Много радват! ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Тъй тъй всеки иска да пада там където иска да пълни.
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarock
питай куроператора да ти каже, че се търгуват над пийр групата
Незнам защо, толкова се плашите, че може да слезе още. Щом слезе ще пълните.
Твоя любимец - императора може до тогава да се е върнал от морето и ще налива ентусиазЪм.
(Междувпрочем, Той добре направи, че послуша Никола, да отиде на море, вместо да си изгърми парите в акции.)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarock
питай куроператора да ти каже, че се търгуват над пийр групата
Незнам защо, толкова се плашите, че може да слезе още. Щом слезе може да пълните. Нали обичате авантата.
Твоя любимец - императора може до тогава да се е върнал от морето и ще налива ентусиазЪм.
(Междувпрочем, Той добре направи, че послуша Никола, да отиде на море, вместо да си изгърми парите в акции.)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockаз напоследък съм все по-активени аз се зачудих, ама на принципа на Императора понапазарих
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockаз напоследък съм все по-активени аз се зачудих, ама на принципа на Императора понапазарих
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockаз напоследък съм все по-активени аз се зачудих, ама на принципа на Императора понапазарих
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Боримечкатаа, нещо всях смут ...
не съм и разбрал, че е била на 3.60, извинявам се за което ... не съм много активен напоследък
учудвам се на тези цени, защото ми се струват неоправдани, но то в момента има доста такива позиции, така че не съм прав точно тук да се учудвам ...
аз напоследък съм все по-активени аз се зачудих, ама на принципа на Императора понапазарих
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от wannarockне се знае на колко ще се пазарува след ден-два
не е препоръка. имам акциизнам, че не всеки може да цели дъна, ако става въпрос за дъно въобще
може би не съм се изразил както трябва - приемам забележката
животът е низ от изненадино не съм имал предвид това
аз имам акции от 8, 7 и тн., но това не ме безпокои (за мнозина навярно греша)Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от wannarockне се знае на колко ще се пазарува след ден-два
не е препоръка. имам акциизнам, че не всеки може да цели дъна, ако става въпрос за дъно въобще
може би не съм се изразил както трябва - приемам забележката"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от wannarockне се знае на колко ще се пазарува след ден-два
може би не съм се изразил както трябва - приемам забележкатаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarockне се знае на колко ще се пазарува след ден-два
не е препоръка. имам акции"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
�
Коментар