Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
България ще трябва да дава повече пари за еврофондовете. И още капани в проектобюджета на ЕС
https://www.svobodnaevropa.bg/a/3044...dnsQoEtC6EuoSQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЦелият свят е тъмно зелен..... красота!!! Лека нощ!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЦелият свят е тъмно зелен..... красота!!! Лека нощ!
Имаше такава песничка "Не, недей ни казва, не недей ни казвааа" ....
ей елементарни сте в манипулацийките, да знаете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега следва 5 страници разправии между Полки и Монти и никаква смислена информация за останалите форумциfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Някой някъде питаше кои са продавачите от тези дни. Имах 10-15% кеш и тези дни купих Сфарм на 3,28 и Хим на 1,46. И при двете позиции продавач бе първата къща, но смятам, че това бе краят на този продавач. Дали ще се появи друг, нямам представа. Кешът ми е 0, което не съм допускал никога досега за 8 години. Средна цена при Фарма - 3,65, при Хим - 1,74 без да отчитам дивидентите. Ако имам сегашните си доходи и не ми излезне нещо непредвидено, не мисля да продавам тези акции преди да направят поне 50-100%.
Успех на всички!Пътека се прави камък по камък!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеМного е изкушаващо да продавам сега хартии дето не потънаха като Bref и Градус и да си купувам евтино Хим и банки, ама ми е все едно да си пребия читавите коне за да могат останалите ми кранти да ги настигнат. Затова си седя на г.за .. мисля, че нямам полезен ход в момента.
Щот моите са там
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
погледни темата и пиши само по нея ....... хората с малко акъл в главата лесно могат да се съобразят къде се намират и какво да напишат
нима си мислиш, че целият форум е започнат с портфейла ти който се мени всяка секунда в зависимост от това кое е поскъпнало и кое е поеФтиняло
щом нещо е поскъпнало ...... ти задължително си го купил на дъното
щом нещо е поевтиняло ....... ти задължително си го продал отдяв, отдявна...
казах ти за ХИМ ...... щом купиш някъде акции то задължително ще се стихне цената ...... така и стана
имам три ориентира на БФБ ...... то си ти, грую и оксидирания ....... купите ли някъде за мен е сигнал за продажби ........ работи безотказно този ориентир!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Разбира се че е на запад при портфеил от 30% с акции на запад и 10% на БФБ какво би ме интересувало....като печалбата е на запад а тук само дребни плюсове от спекула а като я изпусна става солидна загуба.....
нима си мислиш, че целият форум е започнат с портфейла ти който се мени всяка секунда в зависимост от това кое е поскъпнало и кое е поеФтиняло
щом нещо е поскъпнало ...... ти задължително си го купил на дъното
щом нещо е поевтиняло ....... ти задължително си го продал отдяв, отдявна...
казах ти за ХИМ ...... щом купиш някъде акции то задължително ще се стихне цената ...... така и стана
имам три ориентира на БФБ ...... то си ти, грую и оксидирания ....... купите ли някъде за мен е сигнал за продажби ........ работи безотказно този ориентир!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ПФ на групата са най зле...
Алианц има много акции в чужбина
Доверие набляга на облигации..
Ама Бъдеще и ЦКБ и Съгласие що ще правят с тези галата сарай и химснам и формопласт и етрополе....кой ще им ги купи..???Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДългосрочно аз вече си представям БФБ-то така:
Last edited by polki; 19.02.2020, 13:47.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар