IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Група предприятия - честито! Разраства се.

Коментар

• Помня и след отчета за първо тримесечие май същото писах - да си дават все така по над 1.5 милиона печалба на тримесечие пък да видим докога пазара ще си затваря очите за това P/E 6.3

Народът си купува Синергон холдинг дето Бедо без пропуски 9та година поред показва мултимилионни загуби и наструпал само от 2009 насам 46млн загуби, тук цялото дружество е оценено на 39млн, като показва 3.1млн печалба за 6 месеца

P/E 6.31, P/B 0.50, P/S 0.29, EV/EBITDA 3.68

На мен на цена от 100лв рейшотата по-нормално биха ми изглеждали. Пак ще са с немалък дисконт от топ позициите на пазара, ама текущите нива са ми смешни

Коментар

• Щом е в зоната на Шиши и без да "духаш коквото и да е" Бягай ! Как е изтърбушил само !

file:///C:/Users/User/Downloads/FS_YG_1-6_2017.pdf

http://www.x3news.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Чудя се вече дали има вариант при който да покажат да речем едни 20 процента увеличение на приходи(печалба),но цената да не мръдне!Щото до момента даже върнахме назад. Шиши вероятно е далеч от представата ни за симпатичен,но в възможно да се окаже че е може би най успешният бизнесмен напоследък.
          Моето мнение е ,че зад снажната фигура на Шиши се крие нещо като Лернейската хидра...А кои са многото и глави,и какво се върти в тях,мога само да гадая...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Аз си мисля че няма да остане Гагарина без работа. При текущата оценка пък точно за това съвсем не се притеснявам. Идва време да научим какво е ставало през второто тримесечие - заредил съм се с оптимизъм, да видим
            Чудя се вече дали има вариант при който да покажат да речем едни 20 процента увеличение на приходи(печалба),но цената да не мръдне!Щото до момента даже върнахме назад. Шиши вероятно е далеч от представата ни за симпатичен,но в възможно да се окаже че е може би най успешният бизнесмен напоследък.

Коментар

• Аз си мисля че няма да остане Гагарина без работа. При текущата оценка пък точно за това съвсем не се притеснявам. Идва време да научим какво е ставало през второто тримесечие - заредил съм се с оптимизъм, да видим

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...p=0#addcomment заобикалят ни нещо... за кого ли ще работим след 1-2 год.?

Коментар

• Бях чел само едно кратко съобщение за решението на КЗК, но сега попаднах на една по-стара статия, която е изнесла и допълнителна информация за осветяване на положението.
                  Имaмe cдeлĸa: Paзpeшиxa нa ВАТ дa ĸyпи чacт oт бизнeca нa "Бyлгapтaбaĸ" Не разбирам от пушене на цигари, но който е свикнал на цигари родно производство от определена марка, вече да се готви да пуши румънски цигари внос. То било проста работа.
                  КЗК даде своето "да" за споразумението в размер на над 100 милиона евро

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                    Тука пощурехте бе.
                    А новините не са добри за ГАГа https://money.bg/investments/noviyat...mpaign=sidebar или поне аз така я тълкувам тази.
                    О-х, Капутов!
                    Ти май ще излезеш един симпатичен радикал.
                    Информацията е интересна, но далеч не неочаквана.
                    Вчера и румънците са споделили данни по намеренията на БАТ, които напълно естествено въобще не са в полза на Гага.
                    Те още миналата година бяха съобщили, че започват дългогодишен проект за наливане на инвестиции във фабриката си в Плоещ и ако бяхме достатъчно информирани и прозорливи, може би щяхме де се усетим за наближаващите събития.
                    Очевидно не сме!
                    Това е огромна инвестиция, която и досега е произвеждала и изнасяла в 35 държави световноизвестни марки, които са направени при използване и на гилзи и материали на световно ниво.
                    Никъде няма да намерим инфорчация или твърдения, че Гага не може да доставя на Бат Плоещ защото Гага и сега си изнася. Ама да си го кажем направо, никой не слага Гага в страгегическите си планове.
                    Перспективата по-скоро не е позитивна.
                    Гага прави 2/3 от гилзи и филтри, другото е картонче, етикетчета кутии.
                    Обаче, камо 30 % е от износ.
                    В бъдеще пропорциите вероятно ще се променят сериозно.
                    Tobacco manufacturer BAT ups investment in Romanian plant

British American Tobacco (BAT) will invest EUR 60 million in its Ploiesti plant in 2017 to build a new production unit and upgrade the technology on site.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                      Тука пощурехте бе.
                      А новините не са добри за ГАГа https://money.bg/investments/noviyat...mpaign=sidebar или поне аз така я тълкувам тази.
                      Откъде знаеш че са лоши за Гагарин.......може и там да изнасяме филтрите и гилзите....

