хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв. Та въпроса ми е от днешната цена на 4,2лв за акция - интереса на акционерите ощетен ли е с онези покупки? Втория ми въпрос е между тези ощетени акционери дали пък не се намира и един с по-голям дял и име Огнян Донев - защо все го забравяте?

Дивидент и половина по консервативни сметки го докарвам 15ст, което към 4,2 си е 3,5% доходност за ощетените акционери. Е и дивиденти и подкрепа на цената на нива над 4лева, ах че лоша компания, че и намират кеш 2 завода да строят - много лоши!!!
                        Другото за отбелязване е че ако ОСА е месец май, то дивиденти за около 10млн лева ще са по сметките на акционерите още юни. Юни ще е интересен месец за акциите на компанията

п.п. Дано и групата на Сенхл, Корадо и други раздадат по 2 дивидента и на БФБ ще ни залее дъжд от кеш - аз ще съм доволен!
                        п.п.п. Ако и кака Гинка от Дондуков 1 изкупи акциите на ЧЕЗ от борсата ще имаме една година с доста кеш на БФБ

Хубав уикенд!
                        Last edited by tony1975; 24.02.2018, 07:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Привет на всички!
                          Прибрахме се в Пловдив ама много кофти време по пътя.

Така, какво да отбележа?
                          1. Моя партньор Веско не присъства на ИОСА, което ме постави в дилема дали не е накупил много и не иска да му видим бройките или пък е продал и се крие със същия мотив? шега
                          Всичко бе ОК - г-н Донев бе както винаги вежлив, достъпен и непринуден, а Пелагия - усмихната, чаровна и контролираща потоците от информация
                          Видяхте какво сме гласували, какво друго...
                          Може би събранието тази година ще бъде месец по-рано и то основно защото след отчета за полугодието ще има пак ИОСА с цел разпределяне на частичен дивидент!!! Така че тази година дивиденти ще има на корем . г-н Донев каза и че ще изпълни тази година това за което сме го упълномощили, т.е. СФАРМ ще изкупи колкото сме й разрешили за 2018.

Другото бяха вкусни хапки и чаровни дами навсякъде из кулите, а и ИЗИ - вече имат щанд и офис в кулите на 1 етаж.

Благодаря за посрещането, както винаги се чувствах у дома!
                          Хубав уикенд на всички!

п.п. Мариян май вече работи за Блясък!?!? Задаваше странни въпроси
                          п.п.п. за 3 часа чичо Оги не запали цигара... май Табекс работи не само за мен?
                          +1
                          много точно
                          радвам се да се виждаме по-често по ОС

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Fortiss приятно пътуване. Поздрави на компанията.
                            Благодаря! Всичко премина успешно с пътуването въпреки многото мъгла и в двете посоки. Колата се представи отлично - ксеноните много помогнаха !
                            С дивидента през 2018 - нов Авенсис 1,8 !!!!
                            Last edited by fortiss; 24.02.2018, 04:16.

Коментар

• За мен е празник всяко идване в София за среща с колегите и г-н Донев !!! Вчера също беше така !!!

Коментар

• Благодаря на г-н Иван Донев за чудесния подарък направен вчера - книга за Стив Джобс !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X