Рибарче, май те направи да си говориш сам това Шели
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЩе замирише на 2007
Ако в БГ сме някакъв изолиран остров на спасението в целия свят,тогава да,допускането ти може и да е вярно
Но не смеLast edited by petrg5s; 28.08.2023, 15:15.
Коментар
-
Аз пък имам някакви спомени, че с този ник пишеше още 2005Last edited by Спекулант79; 25.08.2023, 19:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Албена - фаворит ?!?!?!
Тук Батя може да се изкаже, знам че като млад и е бил фен.
Албена има много закостенял, комунистически мениджмънт. Иначе досега да беше се развила уникално и би струвала поне 10 пъти повече.
ДОХ ми е фаворит и на мен, но трябва да има някакво решение с войната за да изригне истински силно.. в пъти.
Иначе тази година се случи така че много радост ми носят компаниите от втория ешелон на портфейла ми.. Алтерко и Софарма (през варантите). Номер 3 и 4 дръпнаха цялата му доходност много
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Груев, според мен БФБ 2023 и БФБ 2007 г. нямат нищо общо. Коя компания сега е надценена??? Спремо резултатите, които показват, дори и цената на Алтеркото изглежда приемлива. Е, аз не се възползвах от ралито, но хич и не ме е яд. Не пипам акции на компании, чиито бизнес модел не разбирам. В моите очи единтсвено Софармата изглежда понадута (и то доста). Но пък тука ДОнев яко натиска. Но всички други от Софикса са ОК.
Пазара сега е много по-мъдър от преди 17 г. Също така е много по-тесен. С малко ресурс лесно могат да се държат нива. Все още има и огромен кеш, който си търси начин да се намести.... В макро рамката също всичко е ОК. Вече вскчи свикнахме дори и с огъня в Украйна, и така можем да откараме и 5, че и десет години (да не дава господ разбира се, че жалко за убитите хора и съсипаните животи).
По-скоро бавното влачене на Софикса ще продълни още известно време (по инерция и в малки обеми). А към 9-месечието може и други компании да се включат в ралито. Моите фаворити са Доверието, ПИБ и Албена. Приятна изненада може да дойде и от Атера, че защо не и от твоя БРЕФ...
А като наближи и зимата - ще му мислим за по-сериозна корекция.
П.С. Аз също не се възползвах нито от ръста на Софарма, нито на Алтерко, но това не ме обезкуражава. Просто си чакам да дойде реда и на моите позиции...
Тук Батя може да се изкаже, знам че като млад и е бил фен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
В моите очи единтсвено Софармата изглежда понадута (и то доста).
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАмин, Тонка, амин - вече все повече замирисва яко на 2007 с подобни изказвания.
Пазара сега е много по-мъдър от преди 17 г. Също така е много по-тесен. С малко ресурс лесно могат да се държат нива. Все още има и огромен кеш, който си търси начин да се намести.... В макро рамката също всичко е ОК. Вече вскчи свикнахме дори и с огъня в Украйна, и така можем да откараме и 5, че и десет години (да не дава господ разбира се, че жалко за убитите хора и съсипаните животи).
По-скоро бавното влачене на Софикса ще продълни още известно време (по инерция и в малки обеми). А към 9-месечието може и други компании да се включат в ралито. Моите фаворити са Доверието, ПИБ и Албена. Приятна изненада може да дойде и от Атера, че защо не и от твоя БРЕФ...
А като наближи и зимата - ще му мислим за по-сериозна корекция.
П.С. Аз също не се възползвах нито от ръста на Софарма, нито на Алтерко, но това не ме обезкуражава. Просто си чакам да дойде реда и на моите позиции...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАмин, Тонка, амин - вече все повече замирисва яко на 2007 с подобни изказвания..Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАмин, Тонка, амин - вече все повече замирисва яко на 2007 с подобни изказвания. И тогава си викахме - баце, кво са 3 милирда капитализация за Флагмана, бре? Ми това само имотите им струват повече. Сега мрънкате същото за шменти-капели - ок, ще гледаме и ще видим какво ще стане - пауърът от припомпването на голямата акула рано или късно свършва, а с нея си отиват и мършоядите-чистачи, които се движат успоредно, като междувременно някои умират от глад. Природа, кво да я правиш - не си от вчера, знаеш къде живеем и пак едно такова розАво все ти се привижда. Ма нищо, дано ти да си прав, аз да съм хейтърътLast edited by petyob; 25.08.2023, 16:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАмин, Тонка, амин - вече все повече замирисва яко на 2007 с подобни изказвания. И тогава си викахме - баце, кво са 3 милирда капитализация за Флагмана, бре? Ми това само имотите им струват повече. Сега мрънкате същото за шменти-капели - ок, ще гледаме и ще видим какво ще стане - пауърът от припомпването на голямата акула рано или късно свършва, а с нея си отиват и мършоядите-чистачи, които се движат успоредно, като междувременно някои умират от глад. Природа, кво да я правиш - не си от вчера, знаеш къде живеем и пак едно такова розАво все ти се привижда. Ма нищо, дано ти да си прав, аз да съм хейтърът
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСега мрънкате същото за шменти-капели - ок, ще гледаме и ще видим какво ще стане - пауърът от припомпването на голямата акула рано или късно свършва, а с нея си отиват и мършоядите-чистачи, които се движат успоредно, като междувременно някои умират от глад. Природа, кво да я правиш - не си от вчера, знаеш къде живеем и пак едно такова розАво все ти се привижда. Ма нищо, дано ти да си прав, аз да съм хейтърът
То е ясно, че имаш пушка над камината и очакваш зомби-апокалипсис. Дано не си прав...Last edited by X_Y; 25.08.2023, 15:11.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Гру, аз пък се кефя!
Няма значение дали съм на по-бързите кончета или не - просто се кефя за БФБ. Свидетели сме на нещо, което не се е случвало от 15 години - това ще привлече внимание към пазарчето ни. Може и нови листвания скоро да видим, възможности за печалби и преливане на кеша от реализиралите капиталова печалба към други компании с добри резултати... защо все така мрачно гледаме - не разбирам?!?!
И най-вече видяхме, че когато се полагат усилия, когато си точен в прогнозите си и изпълняваш обещанията си, когато полагаш усилия, време и ресурс компанията ти да стане борсово бижу - то рано или късно става!!! Нека да е за урок и пример на всички които шикалкавят и не знаят какво правят на БФБ, след като вземат парите ни! Единия ми казва преди SPO-то "...на всеки 3 месеца ще се виждаме, ще репортвам...", а не си показа носа от декември миналата година - няма как да стават нещата като не си спазваш обещанията. "Развратът иде от малките компромиси" - както казваше Кристиян Таков.
Нека растат и летят читавите бизнеси, а мошенниците и нечестивците - да гледат и да завиждат!
Софикс 1000, ОЛЕ!!!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар