If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.
Веднага ти отговарям. Вариантите са два - или търгуваш с десетки левове или цъкаш демо
А може и просто да си фантазираш че си БГ Бъфет
С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.
+1
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката
Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката
В желанието си да купите евтино подценени книжа, толкова ниско слязохте, че започнахте да говорите и глупости!
Това което си написал са пълни глупости.Въобще не ми дреме накъде ще иде пазара защото и в двата случая ме удволетворява.Имам достатъчно акции за да искам пазара да отиде нагоре и да ги разпродам,но аз съм от хората които казват това което мислят и не си възхвалявам компаниите в които съм инвестирал с цел да си пребутам акциите на някой заблуден новак.
Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
От много време съм на мнение и го казвам постоянно че БФБ не е създадена с цел да се развива капиталов пазар а за да се приберат парите на хората.Това е жалката истина.
В желанието си да купите евтино подценени книжа, толкова ниско слязохте, че започнахте да говорите и глупости!
Това е най-гадният проблем пред всеки инвеститор на БФБ! Преживяемостта на компаниите! Въпрос на време е всяка една фирма да бъде декапитализирана от мажоритаря си и ликвидирана. Оказва се че това е най-ефикасната схема за далавери на БФБ!
Как да "инвестираш" като знаеш че е въпрос на време и конюнктура да ти спертнат "шапка" (както се казваше в един популярен филм от соца)... Това прави всичките учатници тук спекуланти, но не в добрия смисъл на думата...
Ами да направят да се търгуват само компании с над 70 % free float
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Това е най-гадният проблем пред всеки инвеститор на БФБ! Преживяемостта на компаниите! Въпрос на време е всяка една фирма да бъде декапитализирана от мажоритаря си и ликвидирана. Оказва се че това е най-ефикасната схема за далавери на БФБ!
Как да "инвестираш" като знаеш че е въпрос на време и конюнктура да ти спертнат "шапка" (както се казваше в един популярен филм от соца)... Това прави всичките учатници тук спекуланти, но не в добрия смисъл на думата...
От много време съм на мнение и го казвам постоянно че БФБ не е създадена с цел да се развива капиталов пазар а за да се приберат парите на хората.Това е жалката истина.
По едно минимално обезщетение ще получат 205 работнички от затварящото вратите „Катекс“ АД в , съобщи лидерката на КНСБ Цветанка Пискова.
Собствениците на най-старото предприятие в гр.Казанлък, основано преди 90 години от братя Стайнови, ще съкрати почти целия си персонал. Хората ще получат едномесечните си предизвестия на 20 август. За предстоящото масово уволнение от мениджмънта на Катекс са подали уведомление на 21 юли в местното Бюро по труда.
Преговорите с работодателите са зациклили, признава Пискова и припомня, че текстилната фирма е била с намален 7-часов работен ден още от 2009 година.До момента били договорени по 6 брутни работни заплати само за 4 души, които до края на годината трябва да се пенсионират, по 4 заплати ще вземат други 12, на които пенсионирането е догодина.
Стагнация на пазара, силна конкуренция, губещо производство, са посочили като причина за закриването на производството собствениците на акциите от „Екорес проект 2003“, „БОСТ“ АД и „Венчър Екуити България”. До преди няколко години „Катекс“ снабдяваше с вълнени платове полицейските формирования в Австрия, изнасяше и за Швейцария пише monitor.bg.
Според отчета за 2015 г. на „Катекс” АД, направен от изпълнителните директори на компанията Иванка Якмаджиева и Димитър Димитров имало два варианта : да се премине към производство не само на вълнена, но и на други видове прежда или предпирятието да стане логистичен център на индийски и китайски прежди.
Абе хора вие сериозно ли вярвате че някой чужд инвеститор гледа към бг то кога имаха нужда от кеш и да излизат никой не им пое акциите и вие си вярвате .че някой мисли за бг пазара р то нашите ПФ не го мислят вие тук чакате някой от вънка да дойде
Аз много пъти съм се чудел на фантазиите на някой пишман оптимисти че щели да дойдат чужденци на бфб.Ами няма да дойдат защото бфб беше създадено не за да се развива капиталовия пазар а за да обират хората под формата на втора пенсия и да преберат парите на чужденците излъгали се да инвестират у нас.
Коментар