Първоначално изпратено от 15-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБи ли ми обяснил какво е голям портфейл? И защо такъв портфейл би искал да инвестира точно на бфб с твърде често 0 опции за изход?
7+ цифри - голям
6= - среден
5- -малък
Както гледам по някой позиции може и голям да излезе стига да не е на зор ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
В Смарт Органик, ако цената е изгодна в което се съмнявам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеДнес поговорих с инвеститор на БФБ и се замислих, че се очертават 4 любопитни за мен ИПО-та и увеличения на капитала в доста кратък период. Погледах си портфейлчето и установих, че нямам достъчно кеш за всички и сега се чудя в кои да участвам. Ще ми е интересно да споделите вие какво мислите. Говорим за Болерон, Доверие и евентуално Импулс и Смарт Органик. При последните две не съм сигурен за условията/ цените, но тъй като трябва все пак да реша кое е по-изгодно от другото, нека приемем, че ще се реализират на сегашните си ценови нива. В кое бихте участвали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеДнес поговорих с инвеститор на БФБ и се замислих, че се очертават 4 любопитни за мен ИПО-та и увеличения на капитала в доста кратък период. Погледах си портфейлчето и установих, че нямам достъчно кеш за всички и сега се чудя в кои да участвам. Ще ми е интересно да споделите вие какво мислите. Говорим за Болерон, Доверие и евентуално Импулс и Смарт Органик. При последните две не съм сигурен за условията/ цените, но тъй като трябва все пак да реша кое е по-изгодно от другото, нека приемем, че ще се реализират на сегашните си ценови нива. В кое бихте участвали?
Болерон нека се докажат, не вярвам да има огромен ентусиазъм за записване, според мен цената ще падне след ИПО
Доверие - пак е за големите портфейли, но акционът за неизползваните права ще бъде интересен
Импулс - има потенциал, но бавничко се движи, нямам кеш за него, почти всичко ми е в ШеллиLast edited by RInvestor; 09.02.2024, 17:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Днес поговорих с инвеститор на БФБ и се замислих, че се очертават 4 любопитни за мен ИПО-та и увеличения на капитала в доста кратък период. Погледах си портфейлчето и установих, че нямам достъчно кеш за всички и сега се чудя в кои да участвам. Ще ми е интересно да споделите вие какво мислите. Говорим за Болерон, Доверие и евентуално Импулс и Смарт Органик. При последните две не съм сигурен за условията/ цените, но тъй като трябва все пак да реша кое е по-изгодно от другото, нека приемем, че ще се реализират на сегашните си ценови нива. В кое бихте участвали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Само в България, 12 години се гласува и се дава еднолична власт на еднокнижник пожарникар. И с кеф се купуват акции на дружества на БФБ собственист на некви бивши ченгета, ДС-та , ВКР-та и так дали.
- 1 like
Коментар
-
Само в България е престижно да измамиш и ограбиш стотина хиляди акционера в публична компания. В САЩ например помните - един руснак беше изкупил 30% и станал мажо на немалка компания, след което разпродаде 33% от активите и скоро се озова в затвора - нарушил просто интересите на акционерите, като смалил възвращаемостта на активите. Украйна е дори по-зле, там от хиляди дружества останаха стотина незанулени, а отскоро и доста по-малко.Last edited by Кисимов; 03.02.2024, 11:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Само в България, 12 години се гласува и се дава еднолична власт на еднокнижник пожарникар. И с кеф се купуват акции на дружества на БФБ собственист на некви бивши ченгета, ДС-та , ВКР-та и так дали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСамо в България мажовете натискат цената надолу....
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар