Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
А размера на дивидента коментирахте ли? Частничния дивидент само за Софарма ли ще е, или и са трейдинга и имотите?
мисля че нямаме право да коментираме такова инфо, защото дори няма предложение. Разбрах да не очакваме голяма разлика от миналогодишния, но са възможни и реверанси към акционерите. Коментирана бе само Сфарм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет на всички!
Прибрахме се в Пловдив ама много кофти време по пътя.
Така, какво да отбележа?
1. Моя партньор Веско не присъства на ИОСА, което ме постави в дилема дали не е накупил много и не иска да му видим бройките или пък е продал и се крие със същия мотив?шега
Всичко бе ОК - г-н Донев бе както винаги вежлив, достъпен и непринуден, а Пелагия - усмихната, чаровна и контролираща потоците от информация
Видяхте какво сме гласували, какво друго...
Може би събранието тази година ще бъде месец по-рано и то основно защото след отчета за полугодието ще има пак ИОСА с цел разпределяне на частичен дивидент!!! Така че тази година дивиденти ще има на корем. г-н Донев каза и че ще изпълни тази година това за което сме го упълномощили, т.е. СФАРМ ще изкупи колкото сме й разрешили за 2018.
Другото бяха вкусни хапки и чаровни дами навсякъде из кулите, а и ИЗИ - вече имат щанд и офис в кулите на 1 етаж.
Благодаря за посрещането! както винаги се чувствах у дома!
Хубав уикенд на всички!
п.п. Мариян май вече работи за Блясък!?!? Задаваше странни въпроси
п.п.п. за 3 часа чичо Оги не запали цигара... май Табекс работи не само за мен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТони,някакво инфо,въпросче или намек за Доверие?
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет на всички!
Така, какво да отбележа?
1. Моя партньор Веско не присъства на ИОСА, което ме постави в дилема дали не е накупил много и не иска да му видим бройките или пък е продал и се крие със същия мотив?шега
Всичко бе ОК - г-н Донев бе както винаги вежлив, достъпен и непринуден, а Пелагия - усмихната, чаровна и контролираща потоците от информация
Може би събранието тази година ще бъде месец по-рано и то основно защото след отчета за полугодието ще има пак ИОСА с цел разпределяне на частичен дивидент!!! Така че тази година дивиденти ще има на корем. г-н Донев каза и че ще изпълни тази година това за което сме го упълномощили, т.е. СФАРМ ще изкупи колкото сме й разрешили за 2018.
Другото бяха вкусни хапки и чаровни дами навсякъде из кулите, а и ИЗИ - вече имат щанд и офис в кулите на 1 етаж.
Благодаря за посрещането! както винаги се чувствах у дома!
Хубав уикенд на всички!
Коментар
-
Привет на всички!
Така, какво да отбележа?
Благодаря за посрещането, както винаги се чувствах у дома!
Хубав уикенд на всички!
п.п.п.п. и последната светска новина е че Татяна Пунчева бе истински сияеща и красива днес. Желая и успех!Last edited by tony1975; 24.02.2018, 07:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Общото събрание одобри промени в Устава на дружеството, с които се допуска изплащането на междинен дивидент на база 6-месечен финансов отчет съгласно Закона за публичното предлагане на ценни книжа.
http://www.x3news.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, ама песента е друга - някакси поп-фолк вариантът доста повече отива на акцията - болднал съм най-важното:
Извади парите, чиче, аз съм палаво момиче.
Знам, че искаш ти със мене да се любиш дълго време.
Знам, че, чиче, ти се иска, ала май че не ти стиска.
Ще танцувам гола, боса, с тяло теб ще омагьосам.
От зори до тъмен мрак двама с тебе ще танцуваме.
Ако имаш друг мерак, цяла нощ ще го лекуваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеКакво да правим .... the winner takes it all имаше една стара песен .... който намери 40 млн. печели, това е положението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеКакво да правим .... the winner takes it all имаше една стара песен .... който намери 40 млн. печели, това е положението
Извади парите, чиче, аз съм палаво момиче.
Знам, че искаш ти със мене да се любиш дълго време.
Знам, че, чиче, ти се иска, ала май че не ти стиска.
Ще танцувам гола, боса, с тяло теб ще омагьосам.
От зори до тъмен мрак двама с тебе ще танцуваме.
Ако имаш друг мерак, цяла нощ ще го лекуваме.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеПриветлив Г-н Донев, както винаги даде спокойствие на мислите ни. Иначе нищо ново. Без изненадиА с ромите какво ще правим, каза ли нещо ?
Коментар
Коментар