IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той ги е показвал много пъти- виж в темата за порфейли- един не лош , но все още много малък и лесен за управление порфейл.Софиксов е пич, но понякога малко прекалява с хвалбите

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Та твои сделки ще покажеш или няма такива
      по-добре да не показвам, че злобата няма да ви пусне до нова година

Коментар

• Бъди по-скромен момче и не забравяй, че има много по-стари и по големи инвеститори от теб..За съжаление не всички пишат в момента, а то няма и за какво...Пази си достойнството на ника за да не се превръщаш в трол с хиляди никове...Защо трябва например да обиждаш съфорумци, без те да те обиждат..
        Вчера например изкара и ПИП един от добрите и умни инвеститори трол, а всички знаем че не е така

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          ама сте големи сладури! много ме кефите продължавайте все така
          Та твои сделки ще покажеш или няма такива

Коментар

• ама сте големи сладури! много ме кефите продължавайте все така

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Най големия трол Софикс пак превзе форума..Сега пък се изкара голям търговец и играч.С 15-20 хиляди в акции акъл раздава и се фука.Я по скромно.Поне ги направи 50-100000
              Тъкмо за теб си мислих и ти се появи

Коментар

• Най големия трол Софикс пак превзе форума..Сега пък се изкара голям търговец и играч.С 15-20 хиляди в акции акъл раздава и се фука.Я по скромно.Поне ги направи 50-100000

Коментар

заеби! така няма да стане. това са писаници без никаква стойност.
                  Ха стига бе сега и фалшиви сделки ли си правя
                  Това е извадка от ИБ ама теб не ти е ясно кво е това дано колегите са разбрали ,и аз съм писал в темата Дакс кво и от кога съм пазарил ама ти нямаш киорава сделка

Коментар

• заеби! така няма да стане. това са писаници без никаква стойност.

Коментар

• BOUGHT 10,000 ABG.P BM @ 0.199 (UXXX0613)
                      BOUGHT 1,000 EZE BM @ 0.505 (UXXX0613)
                      BOUGHT 10,000 ABG.P BM @ 0.195 (UXXX0613
                      а твои ?

Коментар

така и предположих. всички тролове сте еднакви. като видите зора и почвате да извъртате нещата
                        Понеже не ги знам тези фотографски умения като теб били показал твоя сделка

Коментар

Нито твоите аз за разлика от теб съм писал къде и на колко и с колко съм влязъл
                          така и предположих. всички тролове сте еднакви. като видите зора и почвате да извъртате нещата

Коментар

писаниците не струват нищо. давай скрийншот на сделките!
                            Нито твоите аз за разлика от теб съм писал къде и на колко и с колко съм влязъл

Коментар

Аз сделки съм писал къде и на колко съм влизал ама твоя няма
                              писаниците не струват нищо. давай скрийншот на сделките!

Коментар

кой ти е последния скрийншот? дай да го видя!
                                Аз сделки съм писал къде и на колко съм влизал ама твоя няма

Коментар

Working...
                                X