Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГледам един филм, който съм гледал преди 20 години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПрави впечатление нарасналия риск апетит. Чакаме всеки момент и рекордния дивидент на Софарма, който ще се насочи към едни или други позиции. Парите дето се инвестират в Шелли в Германия в масовия случай водят до освобождаване на ресурс от наши инвеститори.Отделно и отчети идват следващите 2 седмици, които допълнително ще помогнат в избирането къде да се реинвестира. Определено интересен старт на новата година
) Усещате ли как всичко убаво се изкупва полека
Умереният риск винаги печели !))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТова, което експертите от FATF са открили в България, е, че на никого не му пука. Те са говорили с регулаторите, с ДАНС, с Министерството на финансите и са разбрали, че никоя от тези институции, които отговарят за прилагането на закона, не са толкова ангажирани с този процес., в "онзи запис" се чува как се пишат - "ще променим закона и като си свършим работата - може да го върнем"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това, което експертите от FATF са открили в България, е, че на никого не му пука. Те са говорили с регулаторите, с ДАНС, с Министерството на финансите и са разбрали, че никоя от тези институции, които отговарят за прилагането на закона, не са толкова ангажирани с този процес.Новината, че България е включена в "сивия" списък за пране на пари на FATF, дойде в края на октомври 2023 г. и остана сравнително незабелязана в публичното пространство. FATF (Financial Action Task Force) е международна инициатива за противодействие на прането на пари и финансирането на тероризма...Last edited by Yori; 17.01.2024, 17:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Прави впечатление нарасналия риск апетит. Чакаме всеки момент и рекордния дивидент на Софарма, който ще се насочи към едни или други позиции. Парите дето се инвестират в Шелли в Германия в масовия случай водят до освобождаване на ресурс от наши инвеститори.Отделно и отчети идват следващите 2 седмици, които допълнително ще помогнат в избирането къде да се реинвестира. Определено интересен старт на новата година
- 12 Харесвания
Коментар
-
Всички актуални анкети и временни резултати
Доверие 1Q 2024 и текущ резултат
Портфейл на Форума 2023 и текущ резултат
Пазарен ветропоказател 4Q 2023 и текущ неокончателен резултат
Очаквания за основните български акции 4Q 2023 и текущ резултат
Попълвайте до съботаLast edited by BigBear; 04.01.2024, 13:58.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗдравейте и весели празници! Откакто ъпдейтнаха форума, е много по-трудно да се пише тук. Обаче не може да не отбележа, че тази година оборота на БФБ, даже без последните дни за декември, е 1160 млн. лв. Това е рекорден оборот, от 2013 г. Какъв сигнал е това?
Коментар
-
Здравейте и весели празници! Откакто ъпдейтнаха форума, е много по-трудно да се пише тук. Обаче не може да не отбележа, че тази година оборота на БФБ, даже без последните дни за декември, е 1160 млн. лв. Това е рекорден оборот, от 2013 г. Какъв сигнал е това?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЛюбимата ми елха
[ATTACH=CONFIG]n4140163[/ATTACH]Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Дали няма да падне от "въжето" ?
Коментар
Коментар