Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
Пич, какво взимаш за да подържаш този ентусиазъм?
Трябва да е доста силно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Дано да е така.
Всичко се постига с оптимизъм.
Трябва да е доста силно.МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеОт края на миналия месец никой не вика и дума и темата потъна.
Срамота!
Без наличие на някаква (цивилизационна, ценностна, циклична, времева, др.) оптимистична нагласа, стоенето на борсата от някакъв момент нататък се обезсмисля.
Поне темата да е на първа страница!
Търсих някакво оптимистично инфо днес, но не можах много да се справя. Наблюденията ми са, че без помощта на великите Холдинги, който регулярно прехвърлят по милионче при цена +- 0%, вътрешните и автентични сили на борсата ни за обороция са примерно 150 х. дневно. Значи, днес беше просто поредният делничен ден.
За отбиване на номера, ето нещо за четене:
В търсене на инфлацията
В странен свят живеем. Едно време да те обявят за инфлационист - това си беше срам
А сега мечтаят, лелеят за нея.
Начев, - голямо момче си, порастнал и изучил,- тия работи от после идват- Сятъй се!
Днес дирят инфлация, - утре ще си дирят с кой да се състезават!- ала сал сянката им ще е до тях и ще големее!
Х а сятъй се ЩО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеОт края на миналия месец никой не вика и дума и темата потъна.
Срамота!
Без наличие на някаква (цивилизационна, ценностна, циклична, времева, др.) оптимистична нагласа, стоенето на борсата от някакъв момент нататък се обезсмисля.
Търсих някакво оптимистично инфо днес, но не можах много да се справя. Наблюденията ми са, че без помощта на великите Холдинги, който регулярно прехвърлят по милионче при цена +- 0%, вътрешните и автентични сили на борсата ни за обороция са примерно 150 х. дневно. Значи, днес беше просто поредният делничен ден.
В търсене на инфлацията
В странен свят живеем. Едно време да те обявят за инфлационист - това си беше срам
Коментар
-
От края на миналия месец никой не вика и дума и темата потъна.
Срамота!
В търсене на инфлацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЕксперт: Не купувайте при спад, предстои страшен "мечи пазар"!
http://www.infostock.bg/infostock/co...echi-pazarquot
Бруталното рали тепърва предстои!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Експерт: Не купувайте при спад, предстои страшен "мечи пазар"!
http://www.infostock.bg/infostock/co...echi-pazarquot
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Мен днес здраво ме разтресе оптимизъмът. Целият съм изпълнен с вяра в бъдещето.
Всичко се постига с оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Разбира се, че ще стане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Най малко бих си признал че съм се издънил с избора си.
И никой не говори непременно за криминална вина, аз не съм политик, ала политиците/министрите си носят политическа отговорност за големи скандали в ресорите си....вкл. и от бездействие продължило доста години.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
-1
ако ти назначиш някой да се занимава с портфейла ти за южна америка и той занули акаунта ти там ......... ти каква вина ще имаш за това, че да ти се търси отговорност?
ако шефа на комисията по хазарт е докладвал на 4ерешаря да нарушенията божкови ...... тогава вече е друга бира
И никой не говори непременно за криминална вина, аз не съм политик, ала политиците/министрите си носят политическа отговорност за големи скандали в ресорите си....вкл. и от бездействие продължило доста години.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар