Амин, Тонка, амин - вече все повече замирисва яко на 2007 с подобни изказвания. И тогава си викахме - баце, кво са 3 милирда капитализация за Флагмана, бре? Ми това само имотите им струват повече. Сега мрънкате същото за шменти-капели - ок, ще гледаме и ще видим какво ще стане - пауърът от припомпването на голямата акула рано или късно свършва, а с нея си отиват и мършоядите-чистачи, които се движат успоредно, като междувременно някои умират от глад. Природа, кво да я правиш - не си от вчера, знаеш къде живеем и пак едно такова розАво все ти се привижда. Ма нищо, дано ти да си прав, аз да съм хейтърът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеSofix-стициран растеж- Най-старият български борсов индекс достигна най-високата си стойност от 15 години.
- Това се дължи обаче основно на две компании в него - "Шелли груп" и "Софарма".
- Индикаторът все още е далеч от рекордните си нива от 2007 г., но според анализатори има потенциал.
Интерсно какво ли ще стане, когато чичикака спре да припомпва, а финансовият инженеринг на продавача на астропрогнози в "то просто се случи" стигне до логичния си завършек, като много други такива? Рев, сълзи, сополи и отказване и на тези шарани, които са успели да бъдат привлечни с обещания за бързи и лесни печалби - и този филм сме го гледали...
Няма значение дали съм на по-бързите кончета или не - просто се кефя за БФБ. Свидетели сме на нещо, което не се е случвало от 15 години - това ще привлече внимание към пазарчето ни. Може и нови листвания скоро да видим, възможности за печалби и преливане на кеша от реализиралите капиталова печалба към други компании с добри резултати... защо все така мрачно гледаме - не разбирам?!?!
И най-вече видяхме, че когато се полагат усилия, когато си точен в прогнозите си и изпълняваш обещанията си, когато полагаш усилия, време и ресурс компанията ти да стане борсово бижу - то рано или късно става!!! Нека да е за урок и пример на всички които шикалкавят и не знаят какво правят на БФБ, след като вземат парите ни! Единия ми казва преди SPO-то "...на всеки 3 месеца ще се виждаме, ще репортвам...", а не си показа носа от декември миналата година - няма как да стават нещата като не си спазваш обещанията. "Развратът иде от малките компромиси" - както казваше Кристиян Таков.
Нека растат и летят читавите бизнеси, а мошенниците и нечестивците - да гледат и да завиждат!
Софикс 1000, ОЛЕ!!!
Last edited by tony1975; 25.08.2023, 16:58.
- 12 Харесвания
Коментар
-
Sofix-стициран растеж- Най-старият български борсов индекс достигна най-високата си стойност от 15 години.
- Това се дължи обаче основно на две компании в него - "Шелли груп" и "Софарма".
- Индикаторът все още е далеч от рекордните си нива от 2007 г., но според анализатори има потенциал.
Интерсно какво ли ще стане, когато чичикака спре да припомпва, а финансовият инженеринг на продавача на астропрогнози в "то просто се случи" стигне до логичния си завършек, като много други такива? Рев, сълзи, сополи и отказване и на тези шарани, които са успели да бъдат привлечни с обещания за бързи и лесни печалби - и този филм сме го гледали...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАко пробива е реален следващото важно ниво е върха от 2007 година.
Милионери ли ще ставаме??
Аз докъм 800 го виждам на този етап..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеМдам... 738 Отнесохме съпротивата като куцо пиле домат... Докъде ли ще стигне нагоре?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеСофикс на 733 !!!мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Това е интересно да се види кое и как хората виждат като нещо с потенциал за растеж оттук нататък. Направи ми впечатление, че до скоро се затваряха позиции сравнително големи тук-там, което свали цените на някой акции - БФБ например. Всичко май се изсипа в Шели-то, но скоро като започнат да се прибират печалби ще пораснат и другите, което би повдигнало още малко Софикс. Не ми се смята ама в последните седмици ръстът май идва изцяло тях, а другите са леко надолу или не са мръднали.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар