Eminem, е то това си е в реда на нещата нали и монти трябва да понаправи некой лев. Въпроса е в дългосрочен план, аз пък се чудя дали коледното рали дойде по рано или то ще е бонус...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПрав е BSE Trader... и наистина малко прекалено ми дойдоха всичките тези позитивни новини. Септември ще да е добър за СОФКА, вече е с над 10% ъп. Но, това не е здравословно, ДА!
Да ви видим след 2-3 сесии на спад какво ще говорите.
Днес го брой за спад, подскока при Хима е само 2%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова не е истина просто. Както сте тръгнали, ще ме оставите без артии бе
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеняма да има репа. а може и без чужди. милиарден кеш е консервиран да гние в банките. Въпрос на време е да се повят информациите в медиите че софикс е бил в долна мъртва точка близо 10 г.Това са реалностите
Капитализма празно място не оставя ..
Биха се оформили и вътрешно политически катализатори като добавка, стига някои елементарни частици да прогледнат и да се оттеглят, ама де късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпрете защото и днес съм на + 800лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе е здравословно да продължава така. Да се спрем да се поогледаме, до осмислят продалите какво не е скочило, а си струва парите на които се продава. На позициите дето са си все още много евтини да свикнем с нивата и после пак. Малко да поуспокоим страстите
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениене е година, стават вече 9 години след избушването от 2007
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, нищо няма да продавам засега.Когато дойде истинското рали и Лалка доведе чуждите инвеститори ще заложа същите дивидентни стабилни компании на репа..
Те се котират и приемат и най добре при репата..С парите ще купувам шитове, които помпят..Правил съм го и пак ще го направя.Само да дойде това време
Успех на всичкиТова са реалностите
Капитализма празно място не оставя ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеМалко ли се пооглеждахме повече от година
Коментар
Коментар