Коментар

• Тука пощурехте бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                          Какво да правим, колега! Техномалограмотността в случаи като нашите има физиологична обусловеност )
                          След последния ми държавен изпит отнейде дойде вест, че са отворили първата компютърна зала в университета. На излизане само надзърнах. Почувствах голямо съжаление, че не нося в джобовете набор от фини и отбрани мезета, че нямах идея какво бих могъл да направя, при положение че този дЗвер вземе и ми скочи. Бяха Правец8.
                          Последваха дълги години на невъзможност да се добереш дори до Правец. За после хич и не ми се отваря дума.

Сего при случая с Гага определено съжалявам, че нямам УЕП и пълни регистрации някъде си, че да си проуча нещата, а не да развивам разни хипотези.
                          Преди 10 години имах, ама ме споходиха разни неблагополучия и си дадох сметка, че нямам капацитет да си защитавам самоличността, правата и интересите в нета .... и хвърлих всичко на кокошките да го изкълват.
                          Правилно си направил. Твърде уязвими сме. Затова не ползвам Кобоса или нареждане по телефона. И чип-карти не обичам да работя. Усещам се и без това като на показ. Дори не ми се мисли как някой може да използва нашите постове и мнения, които лежерно оставяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това ми е първия, но понеже техномалограмотен, по едно време загубих връзката към него. Та си направих дублетен. Все пак са почти еднакви, та никой не ме бърка. За разлика от свързаните с Дели Пеливан лица, които съвсем ни объркаха.
                            Какво да правим, колега! Техномалограмотността в случаи като нашите има физиологична обусловеност )
                            След последния ми държавен изпит отнейде дойде вест, че са отворили първата компютърна зала в университета. На излизане само надзърнах. Почувствах голямо съжаление, че не нося в джобовете набор от фини и отбрани мезета, че нямах идея какво бих могъл да направя, при положение че този дЗвер вземе и ми скочи. Бяха Правец8.
                            Последваха дълги години на невъзможност да се добереш дори до Правец. За после хич и не ми се отваря дума.

Сего при случая с Гага определено съжалявам, че нямам УЕП и пълни регистрации някъде си, че да си проуча нещата, а не да развивам разни хипотези.
                            Преди 10 години имах, ама ме споходиха разни неблагополучия и си дадох сметка, че нямам капацитет да си защитавам самоличността, правата и интересите в нета .... и хвърлих всичко на кокошките да го изкълват.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              А-аааа, значи и ти си вече многоников!
                              Технологично!

То и аз съм с два ника, но онзи старият с над 10 годишна история го бастисаха при някакво мое предишно пощуряване.
                              Рекоха - ела за справка в Главното управление. Отивам, а те директо ме заведоха при Амстердама. Строг поглед, а от двете страни стоят двама яки, че само заради вида им ти се изпарява всякаква идея за съпротива.
                              Свалиха ме в подземието и ... бой!
                              Много болеше!

Подпиши, викат, декларация, че вече никога няма да правиш така!
                              И изрично да се подчертае, че се заклеваш във вечна вярност и почит към Ванката R2 D2!
                              Кво да правя, подписах!
                              Старото име отиде на боклука, взех нова л.к., но с непълни права, няколко месеца ме държаха в усмирителна риза и на хапчета, но след като се убедиха в моята искреност и безобидност, оставиха ме пак да се измешам след людете.
                              Това ми е първия, но понеже техномалограмотен, по едно време загубих връзката към него. Та си направих дублетен. Все пак са почти еднакви, та никой не ме бърка. За разлика от свързаните с Дели Пеливан лица, които съвсем ни объркаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, така е кога имаш два профила - .... т.
                                А-аааа, значи и ти си вече многоников!
                                Технологично!

То и аз съм с два ника, но онзи старият с над 10 годишна история го бастисаха при някакво мое предишно пощуряване.
                                Рекоха - ела за справка в Главното управление. Отивам, а те директо ме заведоха при Амстердама. Строг поглед, а от двете страни стоят двама яки, че само заради вида им ти се изпарява всякаква идея за съпротива.
                                Свалиха ме в подземието и ... бой!
                                Много болеше!

Подпиши, викат, декларация, че вече никога няма да правиш така!
                                И изрично да се подчертае, че се заклеваш във вечна вярност и почит към Ванката R2 D2!
                                Кво да правя, подписах!
                                Старото име отиде на боклука, взех нова л.к., но с непълни права, няколко месеца ме държаха в усмирителна риза и на хапчета, но след като се убедиха в моята искреност и безобидност, оставиха ме пак да се измешам след людете.

Коментар

Working...
                                X