Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе бе всички получиха сърцебиене и нервни тикове,пък тебе ти е гот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма такова нещо.
Казах, че ми е гот, а не че съм ги бил.
Днес мен ме биха, но малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма такова нещо.
Днес мен ме биха, но малкоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМалко послъгваш тоя път??
Днес мен ме биха, но малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНещата не са толкова прости. Спомни си историите с петрол и КТБ. Според мен случаят не е точно такъв, но идкам да кажа, че не всеки спад трябва да се купува. Умението е да знаеш кога да пазаруваш и кога да оставиш кинжалите на други.
Изобщо случая не е такъв.....
Въпреки, че ако някой реши и държавата може да фалира като с Корп....
Работещо предприятие с дивиденти....
Проблема е че се спря ентусиазма за купуване и утре пак ще сме надолЕ но с по малко ....после ще го мисля....
Ти какво правиш ..продаваш ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение-18,5% за деняЯвно хората нямат много доверие в акцията. От друга страна обаче само 51 хил. оборот, ще ми е интересна реакцията утре...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа и купувам....
Не знам какъв си да ми даваш акъл ,но ако не разбереш простото правило ,купува се при спад и се продава при качване...само миналата година съм го правил три пъти...
А с Manyface God" ако правите седянка....той продаде гагарин на 41 а аз на 51....
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеВъпросните цени има шанс още днес да видиш.
Как все се буташ в такива куци "ракети", не мога да те разбера?!
Не знам какъв си да ми даваш акъл ,но ако не разбереш простото правило ,купува се при спад и се продава при качване...само миналата година съм го правил три пъти...
А с Manyface God" ако правите седянка....той продаде гагарин на 41 а аз на 51....
Коментар
Коментар