Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Благодаря ти, чувства се, че мнението ти е разумно и добронамерено! Активи имам - апартамент, който е възможно да продам, земеделска земя и акции. Просто имам комплекси, че не съм достатъчно агресивен относно решения и рискове в живота и по-скоро исках този кредит, за да харесам себе си малко повече. Не толкова, че ще спечеля големи пари или че ще успея да осредня много. Баси направих "искрено и лично"
Винаги има вариант, нещата да се изправят пред момент, от който на сетне, сценария не повтаря предишни!
Като участник на БФБ, предполагам си запознат, че дори и при стабилизация, тук нещата не литват за 2 дена!
Изчакай малко. Обмисли добре нещата. Изчакай стабилизация, независимо на какви нива. Винаги варианта, за пропуснати ползи, е по-добър, спрямо избързване и реализиране на необмислени загуби!
Винаги ще има възможности, но те ще са само за тези, които биха могли да се възползват от тях! Тежката финансова ситуация и кредити, не са добра отправна точка, за това човек да може да реализира, каквито и да са финансови намерения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Убеден съм, че идва голяма безработица! Ако си извън секторите, които винаги са сред тези със сигурни работни места или бизнеси, не 400, а и 200 на месец може да ти се опънат!
За мен не е разумно потребителски кредит да се ползва за покупка на акции!
Щом мислиш за кредит, за да финансираш покупки тук, едва ли имаш много други активи, които може да ликвидираш и да получиш бързи пари.
Помни, че в много лоша ситуация, дори и неща, които лесно може да продадеш днес, утре може да са труднопродаваеми, дори и при огромен отбив от към днешна цена!
Не трябва да изключваш и ситуация, в която активите на БФБ падат много повече от това сега, а ти именно тогава да се наложи от нужда да ликвидираш позиции!
По-добре си пасувай. Пропуснати ползи и понесени загуби, винаги е по-добре, отколкото изпадане в тежка лична финансова ситуация. Може да си на 40, но точно за това, сега имаш нужда да живееш нормален живот. Един старец може да кара и със сухар хляб и кофичка кисело мляко на ден!
Не се вкарвай в капани! Не си струва!Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ставаше дума за кредит с вноска 400 лв на месец за 5 години. ПРи положение, че нямам никакви други кредити, наеми, лизинги и т.н. съм спокоен. Все пак съм на около 40 и не е редно такава сума да ме плаши.
За мен не е разумно потребителски кредит да се ползва за покупка на акции!
Щом мислиш за кредит, за да финансираш покупки тук, едва ли имаш много други активи, които може да ликвидираш и да получиш бързи пари.
Помни, че в много лоша ситуация, дори и неща, които лесно може да продадеш днес, утре може да са труднопродаваеми, дори и при огромен отбив от към днешна цена!
Не трябва да изключваш и ситуация, в която активите на БФБ падат много повече от това сега, а ти именно тогава да се наложи от нужда да ликвидираш позиции!
По-добре си пасувай. Пропуснати ползи и понесени загуби, винаги е по-добре, отколкото изпадане в тежка лична финансова ситуация. Може да си на 40, но точно за това, сега имаш нужда да живееш нормален живот. Един старец може да кара и със сухар хляб и кофичка кисело мляко на ден!
Не се вкарвай в капани! Не си струва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Извинявай! Помислих друго!
Това сега го казвам, най-добронамерено, чисто от човешка гледна точка! Не се гъбаркам!
Ако съм на твое място, много добре бих обмислил нещата. Не са времена, които предполагат да се поемат рискове!
За мен загуби без кредит, винаги е по-добре от загуби + кредит!
Нещата много ще загрубеят! Независимо дали имаш бизнес или си работник, помни, че от тук на сетне, нищо няма да е същото! Доходите на никой вече не са сигурни!
Всички трябва да стъпваме много внимателно!
П.П. Всъщност изплащам част от апратмент, ама той не е към институция и не го брояLast edited by 15%; 16.03.2020, 18:47.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако имаш доста акции преструктурирай не вярвам да нямаш шит за продаване.......?Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Кредита бе от побанка и е потребилски, няма никаква връзка с борсата!
Това сега го казвам, най-добронамерено, чисто от човешка гледна точка! Не се гъбаркам!
Ако съм на твое място, много добре бих обмислил нещата. Не са времена, които предполагат да се поемат рискове!
За мен загуби без кредит, винаги е по-добре от загуби + кредит!
Нещата много ще загрубеят! Независимо дали имаш бизнес или си работник, помни, че от тук на сетне, нищо няма да е същото! Доходите на никой вече не са сигурни!
Всички трябва да стъпваме много внимателно!Last edited by Mike Florida; 16.03.2020, 18:34.
Коментар
-
Еми аз като нямам кеш не ме интересува дали работи или не. Така или иначе няма да продавам, а за покупки няма кеш.
Коментар
-
Еми замисли се сам!
Ако в дадената ситуация може да имаш гапове в цената от +++++колкото се сетиш, какви репа????Last edited by 15%; 16.03.2020, 18:26.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На какво основание отказаха кредита ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На какво основание отказаха кредита ?
Ако в дадената ситуация може да имаш гапове в цената от +++++колкото се сетиш, какви репа????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Борсата е съобщила че ще работи ......при намален състав!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Да, уговорен в петък кредит днес ми бе отказан.
Карол ми изпратиха съобщение, че офисите са им затворени и само по скайп била възможна комуникация. Не съм ги питал дали така може да направим репо, но като говорих с тях миналата седмица ме помолиха да отида до офис.
Коментар
-
Карол ми изпратиха съобщение, че офисите са им затворени и само по скайп била възможна комуникация. Не съм ги питал дали така може да направим репо, но като говорих с тях миналата седмица ме помолиха да отида до офис.
Коментар
-
интересно е, че са приключили и финансирането до Т+2.
Коментар
Коментар