Първоначално изпратено от Mito Karamitov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не ги мисли толкова, по всяка вероятност на 30-35 Гагарин и 40-45 БТХ
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСега да видим на колко ще си купят акциите ...който се продадоха ..
като гледам предлагането...Гагарин има повече около 47лв , Булгартабак 57 лв и то дребни бройки.......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес го раздавате скучно ... Даже и Софикс не бие мечки .... К'ва станА?))) Остава му само молбата към всевишния, да не се сгромолясат избушеняците от ралито
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеНе, в освобождаващото се от Табаците хале на София БТ!Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеНе, в освобождаващото се от Табаците хале на София БТ!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВерно !? в някой адциц ли ще ги правите !?!? (произвеждате)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Днес те подкрепих яко в Гагарин.....
Нема се плашиш....
некой ми се смееха че съм продал всичко и имам само 10 акции в Гагарин на нова година и съм ги продал на 51 на Ивановден да се черпя... ....тогава имах прогноза за спад до 40 и нещо към края на януари е тя стана към края на март....
Сега прогнозанта ми е над 50 до края месеца и дивидент....в двете ..
Не е препоръкаЗа прогнозите на ивоновден - не съм наблюдавало кой се е смял, мога да кажа само за себе си - че дори ги приех съвсем насериозно и директно ти написах във форума каква голяма глупост си направил, като си се кеширал нещо което досега сам си разбрал неколкократно. Според мен и сегашната ти прогноза е адекватна колкото и тогавашната - пак го казвам сериозно и директно както го мисля
)))
Last edited by precakanoto; 18.03.2016, 10:49.Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеТази седмица най-сетне се забеляза живец на БФБ. Дано да се раздвижи оборота и при другите ликвидни дружества освен БТХ и Юрий Гагарин. Дори и спадове да има е по-добре от колкото мъртвилото, което е завладяло борсата...
като гледам предлагането...Гагарин има повече около 47лв , Булгартабак 57 лв и то дребни бройки.......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеОптимизъм до откат! Ще произвеждаме авио-компоненти
http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_za_samoleti/Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеТази седмица най-сетне се забеляза живец на БФБ. Дано да се раздвижи оборота и при другите ликвидни дружества освен БТХ и Юрий Гагарин. Дори и спадове да има е по-добре от колкото мъртвилото, което е завладяло борсата...Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Оптимизъм до откат! Ще произвеждаме авио-компоненти
http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_za_samoleti/
Коментар
�
Коментар