Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе съм бе аз съм реалист, седя ослушвам се и като съм на кеф удрям по едно рамо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз съм на борсата да печеля, а не да си пилея парите. Тук ми е добре и нямам намерение да търгувам на чуждите пазари. Вие търсите ликвидност, а аз търся печалба. Явно всички сме намерили това кое търсим
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТам се губи но има ликвидност и не стоим цял ден да чакаме някой да ни купи от компанията купена от годинии да направим снимка
това което е на вън тук скоро време няма как да се случи и го знаеш ама нямаш куража да инвестираш на вън
Мога се обзаложа че мога те бия по доходност в рамките на един месецLast edited by SOFIX; 09.08.2016, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА... дето си губят парите по чуждите борси пък в същото време плюят нашата да би да не го дават тежкарски? Или и ти си от тяхната порода?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА... дето си губят парите по чуждите борси пък в същото време плюят нашата да би да не го дават тежкарски? Или и ти си от тяхната порода?и да направим снимка
това което е на вън тук скоро време няма как да се случи и го знаеш ама нямаш куража да инвестираш на вън
Мога се обзаложа че мога те бия по доходност в рамките на един месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМнооого тежкарски го даваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕх, имате голям късмет, че не съм модераторще ви банна половината форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениездравейте, имаме ли счетоводител във форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми как прави паралелно дружество ,там прехвърля печалбата и активите .Старото
остава с пасивите и дълговете и с нещастни акционери ,които до последно чакат
да прави увеличение на капитала и спасителен план.Примери много.Другият вариянт
тегли кредити и не ги връща и резултата е същият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеKaк мажоритар ще ти открадне парите!? Има ли начин, ако акциите му имат вече борсова история?
остава с пасивите и дълговете и с нещастни акционери ,които до последно чакат
да прави увеличение на капитала и спасителен план.Примери много.Другият вариянт
тегли кредити и не ги връща и резултата е същият.
Коментар
Коментар