На Тодор Живков охранителя ако остане премиер ще прекъсне ли новия тренд?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение
Брей и от икономика взехте да разбирате !!!
Въпрос на гледна точка, а в твоя случай си търсиш събеседник за ......Не изваждай думите от контекста и да правиш кардинални заключения!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Ей ви пловдивчани станахте център на икономиката. Браво! УСПЕХ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеLast edited by radon222a; 16.12.2016, 13:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеБорисов вече допуска нов кабинет - заради референдума и международното положение
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...i_referenduma/
Ийй баси, утре ще има ли кекс на миченца или може би си въобразявам?
Боко не се усеща, че пак смешен го правят с повод формиране на нови изборни региони. Това е работа за седмица най-много, защото не е задължително мандатите да са изравнени по броя на избирателите. Чудя се що толкова смешници в нашата политика, които пускат партенки, а също защо толкоз будали, дето се връзват. Крайно време каадесрчетата да почнат да гледат предизвикателствата право в очите, а не да увъртат, офлянкват, омъгляват, заблуждават. Аз си оставам привърженик на пропорционалната система, но със засилване на личното присъствие в изборния процес на кандидат-депутатите и някои премии за победителите. Такава система може би ще нормализира донякъде държавата и нема се метаме нагоре-надолу и бизнесът да тръпне кво правят ония психопати политиците.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеББ обмисля да се връща... и индекса също обмисля да се връща..., моля!
П.П. Може и на личниПътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Извинявай, не те разбирам. Че реагирам бързо ли? Че много пиша във форума?
Иначе относно несбъднатите мераци - определено си ги имам. Ама има ли некой спекулант без тях?
Например - през 2014 мисля беше купих енерго про продажби на 17, после ония схемаджии изкупиха компанията на 25 мисля беше. И аз се подведох и продадох, щот се чудех какво да ги правя тез хартии като не е публична компанията. Минаха се неминаха 2-3 тримесечия и тез герои разпределиха близо 23-25 лева дивидент на акция. Изядох се. И си викам дали в столичното енерго няма нещо подобно да се случи или дали компанията е правилно оценена, щото Про продажби беше с П/Е 4-5 като го купих. И после забравих. Сега акцията "леко" скочи с едни 250-300% за 2 тримесечия. И да - несбъднат мерак ми е. Сигурно имам и други несбъднати спекулантски мераци...
това е интересно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Колега,много си реактивен в последно време.Това на моментна слабост ли да го припишем или на несбъднати мераци ?
Иначе относно несбъднатите мераци - определено си ги имам. Ама има ли некой спекулант без тях?
Например - през 2014 мисля беше купих енерго про продажби на 17, после ония схемаджии изкупиха компанията на 25 мисля беше. И аз се подведох и продадох, щот се чудех какво да ги правя тез хартии като не е публична компанията. Минаха се неминаха 2-3 тримесечия и тез герои разпределиха близо 23-25 лева дивидент на акция. Изядох се. И си викам дали в столичното енерго няма нещо подобно да се случи или дали компанията е правилно оценена, щото Про продажби беше с П/Е 4-5 като го купих. И после забравих. Сега акцията "леко" скочи с едни 250-300% за 2 тримесечия. И да - несбъднат мерак ми е. Сигурно имам и други несбъднати спекулантски мераци...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеБорисов вече допуска нов кабинет - заради референдума и международното положение
Ийй баси, утре ще има ли кекс на миченца или може би си въобразявам?
Коментар
� -
Борисов вече допуска нов кабинет - заради референдума и международното положение
Ийй баси, утре ще има ли кекс на миченца или може би си въобразявам?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
�
Коментар