Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Едно време помня заклети комуняги казваха - хората грешат, ама Партията - никога. И тука така, няма нийде такъв фен клуб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Разбирам, че сте фенове на чичо, но чак пък такъв култ към личността , дори при бай Тошо нямаше.
Тук има много акционери, на които обожествяването на чичо ВИ им идва много съмнително, а на мен ми говори, че нещо не е наред и поради това продадох 90% от позиция.... все още имам доста бройки.
Аз силно критикувах, тази сделка на 4.27, тук и в разговори на живо. Това, което ми направи впечатление ( в разговори), че култ към личност работи масово- и всички ми обясняваха как тази сделка на 4.27 е добра, но.без смислени аргумети !!!
Та така продължавайте с култа - историята показва, че това никога не е водело до нещо добро.
Успех на всички акционери
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
А нима Ромфарм са по-малко акционери от вас/нас? Че те имаха до скоро колкото всички малки заедно!!!
Преди има няма 5 години доста хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв.
Хубав уикенд!
Тук има много акционери, на които обожествяването на чичо ВИ им идва много съмнително, а на мен ми говори, че нещо не е наред и поради това продадох 90% от позиция.... все още имам доста бройки.
Аз силно критикувах, тази сделка на 4.27, тук и в разговори на живо. Това, което ми направи впечатление ( в разговори), че култ към личност работи масово- и всички ми обясняваха как тази сделка на 4.27 е добра, но.без смислени аргумети !!!
Та така продължавайте с култа - историята показва, че това никога не е водело до нещо добро.
Успех на всички акционери
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеБлагодаря Тони за инфото !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе спите за да му адвокатствате ей )))))
Едно време помня заклети комуняги казваха - хората грешат, ама Партията - никога. И тука така, няма нийде такъв фен клуб....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеAchieve Life Sciences Inc
NASDAQ: ACHV - Feb 20, 9:09 AM EST
1.42USD0.00 (0.00%)
Pre-market: 2.05 44.37%
Някой беше питал наскоро що е това, ми шит си е и туйто.
Ма щом чичо е рекъл че е велико - така да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Благодаря! Всичко премина успешно с пътуването въпреки многото мъгла и в двете посоки. Колата се представи отлично - ксеноните много помогнаха !
С дивидента през 2018 - нов Авенсис 1,8 !!!!
Все пак 300 км.в едната посока. Аз също карам Авенсис и не бих го сменил скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тони...хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв.,,,,Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Да .... г-н Донев вежливо, достъпно и непринудено направи договрка с Ромите на 4.27 в "интерес" на акционерите на Софарма, нали?
А нима Ромфарм са по-малко акционери от вас/нас? Че те имаха до скоро колкото всички малки заедно!!!
Преди има няма 5 години доста хора хулеха тук чичо Оги как купувал от името на Сфарм от 3лв надолу, а за себе си излязъл и купил на 2лв. Та въпроса ми е от днешната цена на 4,2лв за акция - интереса на акционерите ощетен ли е с онези покупки? Втория ми въпрос е между тези ощетени акционери дали пък не се намира и един с по-голям дял и име Огнян Донев - защо все го забравяте?
Дивидент и половина по консервативни сметки го докарвам 15ст, което към 4,2 си е 3,5% доходност за ощетените акционери. Е и дивиденти и подкрепа на цената на нива над 4лева, ах че лоша компания, че и намират кеш 2 завода да строят - много лоши!!!
Другото за отбелязване е че ако ОСА е месец май, то дивиденти за около 10млн лева ще са по сметките на акционерите още юни. Юни ще е интересен месец за акциите на компанията
п.п. Дано и групата на Сенхл, Корадо и други раздадат по 2 дивидента и на БФБ ще ни залее дъжд от кеш - аз ще съм доволен!
п.п.п. Ако и кака Гинка от Дондуков 1 изкупи акциите на ЧЕЗ от борсата ще имаме една година с доста кеш на БФБ
Хубав уикенд!Last edited by tony1975; 24.02.2018, 07:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет на всички!
Прибрахме се в Пловдив ама много кофти време по пътя.
Така, какво да отбележа?
1. Моя партньор Веско не присъства на ИОСА, което ме постави в дилема дали не е накупил много и не иска да му видим бройките или пък е продал и се крие със същия мотив?шега
Всичко бе ОК - г-н Донев бе както винаги вежлив, достъпен и непринуден, а Пелагия - усмихната, чаровна и контролираща потоците от информация
Видяхте какво сме гласували, какво друго...
Може би събранието тази година ще бъде месец по-рано и то основно защото след отчета за полугодието ще има пак ИОСА с цел разпределяне на частичен дивидент!!! Така че тази година дивиденти ще има на корем. г-н Донев каза и че ще изпълни тази година това за което сме го упълномощили, т.е. СФАРМ ще изкупи колкото сме й разрешили за 2018.
Другото бяха вкусни хапки и чаровни дами навсякъде из кулите, а и ИЗИ - вече имат щанд и офис в кулите на 1 етаж.
Благодаря за посрещането, както винаги се чувствах у дома!
Хубав уикенд на всички!
п.п. Мариян май вече работи за Блясък!?!? Задаваше странни въпроси
п.п.п. за 3 часа чичо Оги не запали цигара... май Табекс работи не само за мен?
много точно
радвам се да се виждаме по-често по ОС
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Fortiss приятно пътуване. Поздрави на компанията.
С дивидента през 2018 - нов Авенсис 1,8 !!!!Last edited by fortiss; 24.02.2018, 04:16.
Коментар
Коментар